ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
-
Καλημέρα ,πιο πολύ για επιβεβαίωση θέλω να ρωτήσω. Για παραγγελία από gearbest με τρόπο αποστολής priority line Europe express θεωρητικά αποφεύγει τελωνείο σωστά? Μιλάμε για αγορά 90 ευρώ.
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
so far ναι, Shipping method: DPDUK1
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H georgekanapitsas έγραψε:
Ο/H No Fear έγραψε:
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα.
Κατοχος ενος Umi X2 4 χρονια τωρα και ηρθε η ωρα για τον αντικαταστατη,δεν την παλευουν αλλο οι 2 μπαταριες που εχω στην διαθεση μου.
Θελω δικαρτο μεχρι 5,5' και αξιολογο για να το κρατησω και αυτο οσο παει,ετσι ειπα για το Xiaomi Mi6.
@ George,ετσι το εχω κοιταξει και εγω,απο banggood με το γνωστο κουπονι και priority direct mail.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο οσον αφορα το τελωνειο?Πιστευω στην βασικη εκδοση ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι τα 128gb.
Μιας και το αγορασες,μηπως πηρες θηκη και γυαλι για την οθονη?Εχεις να προτεινεις κατι αξιολογο ισως?
Φορτιστη επελεξες τον ευρωπαικο ή μηπως με τον αμερικανικο δινουν και ανταπτορα?
Οταν ερθει θα πρεπει να περασω καποια αλλη μεταγενεστερη rom?
Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!
Το μονο κακο ειναι πως δεν βλεπω να εχει επιλογη για ευρωπαικο φορτιστη και το on line chat τους δεν δουλευει για να ρωτησω,οποτε θα χρειαστει να περιμενω για να παραγγειλω.
Επισης επελεξα priority line και eu express,οποτε πιστευω να ειμαι οκ.
Εχουμε καποιον που εχει παραγγειλει και παραλαβει προσφατα με αυτο τον τροπο απο Gearbest?Ειμαστε ακομα οκ ετσι παιδια? -
Ο/H makis1024 έγραψε:
@paf21 γιατί δεν παίρνεις tv box από banggood με priority direct mail και σε δώδεκα ημέρες θα το έχεις στα χέρια σου χωρίς τελωνείο και είσαι άρχοντας;
Άσε που έχει το beelink a1 4gb/16gb γύρω στο εξηνταπεντάρι , ddr3 όμως σε pre-order.
Άκυρο το pre-order , το έχει stock.
-
Priority direct mail , δεν έχει πρόβλημα , ας έρχεται και από Γουαδελούπη.
-
Priority direct mail επέλεξα αλλά πρόσθεσα και insurance.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
=============== Νοε 11th 2017, 3:47pm ===============
Ο/H lazaros68 έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Τι μια χαρά; Περιμένω να περάσει Τελωνείο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0