οχι δυστυχως δε το ρυθμίζει.ευχαριστώ πάντως.Ο/H caeser έγραψε:
Χμμμ... οκ. Επειδή όμως δεν το έχω το πρόβλημα, μήπως ρυθμίζοντας αυτό που σου είπα ρυθμίζεται ταυτόχρονα και αυτό που λες?Ο/H Sigou έγραψε:
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
[GTV-5.12.10/16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
tap to wake και νομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλο
Μέχρι τότε όμως και αν δεν θέλει να χρησιμοποιείς συνέχεια το power button, μπορείς μια φορά το μήνα (και για ένα μήνα) ή όσο θέλεις εσύ να εναλλάσσεις τη χρήση του power button για να ενεργοποιείται η οθόνη με τα πλήκρα της έντασης.. Με τον τρόπο αυτό μειώνεις κατευθείαν τη χρήση του power button στο 50% ...και δεν παθαίνει ποτέ τίποτα!!!
Ρυθμίσεις--> Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Πλήκτρα-->Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασης (ΟΝ) -
Ο/H Sigou έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Sigou έγραψε:
caesar Αυτη η ρυθμιση εχει να κανει με την δονηση οταν πατας τα back home buttons του κινητου ή το πληκτρολογιο.εγω θελω να χαμηλωσω τη δονηση γενικα οταν μου στελνουν μυνημα οταν με παιρνουν τηλεφωνο γενικα.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
tap to wake και νομίζω δεν χρειάζεται κάτι άλλο
Ρυθμίσεις--> Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Πλήκτρα-->Αφύπνιση με τα πλήκτρα έντασης (ΟΝ)
Όσο για το ΦΑΠ όχι θέλω ΤΑΠ δεν με βολεύει κάτι άλλο -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Όσο για το ΦΑΠ όχι θέλω ΤΑΠ δεν με βολεύει κάτι άλλο
-
Ρε παιδια προσπαθησα να βαλω την τελευταια ROM 5.12.10 στο Mi4C μου, και ενω μπηκα κανονικα στο recovery εκανα wipe data, cache, dalvik-cache (ηθελα να ναι καθαρη εγκατασταση) μετα install το zipaki οταν bootαρω μου και προχωραω στα βηματα πρωτορυθμισης του κινητου μου λεει η εφαρμογη mi-cloud απετυχε αναφορα ή ακύρο και μετα με ξαναγυρναει πισω.. Πως στο καλο θα το περασω αυτο?!??! γιατι τωρα ετσι οπως ειναι ουτε στην Recovery μπορω να ξαναμπω ουτε στο κινητο..... Plz help!
-
Για να δούμε τι θα έχει η νέα ρομ..
MIUI 7 China Developer ROM 5.12.17 Full Changelog
[Music]
New - Added music videos section (12-16)
Optimization - In random playing mode, pressing 'Play all' in song list will not always start playing from the first song in the list (12-15)
[Weather]
New - Brand new Weather app. Added 24 hours forecast, air quality forecast, wind speed forecast (12-11)
[Cleaner]
New - New version of Deep clean. Added available storage space (12-15)
New - New version of photos cleaning feature. Added duplicate photos/accidental photos/under and overexposed/screenshots sections (12-15)
New - Added 'save the sharpest photos' option when cleaning duplicate photos (12-15)
Optimization - Logic of defining rarely used apps (12-15)
[Mi Cloud]
New - 'Back up apps' is updated to 'Back up device'. Support backing up system settings. Allow restoring easily (12-15)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Για να δούμε τι θα έχει η νέα ρομ..
MIUI 7 China Developer ROM 5.12.17 Full Changelog
[Music]
New - Added music videos section (12-16)
Optimization - In random playing mode, pressing 'Play all' in song list will not always start playing from the first song in the list (12-15)
[Weather]
New - Brand new Weather app. Added 24 hours forecast, air quality forecast, wind speed forecast (12-11)
[Cleaner]
New - New version of Deep clean. Added available storage space (12-15)
New - New version of photos cleaning feature. Added duplicate photos/accidental photos/under and overexposed/screenshots sections (12-15)
New - Added 'save the sharpest photos' option when cleaning duplicate photos (12-15)
Optimization - Logic of defining rarely used apps (12-15)
[Mi Cloud]
New - 'Back up apps' is updated to 'Back up device'. Support backing up system settings. Allow restoring easily (12-15)
-
Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note will be the first ones to get Android M (6.0)! From Dec. 11, these three devices will no longer get updates based on Android Kitkat (4.4). The beta updates of MIUI 7 based on Android Marshmallow 6.0 for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note will roll out in the near future. Please stay tuned
-
Ο/H somajdi1 έγραψε:
Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note will be the first ones to get Android M (6.0)! From Dec. 11, these three devices will no longer get updates based on Android Kitkat (4.4). The beta updates of MIUI 7 based on Android Marshmallow 6.0 for Mi 3 W/C, Mi 4 3G/4G and Mi Note will roll out in the near future. Please stay tuned
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H somajdi1 έγραψε:
MULTI - 5.12.17 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone SupportΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Παιδιά μην προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε αυτά που λένε οι κινέζοι, είναι ό,τι να'ναι οι άνθρωποι, στο προηγούμενο update έλεγε ότι από 11 Δεκεμβρίου τα Mi3 Mi4 θα πάψουν να παίρνουν updates σε KitKat 4.4.4. Σήμερα στο full changelog λέει το ίδιο πάνω πάνω και πιο κάτω λέει supported devices : Mi3, Mi4 .... δηλαδή έβγαλαν νέο update σε KitKat πάλι. Το οποίο στις τελευταίες 3 version το Mi3 έχει σοβαρό πρόβλημα κάνει reboots κάθε λίγο χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και χάνεις κλήσεις, επίσης ξαφνικά τρώει φλασιά και ανοιγοκλείνουν τα μενού μόνα τους λες και κάνεις εσύ random taps πάνω στην οθόνη. Εγώ έχω μείνει στην 5.11.26 και δεν την κουνάω ρούπι μέχρι να δω ότι και κάποιος άλλος με Mi3 δεν έχει προβλήματα. Επίσης όσον αφορά στο Marshmallow όταν βλέπετε τη λέξη "in the near future" αρχίστε να σκέφτεστε ότι μπορεί να έχετε αλλάξει και τηλέφωνο μέχρι τότε...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0