Απο ο όνομα θα καταλάβεις από που είμαι ,θα σε ενημερώσω αν μπεί το δέμα σού τελωνείο θα μάθεις το ποσό που πρέπει να πληρώσεις όταν έρθει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου ,όταν πας να το παραλάβεις ,αν σε έχουν χρεώσει περισσότερα κάνεις στο ταχυδρομείο που είναι το δέμα σού αίτηση αναθεώρησης δασμών είναι δωρεάν και επισυναπτεις την απόδειξη από το paypal η αντίγραφο της κίνηση της κάρτας που φαίνεται το ποσό που πλήρωσες καθώς και έκτυπωση από το κατάστημα που φαίνεται το προϊόν και το ποσό που πλήρωσες ,και επιστρέφει το δέμα για επανεξέταση στο τελωνείο .
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Αριθμός: RS9748NL
Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν
Χώρα Προορισμού: Ελλάδα
2017-10-17 09:42 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), PROHIBITED ARTICLES
2017-10-17 09:39 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY
2017-10-17 04:47 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-08-26 10:39 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Χώρα Προέλευσης: Ολλανδία
2017-10-17 09:50 The item is being processed by customs
2017-10-17 09:37 The item is being processed by customs
2017-10-17 07:47 The item has been processed in the country of destination
2017-08-29 09:41 The item has arrived in the country of destination
2017-08-26 19:44 The item is on transport to the country of destination
2017-08-26 10:39 The item is at the PostNL sorting center
2017-08-26 10:39 The item is processed at the PostNL sorting center
2017-08-25 10:43 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL
2017-08-23 04:12 The item has left the originating country
2017-08-22 19:22 The item is lodged to airport warehouse in originating country
2017-08-22 08:40 The item is ready for shipment
2017-08-22 02:39 The item is pre-advised
Την εκατσα παιδιά; ηλεκτρονικό τσιγαρο και αλλες φορες εχω παρει για δυο φιλους μου εχουν περάσει τωρα που ειναι για εμενα γαμωτο την πατησα;
=============== Οκτ 17th 2017, 3:49pm ===============
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ο/H karatzas101 έγραψε:
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος . Παρήγγειλα ένα Mod από το gearbest μέσο nl post ( αυτο εδω S Body New Vape Droid 250 C3D1 DNA 250 TC Mod ) και στην Ελλάδα στο τελωνείο μου έγραψε Κ.Α.Τ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 11/10/2017, 00:20:21 . H συσκευασία δεν περιέχει μπαταρία/-ες ούτε κάποιο υγρό ... Ξέρει κανείς κάτι ? Και μου ειπαν οταν πηρα στα ελτα τηλεφωνω οτι το ποιο πιθανον να μου το κατασχεσουν γιατι απαγορευονται και βλεπω πως στο youtube υπαρχουν unboxing ΜΟDS που τα εχουν παραγγηλει απο το gearbest . Εκανα καποιο λαθος στην μεθοδο αποστολης ή καναν καποιο λαθος στο τελωνιο .
Ρίξε μια ματιά,
Άρθρο 16 - Νόμος 4419/2016 - Διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης (Άρθρα 18 και 20 παρ. 6 της Οδηγίας 2014/40/ΕΕ) | Νομικά Νέα | Lawspot
Δές και στο φόρουμ της υπογραφής μου αν θές, υπάρχουν τα πάντα, όπως και αρκετοί στην ίδια θέαη με εσένα
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Η fasttech που φταίει και θα σου δώσει μέρος των € σου πίσω;
Ούτε απο Ε Ε δεν μπορείς να παραγγείλεις.
Κάνε ένα κόπο και διάβασε τον νόμο στο λινκ που έχω δώσει παραπάνω.
Η απλά μπές στο φόρουμ της υπογραφής μου και δίαβασε το θέμα αυτό,
Δασμοί και Τελωνεία
Αν είσαι μέλος δηλ διαφορετικά δεν μπορεί να το δεί επισκέπτης -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ούτε απο Ε Ε δεν μπορείς να παραγγείλεις.
Κάνε ένα κόπο και διάβασε τον νόμο στο λινκ που έχω δώσει παραπάνω.
Η απλά μπές στο φόρουμ της υπογραφής μου και δίαβασε το θέμα αυτό,
Δασμοί και Τελωνεία
Αν είσαι μέλος δηλ διαφορετικά δεν μπορεί να το δεί επισκέπτης
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
μην χαλάμε και το θέμα.
-
όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
μην χαλάμε και το θέμα.
-
Καλησπερα, μια ερώτηση : παρήγγειλα από amazon Αμερική, ένα ανταλλακτικό κλπ αξίας 35$, και ταχυδρομικά έξοδα ~ 14, και αυτήν την χρέωση: Τι είναι; Έξοδα τελωνείο, επειδή βγαίνει από ΗΠΑ, και στην Αθήνα θα πληρώσω το Ελληνικό τελωνείο;
Αν το ξέρει κάποιος, γιατί είναι η πρώτη φορά, που αγοράζω από αμαζον ΗΠΑ.
Ευχαριστώ.
Import Fees Deposit: 8$
-
@sakis112 υπάρχει μια "προβλεψη" στο αμερικάνικο amazon όπου προ-πληρώνεις δασμούς και φόρους (τους ελληνικούς). Αλλά επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει δεν μπορω να σου πω αν δουλέψει.
Το μόνο που μπορω να σου πω είναι ότι στον τελωνειακό κώδικα προβλέπεται η συγκεκριμένη διαδικασία.. -
Δοκιμασμένο πριν χρόνια με ρούχα από εκεί και δούλεψε. Τώρα για το 2017 αν ισχύει ακόμα τι να πω.
-
Καλημέρα στο forum.
Αγορά mi tv box από gearbest (HK WAREHOUSE) και μου βγάζει τις εξής επιλογές:
1) Unregistered Air Mail (No Tracking Number)
2) Registered Air Mail (SingPost Registered)
3) Expedited Shipping (DHL(HK)6,88 € ή DHL 7,98 € )
Ποιά επιλογή είναι η πιο πρόσφορη για το θέμα τελωνείου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
καμία, θα την αρπάξεις και θα τρέχεις!!
eu express θα πρέπει να δεις.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0