Διαφήμιση

Xiaomi Yi Action camera - Photos, Videos, Infos, Tips&Tricks

• Tips&Tricks
    • Tool
    • Review
    • Η αλήθεια είναι οτι για μαγαζί απο Ελλάδα το "καπελάκι" δεν είναι (πολύ) μεγάλο. Είναι βέβαια 1/4 της τιμής επιπλέον αλλά για άμεση παράδοση και εγγύηση απο κατάστημα δεν είναι κακό. Τώρα εαν το κατάστημα δεν είναι "σοβαρό" με τα προιόντα που πουλάει είναι άλλο θέμα. Δηλαδή πχ σε περίπτωση προβλήματος να κάνει τον... Κινέζο!
      Προσωπικά δεν έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο κατάστημα και εαν ήθελα πολύ σύντομα το προιόν μάλλον θα το επέλεγα! Αλλά θα απαιτούσα απο το μαγαζί τα βασικά δικαιώματα του καταναλωτή. Γιατί με +30 ευρώ υποθέτω αυτό πληρώνεις!

Μπράβο @leftkara που το βρήκες το μαγαζί και το μοιράστηκες μαζί μας.

Εαν κάποιος το πάρει απο εκεί, ας μας δώσει το feedback απο την εμπειρία του ;)
    • γυρω στα 70 βγαίνει απο κινα οχι 80 και δεύτερον οταν παλιότερα ειχα αγοράσει απο μαγαζί που έφερνε meizu και είχε θέμα το meizu μου είπαν οτι πρέπει να το στείλουν πίσω για να το φτιάξουν και αυτοί δεν αναλαμβάνουν τίποτα δεν λέω οτι το κάνει και αυτο το μαγαζί αλλα είναι λιγο περίεργα
    • Εγω εστειλα ηδη παιδια email στο εν λογω καταστημα σχετικα με εγγυησεις,doa κλπ ( γιατι ενδιαφερομαι και για waterproof case ) απο το πρωι αλλα απαντηση δεν πηρα ακομα. Αν μου απαντησουν θα σας ενημερωσω.

ΥΓ. Στο σκρουτζ γενικα εχει σαν καταστημα πολυ καλες κριτικες !

Καλησπέρα σας,
      Ο προμηθευτής μας αναφέρει ευκρινώς οτι πρόκειται για την Ευρωπαϊκή έκδοση.

Για την αδιάβροχη θήκη υπάρχει ειδική σημείωση στο site μας σχετικά με την δοκιμή της με βάση την κοινή λογική. Δεν τις δοκιμάζουμε εμείς αλλά ούτε και παρέχουμε εγγύηση DOA για τις θήκες για ευνόητους λόγους.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα παράπονο από πελάτες αλλά όπως καταλαβαίνετε, ο κάθε χρήστης έχει τις δικές του προσδοκίες σε στεγανότητα και δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε.

Στη διάθεση σας

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην leftkara ().

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά στο σωστό νήμα παρέλαβα χθες και εγώ την κάμερα είναι η κινεζική έκδοση σε λευκό. Κατέβασα την εφαρμογή του doctor από το φόρουμ και την πέρασα στο τηλέφωνο και συνδέθηκε με την κάμερα. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να κατεβάσω τίποτα να περάσω στην κάμερα? Από τις ρυθμίσεις τις κάμερας ποιες είναι οι ιδανικές να ρυθμίσω?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Εφόσον συνδέθηκε οτι update ήταν να γίνει στο firmware θα το έκανε. Εγω τα settingss τα έχω όπως ήρθε και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Την χρησιμοποιώ για φωτογραφίες στα ταξίδια που κάνω και σε υποβρύχιες στη θάλασσα. Εαν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο δες το πρώτο μήνυμα όπου ο @iAmLiakos γράφει κάποια πολύ σημαντικά και χρήσιμα πράγματα. Επίσης ο liakos στο πρώτο μήνυμα αναφέρει και το review του @John Baron το οποίο επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις. Είναι και τα 2 εξαιρετικά χρήσιμα!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • ρε παιδια ποιες οι διαφορες στην ποιοτιτα του βιντεο οσον αφορα to frame?24 η 48 η 60 η 30 ??τι επιλεγω και αναλογα με τι?αν υπαρχει γρηγορη κινηση ?
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ θα πω το εξής:

