ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα παιδιά βρήκα αυτό τον οδηγό αποφύγεις τελωνείου στο gearbest Greece
Αγορές από Gearbest χωρίς Τελωνείο (9/2017) - GearBest Greece -
Εσύ είσαι για τα φθινοπωρινά... ban@κια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δε πλήρωσα τίποτα.
μου το έφερε ο ταχυδρόμος σήμερα.
Λέτε να με ψάχνουν από αύριο να τους πληρώσω; -
Το ταχυδρομείο σε είκοσι ημέρες εάν δεν το παραλάβεις πρέπει να το στείλει πίσω στο τελωνείο. Τότε θα βρει τον μπελά του ο ταχυδρόμος που στο παρέδωσε, μίλα μαζί του ειδικά εάν είναι γνωστός σου να δείτε πως θα γίνει.
-
Μόλις μίλησα με ταχυδρόμο και μου είπε ότι έκανε λάθος.
+68 -
6 δέμα από banggood με priority direct mail χωρις τελωνείο και παραλαβή από 11-18 μέρες ,όπως επίσης χωρίς τελωνείο με priority line με Eu expresss από gearbest και παραλαβή σε 22 μέρες με dpd kai acs.
-
Για να τα στέλνουν, με priority μέθοδο, σημαίνει ότι έχουν αποθήκη στην Ευρώπη, και τα εκτελωνιζουν φυσικά.
- Το bangog έχει αποθήκη;;;
- Το gearbest;;;
- Αν κάποιος το ξέρει, σίγουρα, υπεύθυνη απάντηση.
- Το bangog έχει αποθήκη;;;
-
Για το gearbest ξέρω ότι τα εκτελωνιζουν στην Αγγλία με μικρό κόστος ,και στην συνέχεια έρχεται το δέμα από Ευρώπαικη χώρα ,και για αυτό δεν περνάει τελωνείο , γιατί φαίνεται ότι έρχεται από χώρα τής ΕΕ. Λογικά το ίδιο πρέπει να κάνει και το banggood . Το έχουν πάρει χαμπάρι στην Ευρώπη και έκαναν παράπονα στους Άγγλους ,και αυτοί τους έγραψαν κανονικά , συνεχίζουν να τα εκτελωνιζουν με μικρό κόστος .Το θέμα τι θα γίνει όταν φύγει η Αγγλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
-
-
αγορα κινητού στις 8/9 από tomtop με priority παρεληφθει σήμερα χωρίς τελωνειοRedmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0