Αυτό που θα ρωτήσω εγώ είναι κατά πόσο έχουν πέσει μέσα στο "στατιστική αξία"...καθώς με βάση αυτό υπολογίζουν το ΦΠΑ (έχουν και έξοδα εκτελωνισμού 2.5 ευρώ) τα οποία εκτινάσσουν την αξία πολύ μικρόν αγορών

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό διάβασα σε άλλο φόρουμ ζητάς να μιλήσεις στο chat με agent και του λες ότι έχει προπληρώσει τον ΦΠΑ στο τελωνείο τον ξανά έβαλαν και σου επιστρέφει το ποσό επισυνάπτεται και η απόδειξη πληρωμής του ΦΠΑ ,εγώ παραγγελία που έκανα για φίλο από Αλί δεν πλήρωσε τίποτα στο τελωνείο ,με ολλανδικό ταχυδρομείο το είχαν στείλειΟ/H gkoutrou68 έγραψε:
@markito
Για την αξία ΦΠΑ που πληρώνεις σε αυτούς και τον ΦΠΑ στο τελωνείο
Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλεος. Ότι νάναιΟ/H ASXETOSSS έγραψε:
Καλησπέρα στο forum. Αγορά κορδονιών συγκράτησης γυαλιών (5 τμχ) συνολικής αξίας AU $4.25 + VAT AU $1.02 = AU $5,27. Έλαβα ειδοποίηση από ΕΛ.ΤΑ. ότι το δέμα βρίσκεται στο κατάστημα με επιπλέον φόρους και τέλη 2,50€. Είναι φυσιολογικό αυτό το τέλος?
Παραγγελία από e-bay, χώρα ΚίναΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Έλεος. Ότι νάναι![]()
Από Αυστραλία ήρθανε ?
Ήρθαν από Κίνα, παραγγελία μέσω e-bay...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έλεος. Ότι νάναι![]()
Από Αυστραλία ήρθανε ?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έλεος. Ότι νάναι![]()
Από Αυστραλία ήρθανε ?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Έλεος. Ότι νάναι![]()
Από Αυστραλία ήρθανε ?
Για e-bay τι τρόπο αποστολής επιλέγουμε??Ο/H makis1024 έγραψε:
Εφόσον στο σκανάρισμα από τα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται να έχει πάρει ioss , ότι έχουν δηλαδή πληρωθεί οι φόροι της Ε.Ε είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γι'αυτό επιλέγουμε και τρόπο αποστολής που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι ακολουθείτε η νόμιμη διαδικασία με κωδικό ioss για να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα. Για Aliexpress saver shipping ή Aliexpress standard shipping.