Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ο/H Sakoumidis έγραψε:

OffTopic
    @Red21 , αυτό το μυγάκι στην υπογραφή σου μου έχει κοστίσει μία οθόνη ... Χαχαχαχα
    OffTopic
    Σκέφτου τι θα πάθει η οθόνη αν το δει ο @Sam
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Σκέφτου τι θα πάει η οθόνη αν το δει ο @Sam
    Όντως είναι και κομάντο ο μπαγάσας ... Χαχαχαχαχα
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Καλησπερα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... δεν θέλω αντιπαράθεση με κανένα παλικάρι εδώ εκφράζοντας την άποψη μου μέσω κάποιων αποριων που μου δημιουργήθηκαν μετά από έναν τέτοιο πολυήμερο αγώνα. Από την στιγμή που εκφράζεστε, περισσότερο οι διαχειριστές του φόρουμ, περί αναμενόμενου αποτελέσματος υπέρ της Ινδίας με βάση του 30,70,170% η δεν ξέρω τις %, θα έπρεπε να μην συμμετείχε καν ή Ινδία στο διαγωνισμό και να παρέμεναν τα υπόλοιπα φόρουμ σε ένα δίκαιο αγώνα για την πρώτη θέση βάση, και μόνο, ψήφων. Δεν ξέρω για πιό λόγο, ενώ όλοι μας έχουμε τρομακτικά προβλήματα λόγο κρίσης, εμπαινα συνεχώς στο φόρουμ να ενυμερωνομαι για τα αποτελέσματα, πράγμα που τελικά ήταν ανόητο. Έχω πολλά να πω τα οποία όλοι τα σκεφτόμαστε γιατί είναι αυτονόητα, αλλά θέλω να θέσω ένα ερώτημα στους διαχειριστές... φέτος μας παροτρυνατε να ψηφισουμε για την πρωτιά... του χρόνου να είμαστε καλά τι ακριβώς θα λέτε σε όλους εμάς που συμμετειχαμε, και βλέπετε και τις κόντρες που δημιουργούνται μεταξύ των μελον μας? τι θα πείτε στα καινούργια μέλη όταν μάθουν τα φετινα αποτελέσματα? εγώ προσωπικά φυσικά και σέβομαι και ευχαριστώ όλους τους διαχειριστές αλλά δεν έχω κανένα λόγο να ξανά ψηφίσω σε μια eurovision της xiaomi......
  • Διαφήμιση
  • συγχαρητήρια σε ολους !!!!! και πάντα έχει σημασια το ταξίδι καί οχι ο προορισμός !!!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
  • Λοιπόν επειδή δεν είμαι άνθρωπος που να λέει μόνο αλλά και να κάνει, όπως και πάρα μα πάρα πολλοί από εμάς εδώ μέσα. Ιδού η Ρόδος (Θεσσαλονίκη) ιδού και το πήδημα (Σαλονικιώτικο). :D
    Ετοιμάζουμε την..........δεν θυμάμαι αριθμό............συνάντηση μας στη Θεσσαλονίκη κάπου στο τέλος Ιανουαρίου.
    Η τεράστια συμμετοχή μας στη συνάντηση (ήμαστε πάνω από 150 άτομα από Θεσσαλονίκη και άλλα 200+ από τις γύρω περιοχές, θα είναι η σιωπηλή μας απάντηση.
    Ετοιμαστείτε όλοι να έρθετε στη συνάντησή μας και στη κοπή βασιλόπιτας (το μηδαμινό κόστος συμμετοχής για την αγορά της τεράστιας Βασιλόπιτας :santa: θα πάει ρεφενέ να εξηγούμαστε, γιατί δεν έγινα πλούσιος ακόμα, σε μερικούς μήνες ίσως lol )
    Τι λέτε να τραβήξουμε πολλές πανοραμικές φωτογραφίες του τεράστιου πλήθους και τις Βασιλόπιτας και να τις στείλουμε ως ευχές και στο αγγλικό φόρουμ;
    Να δουν ότι πραγματικά είμαστε ενεργή κοινότητα και στον αληθινό κόσμο και όχι μόνο στο internet;
    Περιμένω απαντήσεις και μόλις ανοιχτεί το αντίστοιχο θέμα τις συμμετοχές σας. (Μείνετε συντονισμένοι).. :gamer:
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ξερεις εσύ, count me in :thumbup:
    Κώστας
    Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
    Think different, think macuse.net
  • Ρε παιδες σοβαρα τωρα ακομα με αυτο ασχολειστε?

Σας θελω λιγο σοβαρους μια ψηφοφορια ηταν... απο τη αρχη ελεγε το 70% ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ απο αλλους παραγοντες
    στους οποιους ειμαστε πιο χαμηλα... ξερετε τι τζιρο τους κανουν εκει στην Ινδια ? Sold out σε κατι δευτερολεπτα?

