εστειλα προσωπικο μηνυμα στον Bodai, και μου απαντησε κλπ. Η γνωμη μου ειναι, αν μου ζητησουν λεφτα, να ενημερωσω το amazon USA, Και τον αποστολεα- το καταστημα.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπερα. Περιμένω από τις ΗΠΑ, ένα ανταλλακτικό, αξιας 35$, απο το amazon USA, μου το στέλνουν με dhl express, πληρωσα μεταφορικά 25$, και προπληρώσα τελωνείο 8$. Το βρήκα , ότι είναι από την Παρασκευή στην Γερμανία, άρα αύριο Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα.
Έχω προπληρώσει τελωνείο 8$.
Δεν έχω ξανααγορασει από amazon USA. Διαβάζω στα site, οτι τους τηλεφωνεί η dhl, απο Αθήνα, και τους ζήτησε να πληρώσουν λεφτά, πχ έξοδα εκτελωνισμου, και διάφορες χρεώσεις,,, αμοιβή εκτελωνιστή κλπ.
Τι πρέπει να περιμένω, αν μου πάρουν τηλέφωνο, και τι να απαντήσω;
Θα μου ζητήσουν, κάποιο ποσό;
Αν κάποιος γνωρίζει την απάντηση, γιατί η dhl χρεωνει λεφτά, κλέβοντας στην πράξη.
-
Ζητησα να το στείλουν express, και το έκαναν με την dhl.
Εγώ πίστευα, ότι θα το έστελναν με UPS κλπ.
Το θέμα ειναι: έχω προπληρώσει τελωνείο, αν μου ζητήσουν ξανά να πληρώσω , τι θα κάνω;
Να στείλω email στο amazon?
Έχει ένας, κάποια ανάλογη εμπειρία;
=============== Οκτ 23rd 2017, 6:13am ===============
Καλημέρα. Το δέμα έχει έρθει Αθήνα. -
Ε αφού δεν γράφει τελωνείο τι σκας.
-
περασε τελωνειο, επειδή το προπληρωσα, μου ειπαν στο τηλεφωνο, δεν θα πληρωσω.
αγχωθηκα γερα, με ρωτουσαν τι δουλεια κανει ο ανταπτορας, μου ζητησαν να το περιγραψω, τι είναι, μου ζητησαν ΑΦΜ.
=============== Οκτ 23rd 2017, 5:30pm ===============
Τι σημαίνει το " clearance event", είναι στο τελωνείο. -
Να υποθέσω ότι μπήκα τελωνείο μετά από ένα μήνα αναμονή για κάμερα που πλήρωσα 15 ευρώ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λογικά για να πήγε για τελωνείο ,δεν έρχεται από χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης , πρέπει να έχει την ένδειξη CN 22 ,που σημαίνει ότι έρχεται από χώρα εκτός ΕΕ . Λογικά η 3 € τέλος παρουσίασης του δέματος στο τελωνείο θα πληρώσεις ,η θα χαρακτηρίζεται τελωνειακός ελεύθερο και δεν θα πληρώσεις τίποτα,με αυτή την τιμή αγοράς των 15€ .
-
Καλησπέρα στο forum. Αγορά mi box από geekbuying από Γερμανική αποθήκη (DE STOCK). Θα πληρώσω μόνο την τιμή που μου βγάζει ή υπάρχει περίπτωση να περάσει και τελωνείο;
-
από Ευρώπη ποτέ!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
από Ευρώπη ποτέ!
-
αν όντως είναι από Ευρώπη 'οχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
-
Ο/H ASXETOSSS έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0