Διαφήμιση

[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Παρατήρηση:στην νέα Ρομ χάθηκε ή ταπετσαρία κλειδώματος που το βαζαμε και άλλαζε αυτόματα τις ταπετσαρίες μόνο του.........υπάρχει κάπου άλλου ή τέλος?????????

" Γεωπόνος”

• Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM...
      Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι!
      Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Και όσες φορές θέλουμε. Δε θα μας πεις εσύ..!

Αν κάποιος έχει απορίες, προβλήματα και σφάλματα, υπάρχει το Bugtracker
      xiaomi-miui.gr/community/bugtr…Product/2-Greek-MIUI-ROM/

Αν δε θες μη διαβάζεις τα όσα γράφω και μην απαντάς. Είναι δικαίωμά μου να θέτω οτιδήποτε αφορά τη νέα ROM και να περιμένω απάντηση, άλλωστε κάποιοι με παρότρυναν να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για τις αναβαθμίσεις που θα έπερνε και από αυτούς περιμένω απάντηση. ΟΧΙ από εσένα..

@MIUI_ART ζητώ συγνώμη από εσένα για το ύφος μου, αλλά δε γίνεται να είναι εκτός τόπου ο άλλος και να μου κάνει υποδείξεις με τέτοιο ύφος.
      Πάρε θέση σε παρακαλώ..!

ΟΚ, πες πως δεν είναι spam αλλά repost.
      Εκεί κόλλησες κι άρχισες να "φωνάζεις" & να γράφεις μ' αυτό τον τρόπο;
      Ξέρεις ποιος είναι ο caeser & πόσο έχει βοηθήσει άλλα μέλη;
      Του μιλάς μ' αυτό τον τρόπο, επειδή σου είπε να μην κάνεις repost;

Ταπεινή μου άποψη πως τη συγγνώμη για το ύφος σου πρέπει να τη ζητήσεις απ' όλο το forum & κυρίως από τον caeser.
      ...lost in translation...
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι!
      Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Και όσες φορές θέλουμε. Δε θα μας πεις εσύ..!

Αν δε θες μη διαβάζεις τα όσα γράφω και μην απαντάς. Είναι δικαίωμά μου να θέτω οτιδήποτε αφορά τη νέα ROM και να περιμένω απάντηση, άλλωστε κάποιοι με παρότρυναν να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για τις αναβαθμίσεις που θα έπερνε και από αυτούς περιμένω απάντηση. ΟΧΙ από εσένα..

@MIUI_ART ζητώ συγνώμη από εσένα για το ύφος μου, αλλά δε γίνεται να είναι εκτός τόπου ο άλλος και να μου κάνει υποδείξεις με τέτοιο ύφος.
      Πάρε θέση σε παρακαλώ..!

Ταπεινή μου άποψη πως τη συγγνώμη για το ύφος σου πρέπει να τη ζητήσεις απ' όλο το forum & κυρίως από τον caeser.
      Φίλε με τον @diamantopoulosh συμφωνώ με την παραπάνω αναφορά.
      ο Caeser έχει προσφέρει απλόχερα βοήθεια σε όλα τα μέλη εδώ.
      Διάβασε τους όρους και κανονισμούς του φόρουμ εδώ:

Η συμπεριφορά των χρηστών θα πρέπει να διέπεται πρωτίστως από τον απόλυτο σεβασμό προς τον χώρο που τους φιλοξενεί και δευτερευόντως προς τους υπόλοιπους χρήστες, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής. Οι διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις, προτιμήσεις κλπ. πρέπει να γίνονται πάντα με τρόπο που θα τηρούνται τα παραπάνω ενώ εφόσον τηρούνται οι κανόνες θα είναι από όλους σεβαστές. Σε περίπτωση που η μία άποψη αντιβαίνει στα χρηστά ήθη άλλου χρήστη, τότε αυτός μπορεί κάνοντας χρήση την δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων να ενημερώσει την Ομάδα Διαχείρισης. Η Ομάδα Διαχείρισης θα μεσολαβήσει ως προς την επίλυση του προς αναφορά προβλήματος.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Το Θέμα έκλεισε, και παρακαλώ συγκεντρωθείτε στο ON-TOPIC.... :thumbup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Πάρε θέση σε παρακαλώ..!

Έχετε δίκιο, ζητώ συγνώμη από το Forum.
      Δεν έκανα απλά repost.
      Στην παρατήρηση που είχα κάνει παλαιότερα έθεσα μια ερώτηση στον MIUI_ART και όχι στον caeser.

Και στο κάτω κάτω όποιος και αν είναι ο caeser δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου μιλάει και να με προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο, ούτε να μου κάνει υποδείξεις,από τη στιγμή που δεν έκανα κάτι σε κάποιον.πόσο μάλλον SPAM.

Αυτός έπιασε κουβεντούλα εκτός Topic και δεν είπε στον άλλο να γράφει στο Bugtracker. (Που προσωπικά δεν με πειράζει)
    • Παιδιά πως αλλαζω τον launcher????
      Έκανα βλακεία και πέρασα άλλον που κατέβασα απτό αγγλικό σάιτ και δεν μαρεσει......πως γυριζω στον δικό μας????
      Το διορθωσα όλα οκ αλλά πείτε μου ποιο MIHOME από τους 2 είναι περιττός????
      Ποιος είναι αυτός που κατέβασα τώρα και πρέπει να πάει από εκεί που ήρθε????
      Images
      • Screenshot_2015-12-20-14-23-01_com.android.settings.png

95,4 kB, 450×800, viewed 126 times

" Γεωπόνος”

• Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Έχετε δίκιο, ζητώ συγνώμη από το Forum.
      Δεν έκανα απλά repost.
      Στην παρατήρηση που είχα κάνει παλαιότερα έθεσα μια ερώτηση στον MIUI_ART και όχι στον caeser.

