Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Τα συγχαρητήρια μου για την επάξια 1η θέση της κοινότητας μας στις ψήφους (& -κυρίως- στην καρδιά μας) & της 2ης στο σύνολο.

Βάζοντας & το αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς με την 3η θέση μας , έχουμε πάρει όλα τα μετάλλια! :thumbsup:
    Όπως & να το δει-ερμηνεύσει κανείς, μ' αυτές τις επιδόσεις η κοινότητα μιας μικρής χώρας τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα!
    Κι όλ' αυτά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία της κοινότητας.
    Γι' ακόμη μια φορά λοιπόν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ' όλα τα μέλη, τους φίλους & κυρίως την ομάδα διαχείρισης της κοινότητας!

BTW, έχω μείνει με την απορία πώς υπολογίζεται το "Daily Performance" :?: (συμμετοχή στο global ή μέλη/θέματα/post στο εθνικό site που θεωρώ λογικότερο) κι αν κάποιος πήρε το 100άρι σ' αυτό (ή το κράτησαν οι Κινέζοι για πάρτη τους ). Πιστεύω πως θα ενημερωθούμε όταν γίνει επίσημα γνωστό. 8-)
    ...lost in translation...
  • Για εμάς η κοινότητας μας είναι πρώτη και το δείξαμε και εκεί!!! ;)

Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και βοήθεια και ένας λόγος που επέλεξα και εγώ το κινητό μου
    xaiomi είναι αυτή εδώ η κοινότητα με τους άριστα σε γνώσεις διαχειριστές της!!!! :thumbsup:

Αφήστε να βάζουν ότι (Daily) και τέτοια κουτουρού θέλουν αυτή εκεί και να κερδίζουν πάντα....
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη τη τον βάζουν τον διαγωνισμό αφού ξέρουν τον πρώτο νικητή ας μας έλεγαν ψηφίστε για τις επόμενες θέσεις :grin: :rolleyes: :P
  • Διαφήμιση
  • Μπραβο σε ολη τη κοινοτητα μας. Του χρονου και πρωτοι με διαφορα. Ειστε ο κυριος λογως επιλογης κινητου και ειμαι πληρως ευχαριστημενος με τα παντα απο εσας. Ενα τεραστιο μπραβο στους developer και σε ολους μας. Παμε γερα!
  • Συγχαρητήρια σε όλους.! Εφόσον όμως δεν υπερισχύει η ψηφοφορία θα έπρεπε να μας το πουν από την αρχή. Επίσης στο 70% για να είναι δίκαιοι θα έπρεπε να υπάρχει συντελεστής σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε χώρας. Όλο το θέμα όμως γίνεται για να ανέβει σε επισκεψιμοτητα η σελίδα τους. Φέτος ψηφισαμε σχεδόν όλοι και αν θέλουμε του χρόνου την πρωτιά θα πρέπει να μπαίνουμε συχνότερα στη σελίδα τους. Κάτι που μπορεί και να γίνει. Άρα τον σκοπό τους τον πέτυχαν...
  • Συγχαρητήρια σε όλους κι ας αφήσουμε την πικρία στην άκρη. Οι όροι του διαγωνισμού ήταν γνωστοί, δεν ισχυρίστηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας πως πρόκειται για δημοκρατική διαδικασία (έστω μόνο κατά 30%), ούτως ή άλλως κάναμε αισθητή την παρουσία μας. Αν μη τι άλλο, το forum ζητά νέους moderators: en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=205086&extra=page%3D1&mobile=2

Το μόνο μελανό σημείο ήταν η ανάρτηση με τις καταγγελίες του συγκεκριμένου Ινδού που εκτός των άλλων συκοφάντησε κι ένα σωρό νέα μέλη κατονομάζοντάς τα ως fake accounts.
    Η μόνη κίνηση που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες mods (και μόνο αυτοί, δε θα βοηθήσει να σχολιάσουμε εμείς εκεί) είναι να ζητήσουν τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου από moderator, γιατί βλέπω πως έχει υποβάλει συμμετοχή στο thread που ανέφερα.

Ας συνεχίσουμε όλοι να συμμετέχουμε αξιοπρεπώς, πολιτισμένα, χωρίς πικρία.
  • Να ξέρουμε για του χρόνου να μπαίνουμε στο,site τους 10 φορές την ημέρα ο καθένας και να γράφουμε Greece Greece Greece Greece Greece!!!!!!! Να σου πω εγώ μετά συμμετοχή!!!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H tomtsam έγραψε:

Να ξέρουμε για του χρόνου να μπαίνουμε στο,site τους 10 φορές την ημέρα ο καθένας και να γράφουμε Greece Greece Greece Greece Greece!!!!!!! Να σου πω εγώ μετά συμμετοχή!!!!
    Αυτό δεν θα είναι συμμετοχή, θα είναι SPAM και όποιος το κάνει, προφανώς θα πηγαίνει για BANάκια μετά...
  • Αν κοιτάτε το Home του αγγλικού φόρουμ, θα δείτε πολλούς διαγωνισμούς με δώρα, μετάλλια και γκάλοπ για αναβαθμίσεις της MIUI, προσθήκες δυνατοτήτων, apk κλπ.
    Όπως αυτό [Q & A] [Q & A] Mi Browser New Profile Survey: Join to Win Mi Bluetooth Speaker

