Έμενα το γράφει στην ίδια συσκευασία ότι φοράει τον sony,πραγματικά δεν ξέρω τι αποτελέσματα έχει ο panasonic ίσως να τελείωσαν πλέον με sony,γενικά από ότι βλεπω οι τιμές έχουν ανεβεί αρκετά,αν θέλεις μπορείς να σκεφτείς και την αγορά από Ελλάδα είναι κοντά στις τιμές του εξωτερικού πλέον και είναι με sony από ότι γράφουν,αν σε φαίνονται πολλά τα λεφτά κοιτάς κάτι άλλο
Xiaomi Yi Action camera - Photos, Videos, Infos, Tips&Tricks
- Tips&Tricks
- Tool
- Review
-
-
Χαιρετω τους συν yi ιτες...Λοιπον..αγορασα την εν λογω καμερα απο ali..55 ευρω.ηρθε κομπλε μια χαρα.Πριν την παρω ειχα δει οτι με σκριπτακια μπορεις να την βελτιωσεις παρα πολυ..πχ superview και 35 mb/s στα 1080/60 fps..και λεω εδω ειμαστε ας την παραγγειλω.Ελα ομως που δεν εψαξα πολυ το θεμα με τις εκδοσεις της καμερας και εδω ειναι και το θεμα μου..η καμερα ειναι εκδοση z25L με firmware 1.5.4. Πως θα καταφερω να βαλω σκριπτς στη συγκεκριμενη εκδοση?ρωταω γιατι απ οτι βλεπω δουλευουν σε συγκεκριμενες εκδοσεις στις καμερας και σε συγκεκριμενο firmware.Μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να μην την διαλυσω?ευχαριστω..
-
Καλωσήρθες στην παρέα μας @tsakalos1987 !!
Μην την φοβάσαι, τα σκριπτς εάν δεν δουλέψουν, απλά δε θα δουλέψουν. Δεν επηρεάζουν την μηχανή και τις λειτουργίες τους.
Μπες στο link του review και θα δεις ότι έχουν ήδη δοκιμάσει στις latest εκδόσεις (και HW και SW) και δουλεύουν κανονικά τα scripts.
Εάν τα καταφέρεις και βλέπεις αποτελέσματα πες το μας για να μπορούν και οι επόμενοι κάτοχοι να ενημερωθούν (που θα είναι στην τωρινή σου θέση).
Καλό "κάψιμο". Η κάμερα δεν παίζεται στα χρήματα της. Και θα το δεις εν καιρώ! -
καλως σας βρηκα...θα δοκιμασω (περιμενω και μια καρτα μνημης samsung evo plus 64 gb) οτι μπορω..και εννοειται θα γραψω εντυπωσεις η βοηθεια..εγω αυτο που θελω ειναι καποια βασικα πραγματα..να βελτιωθει η ποιοτητα του βιντεο γενικα και superview..ελπιζω να γινει δουλιτσα..ευχαριστω κ παλι..
=============== Ιουν 30th 2017, 11:16pm ===============
εψαξα λιγο αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα..καποια scripts δουλευουν αλλα η ιδανικη λυση (ximode) δεν βλεπω να δουλευει αν δεν κανω downgrade το firmware..εχει κανει καποιος κατι αναλογο σε z25L? -
Μετά την αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, ενώ στο πρώτο boot το wifi άνοιξε κανονικά, στη συνέχεια αρνείται πεισματικά και κολλάει το λεντακι μόνιμα μπλε. Έκανα factory reset αλλά δεν έστρωσε. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?
Edit: Άκυρο παιδιά, έκανα 2ο φακτορυ και έστρωσε.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk -
Σήμερα παρέλαβα και την δική μου xiaomi yi z25L. Το site έλεγε για την z23L αλλά εμένα μου ήρθε η Z25L. Ξέρει κάποιος την διαφορά τους; κατέβασα καιτο app ios με ένα πράσινο εικονίδιο. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για τις ρυθμίσεις; Ευχαριστώ
-
Γεια σας και χρονια πολλα.
την Ελληνικη εφαρμογη για την καμερα (YI Action Camera 2.1.1 GR-EN.apk) το link mediafire δεν τη δινει (δεν υπαρχει ,κατι τετοιο)που μπορω να τη βρω? -
Εχω στα χέρια μου μια ασχημα μπρικαρισμενη yi cam (χωρις update, απο μονη της), κάνει ενα μπιπ και μετα ενα διπλο μπιπ και μπαινει σε bootloop, αλλα ποτε δεν ανοιγει και δεν ανοιγει wifi κλπ.
Εψαξα και ειδα διάφορα προβληματα και σφαλματα, κυριως με μη αναγνωσιμες καρτες SD ή με update προβληματα, αλλα αυτό μονο μια φορα το συνάντησα χωρις να δίνεται λυση. Δεν παιρνει update, βαζω το firmware στην καρτα, αλλα μαλλον δεν τη διαβαζει καν για να το κανει.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Καλησπέρα @flowin_through ! Εαν δοκίμασες τον κλασσικό τρόπο περάσματος ενός firmware(μέσω sd) και δε δουλεύει, δοκιμάζεις ίσως αυτό σαν τελευταία λύση. Προσοχή στη σωστή έκδοση firmware.
-
@iAmLiakos thanks, το προσπαθησα, αλλα εμενα ειναι διαφορετικο μεσα στην πλακετα, οι επαφες που φαινονται στη φοτο δεν ειναι εμφανεις, νομιζω οτι βρηκα ποια ειναι παρ`ολα αυτα, αλλα δεν κανει τιποτα. Επισης βλεπω οτι αν πατησω την πλακετα αναβουν τα led κοκκινα, πραγμα που με κανει να σκεφτομαι μηπως ειναι hardware προβλημα απο καμια τουμπα, αν και μου ειπε ο φιλος οτι μια φορα του επεσε.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ναι ενδέχεται να έχει κάποιο ράγισμα το οποίο δεν φαίνεται ίσως. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι οπτικό έλεγχο. Αλλά μπορεί να μην καταφέρεις να δεις κάτι.
Δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Ίσως να παιδευτείς κιάλλο με τον οδηγό. Κάπου θα υπάρχουν τα σωστά test points.
Εαν θέλεις, βγάλε μια macro-καθαρή φωτογραφία της πλακέτας μήπως βγάλει κάποιο συμπέρασμα κάποιος απο εμάς. -
Νομιζω πως ειναι αυτο
Imgur: The magic of the Internet
αντι για αυτο
Imgur: The magic of the Internet
Πειτε μου με ποια σελιδα ανεβαζετε φοτος γιατι εκλεισαν αυτα που χρησιμοποιουσαΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα