Ακριβως αυτο φιλε μου.αρα εμενα που γραφει post nl λογικα δεν περνα τελωνειο.ευχαριστω για την απαντηση σου απλα εχω αγχωθει με αυτες τις μαλακιες του τελωνειου και ηδη απο το geekbuying μου την εφεραν οι κινεζοι και γενικα εχω ξενερωσει..Ο/H KillGamerGr έγραψε:
Το eu express ειναι τριγωνική αποστολη παει κινα αγγλια μετα καπου στην ουγγαρια ( καπου εκει ) οπου προσκολειτε νεο αυτοκολλητο και ετσι φαινεται πως το πακετο εισαχθηκε απο ευρωπη ... Το priority direct mail του bangood απο οσο ξερω ( δεν εχει τυχει να παραγγειλω με αυτη την μεθοδο ακομα ) ειναι μεθοδος χωρις τελωνειο παρομοια με το eu express ( δεν γνωριζω ακριβείς λεπτομεριες) αλλα με διαφορετικη διαδρομη και περιορισμο στον ογκο και στα κιλα του αντικειμενου μεχρι 2 κιλα μικρου ογκου οχι δλδ κανα μεγαλο drone και τετοια... αν εννωεις αυτο με το priority line στον bangood
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
oxi oxi απο οσο ξερω ( μην σε παρω στο λαιμο μου ) πισω απο το priority direct mail ειναι η post nl αλλα οχι η κλασσικη ( που περναν τελωνειο ) αλλα σε συνεργασια με καποια αλλη ετερεια και ετσι το απογευγουν το τελωνειο
-
-
Ο/H KillGamerGr έγραψε:
oxi oxi απο οσο ξερω ( μην σε παρω στο λαιμο μου ) πισω απο το priority direct mail ειναι η post nl αλλα οχι η κλασσικη ( που περναν τελωνειο ) αλλα σε συνεργασια με καποια αλλη ετερεια και ετσι το απογευγουν το τελωνειο
Ο/H makisfz έγραψε:
αν εχεις παραγγειλει απο banggood με priority direct mail ερχετε με nl αλλα δεν περναει τελωνειο
-
EMS express mail από banggood είναι ασφαλές; θέλω να πάρω μια λάμπα και μου βγάζει μόνο αυτή τη επιλογή δεν έχει την Priority direct mail την οποία έχω πάρει πολλά πράγματα χωρίς πρόβλημα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εχω ακουσει αλλα ψαξε το και εσυ πως η ems εχει τελωνειο
-
Ems=αυτόματα τελωνείο.
-
-
Ξερει κανεις γτ εχει τοσο μεγαλη σταματήσει σε αυτο το σταδιο το δεμα ?? Ποσο μπορει ακομα να κανει μεχρι ξεκολλησει??
-
-
Δλδ για να το δω ελλαδα ποσο μπορει να κανει ??
-
Υπολόγισε, είμαι στις 45 μέρες και ακόμα τίποτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0