Κανε ενα Lock το θεμα και παμε του χρονου παλι για παταγο.
  • Διαφήμιση
  • Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!!
    παιδια νομιζω οτι φτανει πια! πολυ σημασια δωσαμε.
    Του χρονου παλι να μαστε καλα να ψηφισουμε- σχολιασουμε- να γελασουμε με την ψηφοφορια
    εαν κατσει να στειλουμε και την Παπαριζου να το σηκωσουμε....
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H Sakoumidis έγραψε:

OffTopic
    @Red21 , αυτό το μυγάκι στην υπογραφή σου μου έχει κοστίσει μία οθόνη ... Χαχαχαχα
    OffTopic
    Σκέφτου τι θα πάθει η οθόνη αν το δει ο @Sam

Ο/H Sakoumidis έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Σκέφτου τι θα πάει η οθόνη αν το δει ο @Sam
    Όντως είναι και κομάντο ο μπαγάσας ... Χαχαχαχαχα
    Χαχαχα τι λέτε βρε αλήτες!!! Δεν μπαλωτάρω εγώ δικούς μας... :lol: :chinese:
  • Από την στιγμή που (όπως καταλαβαίνω από τον Πίνακα) στο Vote Score ο 1ος παίρνει 100, ο 2ος 95, ο 3ος 90 και πάει λέγοντας η διαφορά μεταξύ 1ου και 2ου θα είναι 1,5 βαθμός (30-28,5=1,5) ανεξάρτητα από την διαφορά ψήφων. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατον να καλυφτεί η διαφορά από το daily performance (για το οποίο προφανώς δεν έχουμε στοιχεία και δεν μπορούμε να το ελέγξουμε). Όμως αυτό είναι το παιχνίδι, με αυτούς τους κανόνες διεξάγεται, ξέρουμε τους κανόνες από την αρχή, επομένως δεν μπαίνει θέμα αν αποδεχόμαστε η δεν αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα. Αν δεν μας αρέσει το παιχνίδι με τους κανόνες του απλά δεν συμμετέχουμε.

Και επί πλέον όταν κάποιοι άλλοι έχουν υψηλό daaily performance στο Xiaomi MIUI Official Global Site, σημαίνει ότι ψάχνουν για ενημέρωση, βοήθεια και λύσεις που δεν μπορούν να βρούν στα δικά τους miui. Εμείς βρίσκουμε αυτό που ζητάμε και με το παραπάνω στο δικό μας miui και αυτό μας φτάνει!!!

Καλή χρονιά να έχουμε. Με Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Ευτυχία και πολλά λεφτά να μπορούμε να αγοράζουμε τα gadget μας.

Fan siteVotesVote Score*30%Daily Performance*70%Total
    MIUI India10639528.59566.595
    MIUI Greece1134100309163.793.7
    MIUI Russia8349027906390
    MIUI Indonesia4148525.59163.789.2
    MIUI France1917522.59566.589
    MIUI Belarus2618024805680
    MIUI Czech654513.59566.580
    MIUI Hungary9860188559.577.5
    MIUI Spain6040129365.177.1
    MIUI Italy7050158559.574.5
    Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
  • Ο/H sakis117 έγραψε:

Πολυ δικαια αποτελεσματα μπραβο στον ολυμπιακο τις Ινδιας :P
    Παραγγα μου ομορφη....
    Το σχόλιο είναι ολ δε μάνεϊ...κλαίω και γελάω ταυτόχρονα...

Το παραμυθάκι τελείωσε και σαν απολογισμό εγώ βλέπω μόνο κέρδος και εμάς νικητές.

Παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ασαφείς όρους, που δεν μας ευνοούσαν καθόλου
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ και σαν ένδειξη ελάχιστης ανταπόδοσης προς τα παιδιά που δουλεύουν πραγματικά πολύ για όλους μας.

Τι κερδίσαμε;

Αυξηθήκαμε, πυκνώσαμε, γνωριστήκαμε, δεθήκαμε, ζωντανέψαμε το χώρο μας, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, συμμετείχαμε, νοιώσαμε αλληλεγγύη και συμπαράσταση,
    εμπλακήκαμε οι καινούργιοι, αναζωογονήθηκαν οι παλιοί, ανάψαν λίγο τα αίματα χριστουγεννιάτικα,σκαλίσαμε ξανά το φόρουμ
    και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται επ' αόριστο.
    Τελικά κάναμε καλό στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Ας κέρδισε όποιος θέλει όσα ταμπλετάκια και συσκευούλες γουστάρει.
    Τα δικά μας "δώρα" δεν εξαργυρώνονται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
  • Διαφήμιση
  • Ας πω και εγώ την άποψη μου για τον διαγωνισμό μιάς και οι περισσότεροι έχετε τοποθετηθεί, λοιπόν καμία μα καμία άποψη δεν με βρίσκει αντίθετο,μα καμία ! έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις απόψεις και συμφωνώ με ολους, και με αυτούς που έχουν παράπονα αλλά και με αυτούς που θεωρούν πως είναι σωστό το αποτέλεσμα ,είναι από ποιά μεριά το βλέπει ο κάθε ένας από εμάς από την αρχή γνωρίζαμε τους όρους που είχαν βάλει 30%-70% μπήκαμε στον διαγωνισμό και νομίζω πως βγήκαμε κερδισμένοι από όλες τις πλευρές ,ας αφήσουμε λοιπόν τον Δημήτρη και όλοι την ομάδα διαχείρισης να χειριστεί αυτήν την νίκη με τον καλύτερο για όλους εμάς τρόπο !!! Άντε καλή χρονιά να έχουμε ,και να είμαστε όλοι καλά ώστε στο τέλος του 2016 να έχουμε διπλάσιους ή και τριπλάσιους ψήφους και τότε να δω τι δικαιολογίες θα έχουν !!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk