ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Εγω το redmi note 8 το πήρα απο banggood και μου το στείλανε με DHL χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ημέρες παράδοσης; Ποιός σου το έφερε στο σπίτι; DHL ή ΕΛΤΑ; Από ποιές χώρες πέρασε; Δηλαδή από ποιά Ευρωπαϊκή χώρα πήρε tracking;
-
@makis1024 αν θυμάμαι καλά ήταν απο Γερμανία και το παρέλαβα εγω γιατί ηταν διπλα στην δουλειά μου.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
15€ κοστίζει. Στο "υπηρεσία" επιλέγεις "επιστολή" (και όχι "δέμα" όπως μάλλον έκανες) και στο "μέγεθος" επιλέγεις "ακανόνιστο". Μέχρι 2 κιλά -αν θυμάμαι καλά- πακέτα στέλνονται σαν επιστολικό ταχυδρομείο με κόστος σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τα δέματα. Επίσης ακόμα και αυτό το ποσό εφόσον το αντικείμενο είχε αγοραστεί με Paypal, επιστρέφεται από το Paypal μέσω μιας διαδικασίας.Ο/H amavroudis έγραψε:
@venioni Με τριγωνική αποστολή μέσω Γερμανίας το έλαβες. Η DHL είναι τα γερμανικά ταχυδρομεία συνεπώς αναμενόμενο ήταν να μην εμπλακεί τελωνείο. -
Καλημέρα μήπως θυμάσαι ποια μέθοδο αποστολής έβαλες;Ο/H venioni έγραψε:
Εγω το redmi note 8 το πήρα απο banggood και μου το στείλανε με DHL χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ -
-
Εγώ προφανώς την πάτησα με το τελωνειοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/Ο/H makis1024 έγραψε:
PDM
-
Δεν με βρήκαν δεν έχω επικοιωνησει ακομα μαζι τους . Επισυναπτω απο DHLΟ/H makiss21 έγραψε:
Εγώ προφανώς την πάτησα με το τελωνειοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/Ο/H makis1024 έγραψε:
PDM
-
Που το συμπεραίνεις αυτό με το τελωνείο;Ο/H makiss21 έγραψε:
Εγώ προφανώς την πάτησα με το τελωνειοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66567/Ο/H makis1024 έγραψε:
PDM
-
παραγγελία banggood με air parcel register και DHL κουριερ σίγουρη συνταγή απ ότι λένε τουλάχιστον...
-
Η DHL τώρα τελευταία μπήκε στον χορό των τριγωνικών στο Banggood , μπορείς να δεις στο tracking κίνηση από Κίνα προς Γερμανία; Όχι. Φαίνεται να ξεκινάει από Γερμανία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0