ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Περιμένω σήμερα ένα δέμα με κινητό και ένα άλλο με θήκες και προστατευτικά.
Ενώ το πρωί στις 8:10 το tracking έλεγε "ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" όπως γίνεται πάντα και παραλαμβάνω την ίδια μέρα, στις 8:41 ανανεώθηκε ως "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ".
Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι θα έρθει ειδοποίηση για να παραλάβω την επόμενη ημέρα.
Η παραγγελία έγινε από Banggood με Priority Line.
Υπάρχει καμιά περίπτωση μαζί με την ειδοποίηση να ζητήσουν καμια έξτρα χρέωση;Won't Back Down -
Πολύ πιθανό να πήγε ο ταχυδρόμος και να μην βρήκε κανέναν ή αν το δέμα ήταν μεγάλο, να το έστειλε απευθείας ταχυδρομείο και να άφησε απλά το χαρτάκι να πας να το παραλάβεις
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Περιμένω σήμερα ένα δέμα με κινητό και ένα άλλο με θήκες και προστατευτικά.
Ενώ το πρωί στις 8:10 το tracking έλεγε "ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" όπως γίνεται πάντα και παραλαμβάνω την ίδια μέρα, στις 8:41 ανανεώθηκε ως "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ".
Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι θα έρθει ειδοποίηση για να παραλάβω την επόμενη ημέρα.
Η παραγγελία έγινε από Banggood με Priority Line.
Υπάρχει καμιά περίπτωση μαζί με την ειδοποίηση να ζητήσουν καμια έξτρα χρέωση;
Δεν υπάρχει ουδεμία επιπλέον χρέωση. -
Ευχαριστώ παιδιά!
Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό.
Μία ημέρα αναμονής ακόμα.. ας είναι!Won't Back Down -
πάντα έτσι γίνεται... θεωρητικά έρχεται ο ταχυδρόμος σπίτι και αν δεν σε βρει σου αφήνει ειδοποίηση να πας την επόμενη να πάραλαβεις.. πρακτικά τώρα, πότε δεν κουβαλάνε μαζί τους δέματα και απλά αφήνουν χαρτάκι... εκτός αν είναι κάτι πολύ μικρό...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Μικρά ήταν και τα δυο πακέτα που είχα πάρει από BangGood με Priority.
Το ένα μου το έφεραν απευθείας, και για το άλλο πήρα ειδοποίηση ενώ αρχικά έδειχνε στο tracking ότι ήταν προς παράδοση.
Δεν βρίσκεις άκρη. -
Εμένα παντα δείχνει πρώτα ''προς παράδοση'' και μετά ''ειδοποίηση''.
Ετσι έχω βγαλει συμπέρασμα ότι προς παράδοση είναι η ειδοποίηση και όχι το δέμα. Αν είναι μικρό δεματάκι το κρατάει μαζί του καμιά φορά. -
Πρέπει να είναι και ανάλογα την περιοχή (εγώ το περιμένω Θεσσαλονίκη-Κέντρο)
Σε δεκάδες δέματα στο παρελθόν που έχω παραλάβει όταν ανέφερε ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ πάντα είχα το δέμα την ίδια ημέρα.
Είναι η πρώτη φορά που θα το παραλάβω την επόμενη.Won't Back Down -
την ειδοποίηση στην στέλνει το κδ της περιοχής και όχι το κατάστημα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ειδοποίηση, σημαίνει, πηγαίνει ς στο ταχυδρομείο, Με ταυτότητα φυσικά..
Μου έχει τύχει, να μην είμαι σπίτι
Μια φορά πλήρωσα 3€ τελωνείο. -
Για την μεθοδο αποστολης unregister απο gearbest που ειναι δωρεαν και στελνετε με Austrian post πια ειναι η γνωμη σας παιδια,να βαλω τηλεφωνο παραγγελια ή θα την φαω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0