Δεν γνωρίζω, δεν την έχω κάνει ποτέ, πληρώνω ότι είναι και το παίρνω, επειδή θα τσακωθώ. Ξέρω όμως ότι γίνεται.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Σαν συμβουλή το δίνω πρίν παραγγείλουμε από Κίνα , πρέπει να ψάξουμε τι γίνεται , αν είναι για εσάς είναι λίγο καλύτερα ,αν είναι για αλλούς θα βρείτε το μπελά σάς.Να ξέρετε θέλει διαρκή ενημέρωση για αγορές από Κίνα γιατί τα πάντα αλλάζουν στο δευτερόλεπτο .
-
καλημερα φιλος μου απο Χαλκιδικη αγόρασε ενα drone αξιας 39 ευρω που απο 24/8 ειναι στο Τελωνειο ελαβε την επιστολη αυτη απο το αρμοδιο τμημα των ΕΛΤΑ και φυσικα εστειλε αυτα που του ζητανε , αλλα δεν υπαρχει καποια αλλη εξελιξη στο θεμα !!Εχει λαβει καποιος παρομοια σχετικη επιστολη ?
POCO X3 PRO (8/128)
-
Προφανώς δεν μπορούσαν να κοστολογήσουν την αξία του και ζητάνε από εσένα τα παραστατικά αγοράς προκειμένου να κάνουν την τελική διασάφηση εισαγωγής και να χρεώσουν ότι χρειάζεται να χρεώσουν.
Καλύτερο από το να τρέχεις μετά να ζητάς αναθεώρηση...προσωπικά το βρίσκω θετική εξέλιξη ως ένα σημείο -
πολυ καθυστερηση ρε φιλε ομως , αφου εχουμε τηλεφωνα πανω παρε ενα τηλ και ζητα να στο στειλουν , κοιτα εστειλαν
επιστολη 16 μερες μετα την εισαγωγη στο τελωνειο να τη παραλαβει ο αλλος μετα απο 3-4 μερες να στελει μεσα σε 10 μερες
να ελεξουν μετα αυτοι ... ουφ κουραστηκα ηδηPOCO X3 PRO (8/128)
-
Δεν λες πάλι καλά που δεν του είπα να πάει από εκεί...
-
XAXA σωστο κι αυτο
POCO X3 PRO (8/128)
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν λες πάλι καλά που δεν του είπαν να πάει από εκεί...
Να λες και ευχαριστώ! -
αν χρειαστει να αποδειξω οτι πληρωσα με paypal συγκεκριμενο ποσο....τι πρεπει να στειλω σαν αποδεικτικο στοιχειο?
screenshot απο την σελιδα του paypal αρκει? η ας πουμε εκτυπωση της συγκεκριμενης σελιδας? αυτο το δεχεται το τελωνειο ως αποδειξη του ποσου που πληρωσα?
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
γνωρίζει κάποιος με τι εταιρεία αποστέλει η amazon απο αμερική;;; Γιατί αν είναι με dhl δεν αξίζει, ευχαριστώ
-
Λοιπόν παιδιά περιμένω μια παραγγελία απο Banggood ενα LeEco Le s3 x626 το παρήγγειλα με priority direct mail φένεται οτι έχει φτάσει Ελλάδα απο Τρίτη πρωί αλλα καμία ενημέρωση απο τότε τι παίζει;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0