Διαφήμιση

[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Μήπως είναι θέμα κάρτας microSD που έχεις;
      Δοκίμασες να κάνεις backup στην εσ. μνήμη της συσκευής;
      Όχι δεν δοκίμασα ακόμη. Θα το δοκιμάσω.
      Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Γεια σας παιδιά

Με την συγκεκριμένη DEV δεν μου κρατάει αντίγραφο ασφαλείας.
      1. Κάνω αντίγραφο ασφαλείας κι έχω ρυθμίσει να μου αποθηκεύεται στην κάρτα SD.
      2. Αφότου έχω κάνει επανεκκίνηση δεν μου δείχνει το διαθέσιμο αντίγραφο. Πηγαίνω στα αρχεία της κάρτας SD κι ούτε εκεί υπάρχει φυσικά.

Ας το δοκιμάσει κάποιος να γνωρίζω αν είναι bug της ROM ή αν είναι δικό μου πρόβλημα λόγω κακής εγκατάστασης της ROM.

Ευχαριστώ
      Τελικά ήταν σφάλμα της κάρτας. Μόλις την δοκίμασα στον υπολογιστή δεν την είδε και μου ζήτησε διαμόρφωση.
      Θα το παρατηρήσω αν το ξανακάνει και θα επανέλθω με νέα δεδομένα.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Αν στην microSD έχεις αρχεία που θέλεις να σώσεις πριν τη διαμορφώσεις, υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια ανάκτησης.
      Δεν είχα τίποτα μέσα οπότε δεν μου κόστιζε τίποτα να την διαμορφώσω.
      Είχα την κάρτα μόνο για να συντηρώ σε ξεχωριστό δίσκο το αντίγραφο ασφαλείας.
      Στη προκειμένη περίπτωση δεν υπήρχε ούτε αυτό.
      Ευχαριστώ πάντως
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν
      Μα το Μεγάλο Μανιτού, τα Μεγάλα Πνεύματα πράγματι συναντιούνται! :lol:
      "Τρελό Αγόρι", ο "Μεγάλος Μανιτού" μου έστειλε σήματα καπνού και μου είπε να κοιτάξεις μέσα σε αυτή τη διαδρομή, μέσω του υπολογιστή σου:
      Υπολογιστής\Redmi Note 2\Κάρτα SD\MIUI\backup\AllBackup\11-59-14_20-12-2015

Υ.Γ. Μόλις το έκανα και λειτουργεί άψογα. Εάν μετά την δημιουργία, πας και πάλι να κάνεις "restore" το βλέπει κανονικά το back up σου το τηλέφωνο, εκτός απο την υπολογιστή.
      Άν ο υπολογιστής σου ζητάει να φτιάξει την SD, πες του "ναι"... Θα στη κάνει defrag χωρίς να στη φορμάρει... και φυσικά χωρις να χάσεις τα αρχεία σου! Αλλά και "όχι" να του πεις και πάλι τα βλέπεις τα αρχεία μέσω του υπολογιστή (αφου έχεις συνδέσει τη συσκευή εννοώ)

edit : "Μαστούρωσα" απο τα σήματα καπνού και αντί να κάνω παράθεση στον @pechr έκανα στον @evankouros...αλλά ...whatever... θα την δείτε και οι δυο φαντάζομαι...ΟΥΓΚ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν
      Μα το Μεγάλο Μανιτού, τα Μεγάλα Πνεύματα πράγματι συναντιούνται! :lol:
      "Τρελό Αγόρι", ο "Μεγάλος Μανιτού" μου έστειλε σήματα καπνού και μου είπε να κοιτάξεις μέσα σε αυτή τη διαδρομή, μέσω του υπολογιστή σου:Υπολογιστής\Redmi Note 2\Κάρτα SD\MIUI\backup\AllBackup\11-59-14_20-12-2015

Υ.Γ. Μόλις το έκανα και λειτουργεί άψογα. Εάν μετά την δημιουργία, πας και πάλι να κάνεις "restore" το βλέπει κανονικά το back up σου το τηλέφωνο, εκτός απο την υπολογιστή.
      Άν ο υπολογιστής σου ζητάει να φτιάξει την SD, πες του "ναι"... Θα στη κάνει defrag χωρίς να στη φορμάρει... και φυσικά χωρις να χάσεις τα αρχεία σου! Αλλά και "όχι" να του πεις και πάλι τα βλέπεις τα αρχεία μέσω του υπολογιστή (αφου έχεις συνδέσει τη συσκευή εννοώ)

