Διαφήμιση

Mπερδεύτηκα με τους τρόπους για 1ο πέρασμα ελληνικής dev ROM...

• ok, no problem.
      Αν δεν πάει κάτι καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνουμε ρεζίλι! :lol:

Ακολούθησα τον οδηγό σου.
      Είμαι έτοιμος να συνδέσω το κινητό & να το βάλω σε fastboot mode.
      Πριν το κάνω αυτό, θέλω να σε ρωτήσω το εξής:
      Με τη νέα έκδοση του MiFlash ("MiPhone2015731.exe") που κατέβασα κι εγκατέστησα κι αφού τσεκάρισα τη νέα επιλογή "Flash All", υπάρχει λόγος να ψάξω να βρω (να το ανοίξω έτσι κι αλλιώς δεν δίνει δυνατότητα) το αρχείο "flash_all.bat"; :?:
      Καλού-κακού το βρήκα-επέλεξα βέβαια, αλλά ξαναγύρισα στο "Advanced" να το ελέγξω (edit: & βλέπω ότι το τραβάει ως default - γράψτε λάθος, μάλλον αυτή την εντύπωση είχα).
      Δεν προχώρησα μην κάνω καμιά πατάτα , καθότι ψάρωσα απ' το "μεγάλη προσοχή σε αυτή την ενέργεια να μην κάνουμε λάθος" που γράφεις στον οδηγό.
      ...lost in translation...
    • Ο/H evankouros έγραψε:

ok, no problem.
      Αν δεν πάει κάτι καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνουμε ρεζίλι! :lol:

Ακολούθησα τον οδηγό σου.
      Είμαι έτοιμος να συνδέσω το κινητό & να το βάλω σε fastboot mode.
      Πριν το κάνω αυτό, θέλω να σε ρωτήσω το εξής:
      Με τη νέα έκδοση του MiFlash ("MiPhone2015731.exe") που κατέβασα κι εγκατέστησα κι αφού τσεκάρισα τη νέα επιλογή "Flash All", υπάρχει λόγος να ψάξω να βρω (να το ανοίξω έτσι κι αλλιώς δεν δίνει δυνατότητα) το αρχείο "flash_all.bat"; :?:
      Καλού-κακού το βρήκα-επέλεξα βέβαια, αλλά ξαναγύρισα στο "Advanced" να το ελέγξω & βλέπω ότι το τραβάει ως default.
      Δεν προχώρησα μην κάνω καμιά πατάτα , καθότι ψάρωσα απ' το "μεγάλη προσοχή σε αυτή την ενέργεια να μην κάνουμε λάθος" που γράφεις στον οδηγό.

Οκαυ, αν το παίρνει "by defult", αλλά βάλτο για σιγουριά... δεν πειράζει! (Μέσα απο το Advanced φυσικά)... και ακολούθησε τον οδηγό πιστά (παρακολούθησε και το βίντεο αν θέλεις). Και ΜΗΝ φοβάσαι! Δεν πρόκειται να πάθει κάτι το τηλέφωνο. Ή θα πετύχει και θα προχωρήσεις, ή εάν κάτι πάει στραβά θα επιστρέψεις στην κατάσταση (ρομ) που ήσουν... Μη το φοβάσαι! Μόνο να έχεις υπομονή στις επανεκκινήσεις και να το περιμένεις... Οι πρώτες επανεκκινήσεις πάντα αργούν περισσότερο απο συνήθως...
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

ok, προχωρώ πάραυτα.
      Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια συνονόματε... "C:\Users\Vangelis"! :thumbup:
      "...Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?..." :lol:
      Μπορεί να μας το διάλεξαν άλλοι, αλλά είναι & πολύ αντρίκιο όνομα! :thumbsup:
      Ειλικρινά, όταν το πρωτακούει κάποιος, "επάγγελμα χασάπης" δεν σκέφτεται; :mrgreen: :lol: :mrgreen:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

ok, προχωρώ πάραυτα.
      Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια συνονόματε... "C:\Users\Vangelis"! :thumbup:
      "...Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?..." :lol:
      Μπορεί να μας το διάλεξαν άλλοι, αλλά είναι & πολύ αντρίκιο όνομα! :thumbsup:
      Ειλικρινά, όταν το πρωτακούει κάποιος, "επάγγελμα χασάπης" δεν σκέφτεται; :mrgreen: :lol: :mrgreen:

edit:
      Το ξεφτιλίσαμε το θέμα κι αυτό μας εκδικείται.
      Πάτησα το Flash & μου έβγαλε μήνυμα "Ακαθόριστο σφάλμα(0x80004005: error: cannot load 'D:\': No error)". ;(
      Τι κάνω τώρα; Το αποσυνδέω; Παίρνει ασφαλή κατάργηση; :?:
    • Ναι... Μην το φοβάσαι είπαμε!!!
      Σταμάτησε το και κάνε πάλι τη διαδικασία. Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC, τρέξε το MiFlash σαν διαχειριστής και αν έχεις πρόβλημα πάλι άλλαξε θύρα USB.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ναι... Μην το φοβάσαι είπαμε!!!
      Σταμάτησε το και κάνε πάλι τη διαδικασία. Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC, τρέξε το MiFlash σαν διαχειριστής και αν έχεις πρόβλημα πάλι άλλαξε θύρα USB.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ok, κάνω το σταυρό μου & γιούρια στο ντουρβά με τα κουλούρια! :P
      Θα αναφέρω στη συνέχεια την εξέλιξη, ή θα ξαναζητήσω βοήθεια.
      Ειλικρινά sorry για το man to man πρήξιμο & ξαναευχαριστώ για τη βοήθεια σου. :beer:
    • Τα έκανα όλα. Ασφαλή αποσύνδεση, σβήσιμο του XRN2p (με παίδεψε λίγο), restart του laptop, εκτέλεση του MiFlash ως διαχειριστής, σύνδεση του κινητού σε άλλη USB, κλπ-κλπ...
      Αποτέλεσμα μια απ' τα ίδια. :oops:
      Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το MiFlash & να το ξαναεγκαταστήσω, κι ας εμφανίζει στο Device το κινητό.
      Δεν πρέπει να οφείλεται σ' αυτό, αλλά δεν ξέρω & τι άλλο να σκεφτώ να κάνω.
      Καμιά άλλη ιδέα;
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Τα έκανα όλα. Ασφαλή αποσύνδεση, σβήσιμο του XRN2p (με παίδεψε λίγο), restart του laptop, εκτέλεση του MiFlash ως διαχειριστής, σύνδεση του κινητού σε άλλη USB, κλπ-κλπ...
      Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω το MiFlash & να το ξαναεγκαταστήσω, κι ας εμφανίζει στο Device το κινητό.
      Καμιά άλλη ιδέα;
      Να σε ρωτήσω κάτι...
      1. Τι Windows έχεις;
      2. Σε τι θύρα USB το συνδεεις το τηλ.
      3. Με ποια Rom σου ήρθε το xrn2p (lol)
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

Τα έκανα όλα. Ασφαλή αποσύνδεση, σβήσιμο του XRN2p (με παίδεψε λίγο), restart του laptop, εκτέλεση του MiFlash ως διαχειριστής, σύνδεση του κινητού σε άλλη USB, κλπ-κλπ...
      Καμιά άλλη ιδέα;
      Να σε ρωτήσω κάτι...1. Τι Windows έχεις;
      2. Σε τι θύρα USB το συνδεεις το τηλ.
      3. Με ποια Rom σου ήρθε το xrn2p (lol)
      Είναι κομπλε... θα δώσει update ο @evankouros σε λίγο! :)