ήμαστε στην λίστα αλλά εν ξέρουμε το ποιο σημαντικό....πότεΟ/H proskopos έγραψε:
ξερουμε εαν θα υπαρξει εκδοση 6 για redmi note2?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούήμαστε στην λίστα αλλά εν ξέρουμε το ποιο σημαντικό....πότεΟ/H proskopos έγραψε:
ξερουμε εαν θα υπαρξει εκδοση 6 για redmi note2?
Χθες συζητούσα το θέμα με ένα φίλο, κάτοχο Mi4c και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι απο το 100% στην αρχή χάνει κάπως απότομα 10-15%, αλλά μετά σταθεροποιείται και δείχνει νορμαλ κατανάλωση... (αν και αυτό πιθανόν να οφείλεται στα στατιστικά της μπαταρίας, αφου συνήθως η ένδειξη είναι κατά προσέγγιση και όχι επ'ακριβής!)Ο/H baiosss έγραψε:
Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H caeser έγραψε:
Χθες συζητούσα το θέμα με ένα φίλο, κάτοχο Mi4c και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι απο το 100% στην αρχή χάνει κάπως απότομα 10-15%, αλλά μετά σταθεροποιείται και δείχνει νορμαλ κατανάλωση... (αν και αυτό πιθανόν να οφείλεται στα στατιστικά της μπαταρίας, αφου συνήθως η ένδειξη είναι κατά προσέγγιση και όχι επ'ακριβής!)Ο/H baiosss έγραψε:
Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα?
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όμως, εάν εσύ απο το πρωί, μέχρι το απόγευμα, δηλαδή σε 10-11 ώρες, έστω και χωρίς καθόλου χρήση έχει χάσει 15%,... το βρίσκω πολύ φυσιολογικό... Μη ξεχνάς ότι και σε αναμονή το κινητό ξοδεύει ενέργεια για το σήμα της κινητής, την οθόνη, κάθε φορά που του ρίχνεις μια ματια, το check που κάνει στις εφαρμογές που έχεις στην αυτόματη έναρξη (και ας μην είσαι συνδεδεμένος) κ.λ.π.
Δυστυχώς όχι στην παρούσα φάσηΟ/H LeonTsi έγραψε:
Mr admin τι ακριβώς fixαραμε με το zipακι και το widget???
ευχαριστω πολύ Βαγγέλη!!Ο/H caeser έγραψε:
Μπορείς να πας στη "Μίξη" θεμάτων και να ξαναβάλεις τη ταπετσαρία κλειδώματος που είχες.Ο/H Giannisagal έγραψε:
Παρατήρηση:στην νέα Ρομ χάθηκε ή ταπετσαρία κλειδώματος που το βαζαμε και άλλαζε αυτόματα τις ταπετσαρίες μόνο του.........υπάρχει κάπου άλλου ή τέλος?????????
Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά και σε ΑΥΤΟ που αφορά τη "μίξη" και το χειρισμό της...