Διαφήμιση

Xiaomi Yi Action camera - Photos, Videos, Infos, Tips&Tricks

• Tips&Tricks
    • Tool
    • Review
    • Ο/H zananiro έγραψε:

@billone Εγώ θα έλεγα να μιλήσεις με το μαγαζί που το πήρες να δεις τι θα σου πουν. εννοείται δεν αναφέρεις ότι την άνοιξες κλπ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      Λοιπον αυριο θα ανεβασω μερικες φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας και αν δεν...θα επικοινωνησω με το μαγαζι.Ευχαριστω!
    • Καλημέρα σε όλους, τελικά το πρωί έβαλα την παραγγελία για την Xiaomi Yi Action Camera Official EU. Edition 2K Super HD - WHITE από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest σε τιμή των 68,50€. Είναι η πρώτη μου Action Camera (την πήρα για να βγάλω τις ερχόμενες καλοκαιρινές δραστηριότητες στην Χαλκιδική) και του χρόνου με το καλό.. διαδρομές στην Ελλάδα (πιθανώς και στο εξωτερικό) με το αυτοκίνητο και την μηχανή, τα βιντεάκια θα ανεβαίνουν σε κανάλι (που θα φτιάξω) στο YouTube. Λόγο του budget πήγα σε αυτήν και αφού είδα 3-4 βιντεάκια με την ποιότητα της κάμερας, δεν άξιζε να δώσω σε καμία περίπτωση τα 400+ ευρώ που έτσι και αλλιώς δεν έχω, για να πάρω σχεδόν ίδια ποιότητα βίντεο. Επίσης πήρα 68 αξεσουάρ από gearbest & ebay uk όπως και μια κάρτα μνήμης EVO+ 32GB.

Σαν νέος μελλοντικός χρήστης, τι πρέπει να κάνω ? γιατί σας έχασα με τα firmwares & τα scripts... Που πάω, τι κάνω, πως το κάνω, τι παίρνω.... ? (όχι αυτό που σκέφτεστε, βρόμικα μυαλά... :p )

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Ο/H Dev1l έγραψε:

Καλημέρα σε όλους, τελικά το πρωί έβαλα την παραγγελία για την Xiaomi Yi Action Camera Official EU. Edition 2K Super HD - WHITE από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest σε τιμή των 68,50€. Είναι η πρώτη μου Action Camera (την πήρα για να βγάλω τις ερχόμενες καλοκαιρινές δραστηριότητες στην Χαλκιδική) και του χρόνου με το καλό.. διαδρομές στην Ελλάδα (πιθανώς και στο εξωτερικό) με το αυτοκίνητο και την μηχανή, τα βιντεάκια θα ανεβαίνουν σε κανάλι (που θα φτιάξω) στο YouTube. Λόγο του budget πήγα σε αυτήν και αφού είδα 3-4 βιντεάκια με την ποιότητα της κάμερας, δεν άξιζε να δώσω σε καμία περίπτωση τα 400+ ευρώ που έτσι και αλλιώς δεν έχω, για να πάρω σχεδόν ίδια ποιότητα βίντεο. Επίσης πήρα 68 αξεσουάρ από gearbest & ebay uk όπως και μια κάρτα μνήμης EVO+ 32GB.

Σαν νέος μελλοντικός χρήστης, τι πρέπει να κάνω ? γιατί σας έχασα με τα firmwares & τα scripts... Που πάω, τι κάνω, πως το κάνω, τι παίρνω.... ? (όχι αυτό που σκέφτεστε, βρόμικα μυαλά... :p )

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Με το καλό να παραλάβεις. Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις. Αν υπάρχει αναβάθμιση θα έρθει αυτόματα μόλις συνδέσεις την κάμερα με την εφαρμογή.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παιδιά. Έχω την Ζ23L και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να βγάλω slow motion video. Έβαλα την χαμηλότερη ανάλυση και δεν μου βγάζει επιλογή slow motion στις ρυθμίσεις
    • Γνωριζεται εάν η εγγραφή σταματά μετά από κάποια λεπτά λόγο φορμάτ? Εάν ναι διορθώνεται το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • η εγγραφή σταματάει ακόμα και στις GoPro στα 8λεπτα και κάτι και ξανά ξεκινάει σε άλλο βίντεο .. αν εννοείς αυτό είναι λογικό και δεν φτιαχνεται κάπως απ όσο ξερω
    • ξεκιναει πάλι η εγγραφή από μόνη της? Η πρέπει εμείς να την ενεργοποιησουμε? Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
    • υπαρχει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο / φωτό για να χρησιμοποιήσω στο pc? Κάποιο που μπορεί να χρησιμοποιείς και να. Γνωρίζεις?
    • Διαφήμιση
    • δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο γιατί δεν τα επεξεργαζομαι αλλά με μια πολύ μικρή αναζήτηση στο Google θα βρεις άπειρα λογικα