Παρέλαβα προχθές μικρό δέμα (φάκελος θα έλεγα),έγραφε τιμή 0,79 $, η πραγματική του τιμή δεν ήταν πάνω απο 10 ευρώ, σε κάποιο απομακρυσμένο κ@@νησο, είχε έρθει με DHL eCommerce κ το παρέλαβα απο το τοπικό ελτα. ο υπάλληλος στο κισέ ζήτησε να του δώσω 3 ευρώ, επάνω στο φάκελο δεν είχε αυτοκόλλητο όπως άλλες φορές που να λέει πως έχει επιβαρυνθεί με 3 ευρώ έλεγχο, όταν αντέδρασα λέγοντας του πως αυτό το τέλος έχει καταργηθεί ήταν κάθετα αντίθετος δείχνοντας μου ένα άλλο δεμα που είχε αυτόκόλλητο "τελωνειακά ελεύθερο" λέγοντας μου πως μόνο αυτά δεν πληρώνουν. Το ήξερα πως με έπιασε κοροϊδο αλλά επειδή ήθελα κ βιαζόμουν το δέμα δεν έδωσα συνέχεια, του έδωσα τα λεφτά κ έκοψε απόδειξη. Το γράφω καθαρά για ενημερωτικούς λόγους.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Επίσης εάν η Αγορά είναι με κάρτα, και δεν την έχει δεχτεί ο υπάλληλος, ζητάς τα στοιχεία του από τον υπεύθυνο και κάνεις τις εξεις δύο κινήσεις. Πρώτο μήνυση για αποζημίωση, και δεύτερο καταγγελία κατά του υπαλλήλου στο Υπουργείο οικονομικών για παραποίηση ευρωπαϊκής νομοθεσίας τελωνειακης λειτουργίας. Το έκανα πριν μερικούς μήνες, και τρέχουν να αποσύρω τις καταγγελίες. Απλά εγώ ζητάω και αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει οι διαμεσολαβιτες το ποσό!!!!
-
μια ερωτηση ρε παιδια. Εκανα μια παραγγελια στις 10 αυγουστου απο ebay. Απεσταλει στις 17 και στις 27 αυγουστου στο tn ελεγε αφιξη στη χωρα αποστολης. Απο τοτε μεχρι χθες τπτ. ενω η παραλαβη βαση του αποστολεα θα γινοταν πριν τις 10 σεπτεμβριου. Σημερα στο tn βγαζει θαυμαστικο, το track για την αφιξη στη χωρα χαθηκε, και στις εξηγησεις λεει οτι δεν υπαρχουν στοιχεια για την αποστολη. Καποιος με παρομοια εμπειρια για να δωσει τα φωτα του?
-
Μπορεί να το έχουν σταματήσει στο τελωνείο, ίσως πάρει και μήνα να ξεκολλήσει, δώσε έναν περιθώριο στον πωλητή, ειδικά εάν η αγορά έγινε με paypal που έχεις περιθώριο 180 ημερών
-
Καλησπερα, περιμένω ένα μικρό δέμα από Αγγλία, με tracking number του τύπου:
RT12345678AT.
Ποιο courier είναι; Ποιας χώρας; Ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω! -
-
Δεν είναι courier είναι το αυστριακό ταχυδρομείο Austria post
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το ΑΤ, αποκλείεται να είναι Austria Post...
Περισσότερο σε Αustrian Toast κολλάει...
(όχι τιποτ' άλλο, θα πλακώσει κ ο Μάρκος)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ψάχνοντας , πρεπει να είναι αυτή η courier : Carrier: 4PX, που δεν ξερω τιποτα. Θα ψαξω στην αναζητηση google..
=============== Σεπ 16th 2017, 11:32pm ===============
παρηγγελα από amazon.co.uk μια θηκη 13 λιρες. από ότι καταλαβα το 4PX, ΕΙΝΑΙ Κινεζικο, αποστολή από Κινα; δεν ξερω. παντως το tracking number, δεν δουλευει, θα το κοιτάξω αυριο.
=============== Σεπ 16th 2017, 11:35pm ===============
Please try again later, we are awaiting tracking info from the carrier.
αυτό γραφει. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπερα, περιμένω ένα μικρό δέμα από Αγγλία, με tracking number του τύπου:
RT12345678AT.
Ποιο courier είναι; Ποιας χώρας; Ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω!
@demakhs Μητσο Austria tost με λουκάνικο και kari sauce. Φοβερό.
RedmiNote3pro -
Ήταν καλό εεεεεε???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τελικα καταλαβαίνω τι εγινε. παρηγγελα απο αμαζον αγγλιας, και το στελνουν απο κινα, μεσω ταχυδρομείου αυστριας. εγω νομιζα ότι θα το στειλουν απο αγγλια. παλι καλα που είναι αξιας 13 λιρες, και δεν θα εχω τελωνειο. τι να πω,, σαν εξαπατηση είναι... παραλαβη μετα απο ένα, δυο μηνες....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0