Και μιά ψήφος από την σύντροφο με username: ioannah2013
Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
είναι το ίδιο nnbignickΟ/H Bodai έγραψε:
Το username στο en.miui.com για να διασταυρωθεί η ψήφος και να πάρεις το μεταλλιάκι σου..Ο/H nnbignick έγραψε:
μια ψήφο και από μένα
-
Έβαλα και τη μαμά και τον μπαμπά!! 2 ψήφοι ακόμα!
Τους έχω george_andr και roula_mantz
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
συν 2 ψηφαλακια από εμένα (iliasnous) κ την κοπελιά μου (Natassa)
-
+1 και απο εμένα... Dragonball1986
Παμε γερα!!! -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Live Ψηφοφορία από
2015 MIUI Global Fan Sites Awards
Which fan site do you like most? Vote for your favorite one!
Αποτελέσματα έως την 27/12/2015 - 23:50'
1.- Hellas , Ψήφοι: 916 , Ποσοστό: 22,18 %
2.- India , Ψήφοι: 883 , Ποσοστό: 21,39 %
3.- Russia , Ψήφοι: 674 , Ποσοστό: 16,32 %
4.- Indonesia , Ψήφοι: 382 , Ποσοστό: 9,25 %
Περσινά αποτελέσματα τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων Χωρών
1.- India , Ψήφοι: 1137
2.- Russia , Ψήφοι: 454
3.- Hellas , Ψήφοι: 305
4.- Indonesia , Ψήφοι: 303
Οδηγίες για την δημιουργία Λογαριασμού και ψήφου
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Για να μπορέσετε και εσείς να ψηφίσετε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε τα παρακάτω βήματα...
Πηγαίνετε ΕΔΩ => Create Account
Δημιουργείτε λογαριασμό, και μετά
κάνετε καμμιά 3-4 post του τύπου thanks very much σε διάφορα άλλα θέματα και όχι στο θέμα της ψηφοφορίας για να μην σας αποκλείσουν ως Spammer, ώστε να αποκτείσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε.
Μετά, μόλις ανακοινωθεί ο σύνδεσμος για τον διαγωνισμό, θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum και θα ψηφίσετε την χώρα μας στο νούμερο 16.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Έβαλα και το αγόρι μου! Είναι efthimis21!
Άντε να υπάρξει κινητοποίηση κι από τους δικούς σας, μαζί με τη δική μου ψήφο εγώ έφερα άλλες 3!
Παιδιά μην ψηφίζουν, όσοι δεν έχουν xiaomi ή έστω αυτοί που θέλουν να πάρουν xiaomi , ψήφισα με ίδιο username όπως εδώ makis1024, αλλά δεν θα πίεζα κανέναν από τους φίλους μου ή την οικογένεια μου να δημιουργήσει λογαριασμό για να ψηφίσει χωρίς καν να είναι μέλος ή να έχει δει την δουλειά του φόρουμ miui gr. Άν είναι να κερδίσει έτσι ή κοινότητά μας , ας μην κερδίσει ποτέ
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Παιδιά μην ψηφίζουν, όσοι δεν έχουν xiaomi ή έστω αυτοί που θέλουν να πάρουν xiaomi , ψήφισα με ίδιο username όπως εδώ makis1024, αλλά δεν θα πίεζα κανέναν από τους φίλους μου ή την οικογένεια μου να δημιουργήσει λογαριασμό για να ψηφίσει χωρίς καν να είναι μέλος ή να έχει δει την δουλειά του φόρουμ miui gr. Άν είναι να κερδίσει έτσι ή κοινότητά μας , ας μην κερδίσει ποτέ
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Αν αναφέρεσαι (και) σε εμένα επειδή ανέφερα πιο πάνω ότι έβαλα και τους δικούς μου, θα αναφέρω ότι έχουν και οι δύο xiaomi, αλλά επειδή είναι κάπως ''άσχετοι'', δεν παρακολουθούν τη δουλειά του ελληνικού site... Ωστόσο ήθελαν να βοηθήσουν και το έκαναν μέσω εμού. Στην τελική κανέναν δεν χάλασαν δύο και τρεις ψήφοι παραπάνω
Μην το παίρνεις προσωπικά , εγώ Μίλησα συγκεκριμένα. Εάν έχουν xiaomi δεν είναι άσχετοι με το αντικείμενο. Και δεν το ανέφεραν για σένα, απλά δεν μου αρέσει να πιέζουμε καταστάσεις επειδή αποσκοπούσε σε κάποιο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει σημασία έχει ότι μέσα σε έναν χρόνο τριπλασιάστηκε η δύναμη της κοινότητας παγκοσμίως και ας μην κερδίσουμε
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Παιδιά δεν είναι καθόλου σωστό το να πιέζουμε άτομα μόνο και μόνο για να νικήσουμε.Όποιος θέλει το έχει ή πρόκειται να το κάνει.
Μην ξεχνάτε. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον σωστό ανταγωνισμό. Μόνο και μόνο που περνάμε την χώρα των κινητών τηλεφώνων θα έπρεπε να μας κάνει χαρούμενους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

Username: topmar όπως κι εδώ...