Και στο κάτω κάτω όποιος και αν είναι ο caeser δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου μιλάει και να με προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο, ούτε να μου κάνει υποδείξεις,από τη στιγμή που δεν έκανα κάτι σε κάποιον.πόσο μάλλον SPAM.

Αυτός έπιασε κουβεντούλα εκτός Topic και δεν είπε στον άλλο να γράφει στο Bugtracker. (Που προσωπικά δεν με πειράζει)
      Πέρα από τα τυπικά ενός FORUM, είμαστε και όλοι φίλοι μεταξύ μας.
      Τα αστεία και τα πειράγματα είναι θεμιτά, αρκεί να μην προσβάλουν.

Υπήρξε ένταση χωρίς λόγο αλλά όλα πέρασαν τώρα και δεν τρέχει τίποτα.
      Κάποια στιγμή όλοι μας μπορούμε να ξεφύγουμε λιγάκι και δεν πειράζει εφ'όσον το αναγνωρίζουμε ως λάθος, και πάμε μπροστά.

Όλοι φίλοι είμαστε εδώ μέσα και δεν θα πρέπει να ανοίγουμε μέτωπα.

Αν θέλουμε να ανοίξουμε μέτωπα, ας το κάνουμε ενάντια στην πολιτική, που μας έχει φέρει σε αυτό το χάλι ως χώρα.
      Μεταξύ μας αστεία - φλασαρίσματα - και πολιτισμός.

Χρονιάρες μέρες έρχονται και ας χαλαρώσουμε λιγάκι, μπας και πάρουμε δυνάμεις να αντέξουμε τον ζυγό που έχει πέσει πάνω στον σβέρκο όλων μας.

ΤΕΛΟΣ Επεισοδίου.... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Παιδιά πως αλλαζω τον launcher????
      Έκανα βλακεία και πέρασα άλλον που κατέβασα απτό αγγλικό σάιτ και δεν μαρεσει......πως γυριζω στον δικό μας????
      Το διορθωσα όλα οκ αλλά πείτε μου ποιο MIHOME από τους 2 είναι περιττός????
      Ποιος είναι αυτός που κατέβασα τώρα και πρέπει να πάει από εκεί που ήρθε????
      Τα δύο "Mi Home" είναι δύο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ εφαρμογές! Μην σβησεις καμία απο τις δύο! :P
      Το Mi Home 3.3.4 είναι η εφαρμογή για το "έξυπνο σπίτι" που περιλαμβάνει όλες εκείνες τις εφαρμογές που μας μεταφράζει ο γιατρός και το άλλο "MiHome" είναι ο μαμίσιος launcher...
    • Καλησπέρα ,

Έβαλα το κινητό μου στον Η/Υ και έχω και το MiSetup . Το ενδιαφέρον και το τέλειο είναι ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ από το κινητό. Αλλά! Μια φορά να κάνεις αναβάθμιση αυτά τα κινέζικα (mi Home mikey κτλπ) ουσιαστηκά "κλειδώνουν" στα κινέζικα και απλά και update να κάνεις την ROM παραμένουν στα κινέζικα ! Δεν γνωρίζω εάν φταίει η νέα ROM ή;
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Παρατήρηση:στην νέα Ρομ χάθηκε ή ταπετσαρία κλειδώματος που το βαζαμε και άλλαζε αυτόματα τις ταπετσαρίες μόνο του.........υπάρχει κάπου άλλου ή τέλος?????????

Μπορείς να πας στη "Μίξη" θεμάτων και να ξαναβάλεις τη ταπετσαρία κλειδώματος που είχες.
      Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά και σε ΑΥΤΟ που αφορά τη "μίξη" και το χειρισμό της...
    • Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Καλησπέρα ,

Έβαλα το κινητό μου στον Η/Υ και έχω και το MiSetup . Το ενδιαφέρον και το τέλειο είναι ότι μπορείς να κάνεις αναβάθμιση χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ από το κινητό. Αλλά! Μια φορά να κάνεις αναβάθμιση αυτά τα κινέζικα (mi Home mikey κτλπ) ουσιαστηκά "κλειδώνουν" στα κινέζικα και απλά και update να κάνεις την ROM παραμένουν στα κινέζικα ! Δεν γνωρίζω εάν φταίει η νέα ROM ή;
      Tο MiPCSuite γενικά δεν συνεργάζεται άψογα με την συγκεκριμένη συσκευή... (δεν κάνει back up κ.λ.π.) Όσο για τις αναβαθμίσεις, κάνει ΜΟΝΟ τις κινέζικες ρομ αναβάθμιση, οπότε λογικό είναι να αρχίσει το κινητό να γεμίζει κινέζικες εφαρμογές πάλι...Οπότε, για αναβάθμιση τουλάχιστον, μην το χρησιμοποιείς...
    • Διαφήμιση