mi note pro
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ωπ !!! Ωραίο πρόγραμμα αυτό. Ποιο είναι να το κατεβάσω?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Εμένα μετά από λίγο facebook μέχρι 35 βαθμούς πήγε
Θα κάνω αργότερα ένα τεστ στο Pro και στο mi3 να δω διάφορες
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Έκανα ένα μισάωρο τεστ με λίγο σερφαρισμα, 21 φωτογραφιες, ένα βίντεο YouTube , ελάχιστο ελαφρύ gaming και λίγο multitasking και στα 2 τηλ, και έβγαλε παρόμοια θερμοκρασία! 50-54 βαθμούς! Βέβαια στο pro η αίσθηση που έδινε στο χέρι ήταν ελαφρώς πιο ζεστό από το mi3. Αρκετά ζεστό όμως γενικά .(αν το αφήσεις κρυώνει στο 2λεπτο και εννοείται δεν περιορίζει την ομαλή λειτουργία) Περίεργο.....
Το Note pro έχει αυτό το καλό, κρυώνει αμέσως με το που θα το αφήσεις. Εγώ το έχω σε θήκη, οπότε δεν το καταλαβαίνω καθόλου ότι ζεστένεται.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με ζέστη... Και το έχω όλη μέρα σχεδόν στα χέρια με δεδομένα ανοικτά...αλλα την εφαρμογή του facebook και το messenger τα έχω ξηλώσει..
Και πως Το αντικατεστησες? Και εσύ με Chrome? Δε βολεύει τόσο είναι η αλήθεια...
Το μόνο που δεν βολεύει είναι το ότι όταν έρχονται μηνύματα στο facebook δεν έρχονται ειδοποιήσεις.. Κατά τα άλλα άλλο πρόβλημα δεν έχω.. Συν του ότι κερδιζεις και σε ραμ και μπαταρία..
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0