Θα το δοκιμάσω για λίγο! Οξυμωρο πάντως να έχω κτήνος κινητό και να κάνω πατέντες.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο πρόβλημα εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής. Το ξαναδοκιμάζεις αργότερα.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Θα το δοκιμάσω για λίγο! Οξυμωρο πάντως να έχω κτήνος κινητό και να κάνω πατέντες.
και ποιος σου είπε ότι φταίει ή συσκευή??Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Τελικά κατάφερα να ανοίξω το πίσω καπάκι! ΑΛΛΑ... έχει ταινία που λογικά δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Σε αυτή την περίπτωση χάνεται η εγγύηση?
Eκτος από το Lite Facebook μπορείς να δοκιμάσεις και το SlimSocial. Σαν το Lite είναι ....Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Και πως Το αντικατεστησες? Και εσύ με Chrome? Δε βολεύει τόσο είναι η αλήθεια...
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Σήμερα 1η φορά δοκίμασα να τραβήξω βίντεο! Παρατηρώ λοιπόν ότι όταν κουνάω έλαχιστα το κινητό, το βίντεο κάνει στην εικόνα.. Νερά, δηλαδή κάτι σαν κύματα στην εικόνα! Υπάρχει κάποια ρύθμιση για σωστή χρήση βίντεο?