edit : "Μαστούρωσα" απο τα σήματα καπνού και αντί να κάνω παράθεση στον @pechr έκανα στον @evankouros...αλλά ...whatever... θα την δείτε και οι δυο φαντάζομαι...ΟΥΓΚ!
      ΩΩΩ μεγάλε Καίσαρα μελλοθάνατοι σε χαιρετούν μαζί και οι μελλοθάνατες κάρτες μνήμης.
      Είναι ήδη στο 70% αργής διαμόρφωσης.
      Πιστεύω να βγει σώα από την αρένα :)
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Πριν από περίπου έναν χρόνο πήρα το Redmi Note 4G και όχι το Redmi Note 3G γιατί το πρώτο έχει επεξεργαστή Snapdragon και θα είχε αναβαθμίσεις. Το πήρα με 4.4.4 Rom και από τότε εκεί είμαι.. Κάνω κάθε εβδομάδα τις αναβαθμίσεις περιμένοντας να δω κάτι καινούριο. Δυστυχώς όμως έχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί πέρα από κάποιες μικρό αλλαγές δεν έχει ουσιαστικά αναβαθμιστεί η Rom. Αναβάθμιση χωρίς ξεκολλημα από την 4.4.4 δεν ορίζεται πλέον. Άσε που οι περισσότερες Stable μόνο σταθερές που δεν είναι. Επίσης διαπιστώνω ότι και σε πολλά άλλα ακριβότερα και πιο καινούρια μοντέλο πάλι κολλημενη σε παλιότερη Android έκδοση είναι η miui Rom. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχουμε κολλήσει έτσι; Για την ομάδα έχω να πω τα καλύτερα και τους υπερευχαριστω. Το σχόλιο πάει στους Κινέζους..

MIUI_ART

Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσουμε από την 4.4.4 ?
      Ευχαριστώ..!
    • Ο/H pechr έγραψε:

ΩΩΩ μεγάλε Καίσαρα μελλοθάνατοι σε χαιρετούν μαζί και οι μελλοθάνατες κάρτες μνήμης.
      Είναι ήδη στο 70% αργής διαμόρφωσης.
      Πιστεύω να βγει σώα από την αρένα
      Ωραία... Όταν τελειώσει ξαναδοκίμασε... Και η δική μου κάρτα είναι πολύ ταλαιπωρημένη, αλλά εξακολουθεί να "υπακούει" η φουκαριάρα...
    • Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Πριν από περίπου έναν χρόνο πήρα το Redmi Note 4G και όχι το Redmi Note 3G γιατί το πρώτο έχει επεξεργαστή Snapdragon και θα είχε αναβαθμίσεις. Το πήρα με 4.4.4 Rom και από τότε εκεί είμαι.. Κάνω κάθε εβδομάδα τις αναβαθμίσεις περιμένοντας να δω κάτι καινούριο. Δυστυχώς όμως έχω αρχίσει να απογοητεύομαι γιατί πέρα από κάποιες μικρό αλλαγές δεν έχει ουσιαστικά αναβαθμιστεί η Rom. Αναβάθμιση χωρίς ξεκολλημα από την 4.4.4 δεν ορίζεται πλέον. Άσε που οι περισσότερες Stable μόνο σταθερές που δεν είναι. Επίσης διαπιστώνω ότι και σε πολλά άλλα ακριβότερα και πιο καινούρια μοντέλο πάλι κολλημενη σε παλιότερη Android έκδοση είναι η miui Rom. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχουμε κολλήσει έτσι; Για την ομάδα έχω να πω τα καλύτερα και τους υπερευχαριστω. Το σχόλιο πάει στους Κινέζους..

MIUI_ART

Υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσουμε από την 4.4.4 ?
      Ευχαριστώ..!

Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM...
      Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Mr @diamantopoulosh αυτό που κάνεις ονομάζεται SPAM...
      Μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοσίευση είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ να διαβαστεί το μήνυμά σου απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και του Admin, @MIUI_ART στον οποίο αναφέρεσαι!
      Το νήμα αυτό αφορά κάθε εβδομάδα τη νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
      Και μπορούμε να συζητάμε για αυτήν και για τις επόμενες εκδόσεις σχετικά με το τι θα περιμένουμε. Και όσες φορές θέλουμε. Δε θα μας πεις εσύ..!

Αν κάποιος έχει απορίες, προβλήματα και σφάλματα, υπάρχει το Bugtracker
      xiaomi-miui.gr/community/bugtr…Product/2-Greek-MIUI-ROM/

Αν δε θες μη διαβάζεις τα όσα γράφω και μην απαντάς. Είναι δικαίωμά μου να θέτω οτιδήποτε αφορά τη νέα ROM και να περιμένω απάντηση, άλλωστε κάποιοι με παρότρυναν να πάρω το συγκεκριμένο κινητό για τις αναβαθμίσεις που θα έπερνε και από αυτούς περιμένω απάντηση. ΟΧΙ από εσένα..

@MIUI_ART ζητώ συγνώμη από εσένα για το ύφος μου, αλλά δε γίνεται να είναι εκτός τόπου ο άλλος και να μου κάνει υποδείξεις με τέτοιο ύφος.
      Πάρε θέση σε παρακαλώ..!

Edit by Διαγραφή άσκοπων προτάσεων
      Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί γιατί περιέχει άσκοπες προτάσεις που δημιουργούν οξύτητα χωρίς λόγο.
      SPAM είναι γενικά όταν επαναλαμβάνουμε τα ίδια σε διαφορετικά threads του Forum.

H απάντηση στο μήνυμα του Ceaser είναι ανεπίτρεπτη όσον αφορά το ύφος, και παρακαλώ να μην επαναληφτεί για κανέναν λόγο.

Δεν μου αρέσει να επεμβαίνω με αυτό τον τρόπο αλλά μιας και μου ζήτησες να πάρω γνώμη,θα υποστηρίξω την γνώμη του Caeser, γιατί δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χρησιμοποιούμε εντάσεις με φραστικά ατοπίματα...

Το θέμα κλείνει εδώ ....