Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

Και γιατί δεν ρωτάς τον πωλητή ; Και κράτα και την απαντησή του για τυχών τελωνείο που θα σου κάτσει για το PayPal για επιστροφή χρημάτων.
    • Ο/H theopan έγραψε:

Δεν επιβάλλονται δασμοί για τέτοιες αξίες ούτως ή άλλως. Όπως βλέπω τα νούμερα τα 17$ ταιριάζει να είναι ο ΦΠΑ των 60$ (60Χ24%) της αξίας των γυαλιών που με τη συναλλαγματική μετατροπή $-->€ (γιατί θα πληρωθεί σε € αυτός) βγαίνει όντως 17$ περίπου. Τα μεταφορικά προφανώς τον συμπεριλαμβάνουν ή εξαιρούνται ανάλογα πως χρεώνονται. Δεν θα πληρώσεις τίποτα άλλο.
      Ενδιάμεσα έψαξα και βρήκα το ίδιο προϊόν και εδώ REVISION με Royal Mail International Tracked. Λογικά λόγω προέλευσης από χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα έχω τελωνείο...σωστά?

Μήπως έχω θέμα λόγω Brexit...?

απο 30/3 απο Αγγλία περνάνε τελωνείο πλέον κανονικά.. οπως και οι μετακινήσεις θα χρειαστεί διαβατήριο... η έξοδος από την Ευρώπη στην ουσία είναι και αυτό.. τέλος στηβ ελεύθερη διακίνηση προϊόντων και ανθρώπων

Sent from my MI 6X using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • αν τελικα γινει η εξοδος του uk :P

το ebay εφαρμοζει εδω και χρονια αυτη την πολιτικη για αγορες απο usa, δηλαδη τα βαζει ολα εκ των προτέρων το οποιο ειναι καθαρο αλλα απο τοτε που εφαρμοζεται δεν ετυχε να αγορασω απο usa. λογικα οποιος αγορασει δεν θα πληρωσει κατι παραπανω αλλα ας μας πει καποιος που αγορασε τελευταια με αυτη τηνη πολιτικη
    • απο amazon.com, που αγορασα ειχε προπληρωμενο τον φορο.
      για το ebay δεν ξερω.

το Amazon έχει προπληρωμένο.. το ebay δεν ξέρω.. στα υπολογίζει πάντως

Sent from my MI 6X using Tapatalk
    • Ο/H ktlk21 έγραψε:

απο 30/3 απο Αγγλία περνάνε τελωνείο πλέον κανονικά.. οπως και οι μετακινήσεις θα χρειαστεί διαβατήριο...
      Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό. Η πεποίθησή μου είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα στις 29/3 και για πολύ καιρό ακόμα. Κι αν και όταν γίνει κάτι θα έχουν καταφέρει να έχουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οι Βρετανοί. Και άσε τους Πιτσιλήδες να καταστρώνουν σχέδια (όπως διάβαζα χθες) και να κάνουν με το νου τους μπαϊράμι για "διαδικασίες" και επιβολή δασμών.
    • Διαφήμιση
    • Δεν με κατάλαβες μάλλον. Αυτό διάβασα κι εγώ. Δεν θα αποφασίσει η ΑΑΔΕ όμως το αν στις 29/3 βγει ή δεν βγει η Βρετανία από την Ε.Ε. Είναι σχέδιο για την περίπτωση που βγει. Αν δεν βγει θα μείνουν με τα σχέδια... Και είπα ότι η γνώμη μου είναι ότι θα δοθεί -τουλάχιστον- παράταση καιθώς οι λοιποί Ευρωπαίοι έχουμε να χάσουμε εξίσου -αν όχι περισσότερα- από όσα θα χάσουν οι Βρετανοί και δεν είμαστε καν έτοιμοι.
    • Εδώ δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια ώρα θα διατηρήσει η Ευρώπη θα αποφασίσει για αποχώρηση ??
      Τραβάτε με και ας κλαιω είναι όλοι.
      Σκούζουν Σκούζουν και στο τέλος βάζουν την ουρά κάτω από τα σκελια!
      Με φοβερες προσπαθούν να εκβιασουν ουν ανέξοδα όπως τα μεμετια!
      Θα φύγω βρε θα φύγω, όχι δεν θα φύγω θα κάτσω εδώ να φύγετε εσείς =O 8o :D :P

καλησπέρα εχω κανει δυο παραγγελίες απο ebay 5-8 ευρω η καθεμια αρχες Ιανουαρίου και στο 17 trakt που εκανα αναζήτηση τα πακετα μου τα εμφανησει εδω και αρκετό καιρό ετσι :Αφήστε "Ντονγκουάν κέντρο", επόμενη στάση "Κίνα post ομάδα Ντονγκουάν ταχυδρομείο κέντρο επεξεργασίας αλληλογραφίας" (μέσω μεταφοράς) και το αλλο δεμα εφτασε τελωνείο αποτι φενεται γιατι μου δειχνει ετσι :Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Ελλάδα, πτήση εκφορτώθηκε λογικα το δεύτερο δεν εκτελονηστηκε ακομη, για το πρωτο εκτειμω ότι κολησε και αυτό στο τελωνείο, πρωτη φορα μου τυχαίνει να αργησουν τοσο πολυ δέματα λογω οτι κολησαν στο τελωνείο, το ποιο πολυ που μου ειχε τυχει ηταν 40 μερες, ενω τωρα κοντεύουν 2μιση μηνες και, τι λέτε να κανω να τους πάρω κανα τηλέφωνο εκεί στο τελωνείο η να περιμενω και αλλο? δεμα δεν εχω χάσει ποτε παντος παρολο την μεγάλη καθυστέρηση

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Για αυτό που είναι τελωνείο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο υπομονή, για το άλλο, ίσως θα ήταν καλό αν μιλήσεις με τον πωλητή :/