Σε αυτά μόνο να απαντάμε δεν θέλουμε τίποτα άλλο ;)
  • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H sakis117 έγραψε:

Πολυ δικαια αποτελεσματα μπραβο στον ολυμπιακο τις Ινδιας :P
    Παραγγα μου ομορφη....
    Το σχόλιο είναι ολ δε μάνεϊ...κλαίω και γελάω ταυτόχρονα...
    Το παραμυθάκι τελείωσε και σαν απολογισμό εγώ βλέπω μόνο κέρδος και εμάς νικητές.

Παίξαμε σε ένα παιχνίδι με ασαφείς όρους, που δεν μας ευνοούσαν καθόλου
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ και σαν ένδειξη ελάχιστης ανταπόδοσης προς τα παιδιά που δουλεύουν πραγματικά πολύ για όλους μας.

Τι κερδίσαμε;

Αυξηθήκαμε, πυκνώσαμε, γνωριστήκαμε, δεθήκαμε, ζωντανέψαμε το χώρο μας, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, συμμετείχαμε, νοιώσαμε αλληλεγγύη και συμπαράσταση,
    εμπλακήκαμε οι καινούργιοι, αναζωογονήθηκαν οι παλιοί, ανάψαν λίγο τα αίματα χριστουγεννιάτικα,σκαλίσαμε ξανά το φόρουμ
    και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται επ' αόριστο.
    Τελικά κάναμε καλό στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Ας κέρδισε όποιος θέλει όσα ταμπλετάκια και συσκευούλες γουστάρει.
    Τα δικά μας "δώρα" δεν εξαργυρώνονται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    Καλή Χρονιά σε όλους !!!

Φίλε μου, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Το κέφι μας κάνουμε και δεν πρέπει να μένουμε στην όποια αδικία.
    Δώσαμε ένα ηχηρό παρών που μόνο θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινότητα θα έχει.

Να χαιρόμαστε τα xiaomi μας, να διασκεδάζουμε σε αυτό το φόρουμ, και ας κάνουμε που και που αισθητή τη παρουσία μας στο miui.com.
  • Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευημερία σε όλους τους Έλληνες. Μπράβο σε όλη τη κοινότητά μας, για την πρωτιά στην ψηφοφορία. :thumbup:
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα και χρόνια πολλά , ψήφισα και εγώ , έχω όμως ένα τεράστιο παράπονο θα δυσαρεστήσω κάποιους αλλά οφείλω να το γράψω. Κάτοχος redmi note 2 κατά ενθουσιασμένος πρότεινα σε φίλο το Note 3.
    Και το παράπονο είναι το εξής.
    1.κλειδωμένο bootloader για να βάλουν εμπόδια στο πέρασμα dev Rom Ελληνικής gtv , δεν λέω γίνεται να τους ζητήσεις ξεκλείδωμα αλλά μου κάναν την ζωή πιο δύσκολη; 2. Βγάλαν stable eu και δεν συμπεριλάβαν ποια την Ελληνική γλώσσα; Που το Ελληνικό φόρουμ πέρασε κατά πολλούς ψήφους την Ινδία και την Ρωσσία , που είναι τεράστιες αγορές. Και εγώ για περάσω την Rom των παιδιών εδώ πρέπει πέρα από το να γίνω ειδικός στους υπολογιστές να έχω να αντιμετωπίσω και το γεγονός με ένα λάθος πάτημα να έχω ένα μπρικαρισμένο κινητό.
    Δεν Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους άλλους λόγω αποτελέσματος ψηφοφορίας ,αλλά όχι όμως και τέτοια αντιμετώπιση μη ύπαρξης Ελληνικής γλώσσας στο κινητό στη επίσημη έκδοση Ρομ Ευρώπης.
    3. Εάν δεν θέλω ταλαιπωρίες πρέπει να παραμείνω με κάποια ανεπίσημη Rom 7.00.77.00 κάποιου , που δεν θα έχω δυνατότητα αναβαθμίσεων.
    Συγνώμη αν σας κούρασα, το ότι είναι κινητάρες δεν αλλάζει αλλά κάποιοι εδώ έχουν δώσει την ψυχή τους να τα διαδώσουν (Caeser. Και άλλοι πολλοί) εξελίσσοντας και μεταφράζοντάς όσο το δυνατών καλύτερα την Rom τους και αυτοί να βάζουν εμπόδια στο να βάζουμε αυτά τα αριστουργήματα dev. Rom στα κινητά μας. Αυτό ήταν το παράπονόμο μου.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk