Αυτα που ακουγονται οτι περνανε ολα τελωνειο ισχυουν ? μου φαινεται λιγο περιεργο να ισχυειι και ευελπιστω να περασει απαρατηρητο
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
παλια, πριν τον Δεκεμβριο, περνουσαν τελωνειο ελαχιστα.
τωρα είναι ελαχιστα, πολύ λιγα, εκεινα που δεν περνανε.
όταν το δεμα μπει Ελλαδα, ότι και να γινει, θα φαινεται στην αναζητηση του ΕΛΤΑ.
απλα περιμενε, εγω πληρωσα τελωνειο 3 ευρω, ένα μικρο δεματακι αξιας 7 ευρω. -
Εμενα εχει ενα κινητο και κατι πραγματακια αξιας 10 ευρω γι αυτο ανχωνομαι αν ειναι να μου κατσει το 3ευρω καλος διαφορετικα θα τρεχω με paypal και ιστοριες γτ το gb μου αλλαξε τον τροπο αποστολης παο dld uk σε post nl χωρις να συνενοηθουμε ...
-
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:56
το ανταλακτικο, που περιμενω από τις ΗΠΑ, το στειλανε με dhl .
=============== Οκτ 21st 2017, 1:56am ===============
Ο/H KillGamerGr έγραψε:
Εμενα εχει ενα κινητο και κατι πραγματακια αξιας 10 ευρω γι αυτο ανχωνομαι αν ειναι να μου κατσει το 3ευρω καλος διαφορετικα θα τρεχω με paypal και ιστοριες γτ το gb μου αλλαξε τον τροπο αποστολης παο dld uk σε post nl χωρις να συνενοηθουμε ...
να εννημερωνεις εδώ στο σαιτ, για να σε συμβουλεύσουν τι πρέπει να κάνεις. -
Το χουν ξεφτυλίσει, αυτή τη φορά με βλέπω να κλείνω 2 μήνες σε αναμονή του τελωνείου.Είναι Αθήνα από τις 6 Σεπτεμβρίου.2 τζαμάκια συνολικής αξίας 3 ευρώ είναι, ευτυχώς τα πήρα για καβάτζα, έχω ήδη τζαμάκι.Αυτό που κάνουν δεν έχει λογική, υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις και πολλές φορές άδικες χρεώσεις.
Για να καθυστερούν τόσο πάει να πει ότι έχει μαζευτεί τεράστιος όγκος πακέτων και πάρα πολλά από αυτά είναι πολύ χαμηλής αξίας, οπότε ο μόνος τρόπος να βγάλουν το κόστος της δουλειάς τους είναι να υπερχρεώνουν ένα ποσοστό των πακέτων, να μας κλέβουν δηλαδή επειδή δε φιλτράρουν τι θα ελέγξουν και τι όχι.Θα πρεπε να χουν κάποιο κριτήριο, έστω το βάρος και ο όγκος του δέματος.Αν ο καθένας που αδικούνταν τους παίδευε με μια αίτηση αναθεώρησης θα το φυσούσαν και δε θα κρύωνε.
Edit:Νομίζω όλα τα untracked μου ήρθαν στην ώρα τους, οπότε untracked από δω και πέρα, αλλιώς μιλάμε για 2 μήνες στην καλύτερη μέχρι να έρθει. -
Δεν σου στέλνει κάνεις untracked δέμα μεγάλης αξίας , μόνο μέχρι 2-3€.
-
εγω θα παρω απο banggood το mi mix2 με priority direct mail.+15 € ειναι για να μην περασει τελωνειο..ετσι πληροφορηθηκα να κανω.το βρισκετε σωστο?
-
σωστό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ότι λέει και ο ξάδερφος του Μπόμπ Σφουγγαράκη εδώ από πάνω.
Κάντο και μην το σκέφτεσαι πολύ, δεν υπάρχει λόγος.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H stefanosstef έγραψε:
Το χουν ξεφτυλίσει, αυτή τη φορά με βλέπω να κλείνω 2 μήνες σε αναμονή του τελωνείου.Είναι Αθήνα από τις 6 Σεπτεμβρίου.2 τζαμάκια συνολικής αξίας 3 ευρώ είναι, ευτυχώς τα πήρα για καβάτζα, έχω ήδη τζαμάκι.Αυτό που κάνουν δεν έχει λογική, υπάρχουν τρελές καθυστερήσεις και πολλές φορές άδικες χρεώσεις.
Για να καθυστερούν τόσο πάει να πει ότι έχει μαζευτεί τεράστιος όγκος πακέτων και πάρα πολλά από αυτά είναι πολύ χαμηλής αξίας, οπότε ο μόνος τρόπος να βγάλουν το κόστος της δουλειάς τους είναι να υπερχρεώνουν ένα ποσοστό των πακέτων, να μας κλέβουν δηλαδή επειδή δε φιλτράρουν τι θα ελέγξουν και τι όχι.Θα πρεπε να χουν κάποιο κριτήριο, έστω το βάρος και ο όγκος του δέματος.Αν ο καθένας που αδικούνταν τους παίδευε με μια αίτηση αναθεώρησης θα το φυσούσαν και δε θα κρύωνε.
Edit:Νομίζω όλα τα untracked μου ήρθαν στην ώρα τους, οπότε untracked από δω και πέρα, αλλιώς μιλάμε για 2 μήνες στην καλύτερη μέχρι να έρθει.
γενικα εχω συνειδητοποιηση πως τα πολυ μικρα δεματακια εργουν οχι μονο επειδη επιρεαζονται απο το τελωνειο αλλα επειδη ειναι μικρα και ξεμενενουν στις αποθηκες για μερες το το mi band που ειχα παρει και κατι αλλες ζελατηνες πριν 6 μηνες αργησαν να ερθουν μαλλον εξαιτιας αυτου
-
Καλησπερα. Περιμένω από τις ΗΠΑ, ένα ανταλλακτικό, αξιας 35$, απο το amazon USA, μου το στέλνουν με dhl express, πληρωσα μεταφορικά 25$, και προπληρώσα τελωνείο 8$. Το βρήκα , ότι είναι από την Παρασκευή στην Γερμανία, άρα αύριο Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα.
Έχω προπληρώσει τελωνείο 8$.
Δεν έχω ξανααγορασει από amazon USA. Διαβάζω στα site, οτι τους τηλεφωνεί η dhl, απο Αθήνα, και τους ζήτησε να πληρώσουν λεφτά, πχ έξοδα εκτελωνισμου, και διάφορες χρεώσεις,,, αμοιβή εκτελωνιστή κλπ.
Τι πρέπει να περιμένω, αν μου πάρουν τηλέφωνο, και τι να απαντήσω;
Θα μου ζητήσουν, κάποιο ποσό;
Αν κάποιος γνωρίζει την απάντηση, γιατί η dhl χρεωνει λεφτά, κλέβοντας στην πράξη. -
Σε κάθε περίπτωση θα σε καλύψει το amazon
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0