[GTV-5.12.10/16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Παιδια αυτο το πραγμα με την τοσο δυνατη δονηση μου χει σπασει τα νευρα.ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου ή εχει χαλασει το μοτορακι και δονηται σα τρελο καθε φορα.και αν ειναι θεμα λογισμικου εχετε ιδεα αν το φτιαξουν ποτε?
-
-
Ο/H Sigou έγραψε:
Παιδια αυτο το πραγμα με την τοσο δυνατη δονηση μου χει σπασει τα νευρα.ειναι σιγουρα θεμα λογισμικου ή εχει χαλασει το μοτορακι και δονηται σα τρελο καθε φορα.και αν ειναι θεμα λογισμικου εχετε ιδεα αν το φτιαξουν ποτε?
(αν δεν πιάσει, κλείσε-άνοιξε την επιλογή "Δόνηση κατά το άγγισμα" και ξανακάνε τη ρύθμιση) -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. )
Τώρα εάν πρέπει να περάσω από την αρχή (διαγραφή όλα ) με τίποτα
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εύχομαι με την νεα ROM να φτιάξει επιτέλους αυτό το Wi-Fi (Έχει αποθηκεύσει λάθος τον κωδικό και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. )
Πήγαινε στις ρυθμίσεις Wi-Fi. Βρες το δίκτυο που θέλεις και πάτα το βελάκι τέρμα δεξιά, μετά το όνομά του. Στη νέα οθόνη που θα σου βγει, "Πληροφορίες Δικτύου", κάνε scroll down και πήγαινε κάτω-κάτω, στην τελευταία επιλογή. Πάτα το κουμπί "Διαγραφή Δικτύου".
Κλείσε το διακόπτη "WiFi" και ξανάνοιξέ τον... τώρα θα το βρει το δίκτυο που έσβησες, αλλά χώρίς κωδικό... Βάλε τον νέο... -
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Κλείσε το διακόπτη "WiFi" και ξανάνοιξέ τον... τώρα θα το βρει το δίκτυο που έσβησες, αλλά χώρίς κωδικό... Βάλε τον νέο...
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπα
Άσε που σου απαντήσαμε και ΔΥΟ (εγώ και ο @dnomikos) σχεδόν ταυτόχρονα! Ποιός τη χάρη σου! -
Ο/H Sigou έγραψε:
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εμ δεν μας τα λες αυτά τα κόλπα
Σας ευχαριστώ και πάλι και τους 2 προσωπικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0