Αν θες να καταγράψεις γρήγορη κίνηση θες υψηλό fps(όσο πιο γρήγορη τόσο πιο υψηλό). Απλά όσο πιο υψηλό το fps πέφτει η ανάλυση. Εαν πχ θες να τραβήξεις βίντεο κάποιον να κολυμπάει μέσα στο νερό δεν σε ενδιαφέρει το fps γιατί είναι αργές οι κινήσεις εκεί ρίχνεις το βάρος σου στην ανάλυση. Αν θες όμως να τραβήξεις σε εναν αγώνα το αυτοκίνητο που περνάει απο μπροστά σου εκεί θες πολύ υψηλό fps. Ανάλογα την περίπτωση βάζεις τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

Ο βασικός κανόνας είναι πως με τις δοκιμές βρίσκεις τα καλύτερα αποτελέσματα! :P

Ελπίζω να βοήθησα κάπως...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ θα πω το εξής:

Αν θες να καταγράψεις γρήγορη κίνηση θες υψηλό fps(όσο πιο γρήγορη τόσο πιο υψηλό). Απλά όσο πιο υψηλό το fps πέφτει η ανάλυση. Εαν πχ θες να τραβήξεις βίντεο κάποιον να κολυμπάει μέσα στο νερό δεν σε ενδιαφέρει το fps γιατί είναι αργές οι κινήσεις εκεί ρίχνεις το βάρος σου στην ανάλυση. Αν θες όμως να τραβήξεις σε εναν αγώνα το αυτοκίνητο που περνάει απο μπροστά σου εκεί θες πολύ υψηλό fps. Ανάλογα την περίπτωση βάζεις τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

Ο βασικός κανόνας είναι πως με τις δοκιμές βρίσκεις τα καλύτερα αποτελέσματα! :P

Ελπίζω να βοήθησα κάπως...

Σε ευχαριστώ πολύ! Άρχοντας!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • πριν κανένα μήνα πέρασε από την "αδιαβροχη" θήκη μου νερό και εκαψα την Yi μου που με είχε βγάλει ασπροπροσωπο μέχρι τώρα. ... Ενδιαφερομαι να την αντικαταστήσω με την Yi 4k την έχει κανείς??
    • Ειναι μεγάλη η διαφορά τιμής!! Ψάξε να βρεις κάνα review online για να δεις απόδοση κτλ κτλ.
      Αλήθεια ποια θήκη είχες και πήρε νερό; Πως πήρε νερό; Για δώσε καμία πληροφορία εάν έχεις να ξέρουμε και εμείς να προσέξουμε. ;)

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    • Ο/H GiannizZ έγραψε:

πριν κανένα μήνα πέρασε από την "αδιαβροχη" θήκη μου νερό και εκαψα την Yi μου που με είχε βγάλει ασπροπροσωπο μέχρι τώρα. ... Ενδιαφερομαι να την αντικαταστήσω με την Yi 4k την έχει κανείς??
      Στο insomnia είχα δει ότι την έχει πάρει ένας και λέει ότι είναι φοβερή!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ειναι μεγάλη η διαφορά τιμής!! Ψάξε να βρεις κάνα review online για να δεις απόδοση κτλ κτλ.
      Αλήθεια ποια θήκη είχες και πήρε νερό; Πως πήρε νερό; Για δώσε καμία πληροφορία εάν έχεις να ξέρουμε και εμείς να προσέξουμε. ;)

Sent from my MI 3W using Tapatalk
      ηταν από τις αδιαβροχες θήκες που πουλάνε στο eBay ... Δεν ξέρω πως πέρασε απλά σε μία φάση είδα νερό μέσα από την θήκη και έσβησε ή καμερα