Θα πρέπει επίσης σε όσους ενώ έχουν προπληρώσει ΦΠΑ να κάνουν και καταγγελία στην ΕΕΤΤ για να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία των ΕΛΤΑ και συνήγορο του πολίτη δεν είναι τίποτα ένα κείμενο με δυο φωτογραφίες.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Fyi δεν ξέρω αν είναι γενικό αλλά στα ΕΛΤΑ Γέρακα μετά τις 6 μέρες σου χρεώνουν και φύλακτρα ανά μέρα (0.15 ή 0.20€)
-
Πλέον τους έχω ικανούς να χρεώνουν σε
δενδρύλλια.. -
Περιμένω κι εγώ παραγγελίες από aliexpress...ας ελπίσουμε να διορθώσουν την διπλή φορολόγηση μέχρι τότε
-
Καλησπέρα,
Δυστυχώς έλαβα 2 ακόμα ειδοποιήσεις πρόσθετου δασμού για άλλα αντικείμενα, μόλις έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή έναντι ΕΕΤΤ και ΕΛΤΑ.
ΥΓ
Κούλη, απ ό,τι φαίνεται "μούσκεμα" τα έκανες μόνο στο τελωνείο. Κρίμα γιατί αν τα είχες -ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- μούσκεμα και στην εύβοια δεν θα έκλαιγαν τόσοι χιλιάδες άνθρωποι.. -
Καλησπέρα, παραγγελίες κινητού από Banggood που στέλνονται από "ΗΚ" με τρόπο EU Priority Line (αυτό βγαίνει ως προεπιλογή), έχουν καμία εμπλοκή στα ΕΛΤΑ; Ή έρχονται όπως παλιά, σαν εσωτερική μετακίνηση εντός Ε.Ε;
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ο/H topmar έγραψε:
Καλησπέρα, παραγγελίες κινητού από Banggood που στέλνονται από "ΗΚ" με τρόπο EU Priority Line (αυτό βγαίνει ως προεπιλογή), έχουν καμία εμπλοκή στα ΕΛΤΑ; Ή έρχονται όπως παλιά, σαν εσωτερική μετακίνηση εντός Ε.Ε;
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για δες μήπως έχει Banggood Express επιλογή.
Αυτή είναι με Comet μεταφορική που είναι οκ από θέμα τελωνείου κτλ.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
καλημέρα παιδιά ήρθε και σε μένα το πακέτο που είχα παραγγείλει από aliexpres και ενώ είχα πλήρωση τον επιπλέον φόρο εδώ μου έβαλαν και άλλο τους έχω στείλει εμαιλ γιατί έβαλαν αυτόν τον επιπλέον φόρο αλλά δεν έχω πάρει απάντηση εδώ και 3 ημέρες. τι να κάνω ?
-
Έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή έναντι ΕΕΤΤ και ΕΛΤΑ. Δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Θα σας κρατάω ενήμερους.
-
Ζήτησε κανείς επιστροφή χρημάτων από ali ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Ζήτησε κανείς επιστροφή χρημάτων από ali ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από poco f3 με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0