Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Παιδιά μην ψηφίζουν, όσοι δεν έχουν xiaomi ή έστω αυτοί που θέλουν να πάρουν xiaomi , ψήφισα με ίδιο username όπως εδώ makis1024, αλλά δεν θα πίεζα κανέναν από τους φίλους μου ή την οικογένεια μου να δημιουργήσει λογαριασμό για να ψηφίσει χωρίς καν να είναι μέλος ή να έχει δει την δουλειά του φόρουμ miui gr. Άν είναι να κερδίσει έτσι ή κοινότητά μας , ας μην κερδίσει ποτέ
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Εγώ πάλι προσωπικά νομίζω πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, ο διαγωνισμός λέγεται miui clobal fan site ,και ΟΧΙ xiaomi fan site, και ρωτώ λοιπόν ή ξαδέρφη μου που της έχω δώσει ένα jiayu κινητό και επάνω φοράει miui και εχθες της έκανα νέο λογαριασμό έχει δικαίωμα να βοηθήσει με ψήφο ή όχι ; Και απαντώ, νομίζω ναι. Αλλά όχι ακόμα κρατάω την ψήφο για το τέλος εάν χρειαστεί !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε , και εγώ φλάσαρα στο προηγούμενο κινητό coolpad f1, την miui και την έβγαλα κατευθείαν , δεν δούλευε τίποτα σωστά και κατέληξα στην emui 3.0 και δούλεψε τέλεια παρόλο που ή emui είναι αντιγραφή της miui. Εν πάση περιπτώσει , καταλαβαίνετε όλοι τι ήθελα να πώ. Μια coustom Rom δεν θα δουλέψει ποτέ όπως μια rom που είναι φτιαγμένη για το κινητό!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk