`Μπορειτε να με βοηθεισετε στα αλλα 2 πραγματα που ρωταω πιο πανω?
mi note pro
-
-
@Carpe_Diem_Rj αν εννοείς e-shop για αξεσουάρ δεν υπάρχει όσο αφορά το live chat υπάρχει αλλά υπάρχει και όριο 30 ποστ στο φορουμ μετά τα οποία θα σου ενεργοποιηθεί το cChat αυτόματα.
-
maddoctor banggood.com/NILLKIN-H-Anti-Ex…omi-Mi-Note-p-973725.html
επισης ποια η διαφορα μεταξυ των δυο γιατι μπερδευτικα ! και που μπορεις να παρεις γιατι δεν ειδα καπου proceed to cart !
nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4909&page=1
και nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4900&page=1 -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
maddoctor banggood.com/NILLKIN-H-Anti-Ex…omi-Mi-Note-p-973725.html
επισης ποια η διαφορα μεταξυ των δυο γιατι μπερδευτικα ! και που μπορεις να παρεις γιατι δεν ειδα καπου proceed to cart !
nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4909&page=1
και nillkin.com/english/proshow.as…id=1&scid=&id=4900&page=1
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Πωπω ταλαιπωρία! Εγώ φοράω αυτό που μου έστειλε to vickmall αλλά κάθε άλλο παρά αντίχαρακτικο είναι! Έχει κάνει σημάδι, οπότε στα κοντά θα πάρω και εγώ. Έχει και ένα στο honorbuy (με το γνωστό νταβατζιλίκι στα έξοδα αποστολής!) αλλά ακόμα δε το έψαξα πουλάει ζεστά ! Βρήκα ένα στα 5.5 ευρό (ebay Γάλλος πωλητής πολύ κομπλέ αλλά όχι nillkin).
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για να περασω ελληνικη εκδοση θελω αυτη τη στιγμη η συσκευη μου ηρθε με το 7. Τι χρειαζεται να κανω για να κανω καθαρη εγκατασταση το ελληνικο.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δυστυχώς τα tempered glass που κυκλοφορούν είναι για 5.5, όχι 5.7. Εγώ έχω ένα της nillkin που μου ράγισε και επειδή δεν βρίσκω πουθενά με Η+ (έχω δοκιμάσει σε 3-4 σημεία, το πληρώνω και μετά μου λένε sorry, is out of stock), με βλέπω να παίρνω ένα που είδα στο Coolicool και πρέπει να είναι καλό.
-
Σοβαρά nillkin ο yeso? Ωραίος!εεε τους αλήτες στο vickmall ! Χαχαχα
Σοβαρά nillkin ο yeso? Ωραίος!εεε τους αλήτες στο vickmall ! Χαχαχα
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ωραίος! Ήμουν μεταξύ yeso και vickmall! Σίγουρα όμως θα τον τιμήσω στο μέλλον! Του ειχα ζητήσει να βρει πίσω καπάκι γυάλινο , δεν το είχε σε στοκ αλλά μου βρήκε με 18€ (στο honorbuy 30τοσο)!
-
Πολύ ωραίος! Ήμουν μεταξύ yeso και vickmall! Σίγουρα όμως θα τον τιμήσω στο μέλλον! Του ειχα ζητήσει να βρει πίσω καπάκι γυάλινο , δεν το είχε σε στοκ αλλά μου βρήκε με 18€ (στο honorbuy 30τοσο)!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιός είναι ο yeso ρε παιδιά, να μαθαίνουμε και εμείς;
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0