Ο yeso είναι ένα αξιόπιστο μαγαζί. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
mi note pro
-
-
Ο/H lio14 έγραψε:
Διάβασα και τις 16 σελίδες αλλά σαφή απάντηση στα θέματα που ρωτάω απο χρήστες δεν πήρα.
Κάποιος ανέφερε για πρόβλημα στο wifi αλλά τελικά δε βρήκα εαν ισχύει ή όχι.
Για gps δε γράφει κανείς , ενώ για 3g , 4g γράφουν κυρίως για wind και vodafone οπότε απάντηση για cosmote δεν έχω πάρει.
Τ'ωρα εαν όντως έχουν ειπωθεί και δεν τα είδα, ζητώ συγγνώμη.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H birel-motosport έγραψε:
Ο yeso είναι ένα αξιόπιστο μαγαζί. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. -
Υπάρχει τρόπος να ανοίγω καρτέλες πχ στο Chrome, (όπως έκανε στο mi3) χωρίς να ανοίγει νέα εφαρμογή στο multitasking! Πχ έχω 5 σελίδες στο Chrome και μου έχει 5 φορές ανοιχτό το πλοηγο!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να ανοίγω καρτέλες πχ στο Chrome, (όπως έκανε στο mi3) χωρίς να ανοίγει νέα εφαρμογή στο multitasking! Πχ έχω 5 σελίδες στο Chrome και μου έχει 5 φορές ανοιχτό το πλοηγο!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Μπράβο ρε γιατρέ είσαι τεράστιος! Τώρα ναι! Τώρα σερφαρεις σαν άνθρωπος!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα παιδιά πήρα από φίλο το μι νοτε προ και έχω ένα θεματακι με την οθόνη σε όλη της την κάτω πλευρά φαίνεται σαν να έχει μία σκιά στο έντονο άσπρο λέτε να έχει πρόβλημα η οθόνη είναι γνωστό θεματακι ?δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα ξέρετε το μάτι πέφτει απευθείας εκεί
-
Ο/H KyriaZ έγραψε:
καλησπερα παιδιά πήρα από φίλο το μι νοτε προ και έχω ένα θεματακι με την οθόνη σε όλη της την κάτω πλευρά φαίνεται σαν να έχει μία σκιά στο έντονο άσπρο λέτε να έχει πρόβλημα η οθόνη είναι γνωστό θεματακι ?δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα ξέρετε το μάτι πέφτει απευθείας εκεί
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H KyriaZ έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0