Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
φέρτε σαμπάνιες!!!!!!!!!!
-
Η ψηφοφορία είναι ακόμα ανοιχτή!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Περσινα ξινά σταφύλια λέει ή παρεμια..
Κάθε χρόνο τα ίδια!!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ψηφίζουμε και σήμερα μέχρι να την κλείσουν!!! !!!!!!!
-
Ο/H jiannis4 έγραψε:
μακακια ψηφισα με nickname jiannis81 αλλα εδω εχω αλλο τεσπα..
-
Ας απαντήσει αλλος ενας εδω ρε παιδια ,έχουμε κολλήσει στους 666. Αστειευομαι φυσικα .Καλη πρωτοχρονιά σε ολες και όλους με υγεια χαρα και τυχη.
-
Προφανώς είναι λίγο τσοπάνηδες εκεί στο Global και δεν έχουν ορίσει κλείδωμα στη ψηφοφορία .... πιστεύω ότι έχουν πάρει τα τελικά αποτελέσματα και από δω και πέρα δε θα δώσουν σημασία στις υπόλοιπες ψήφους.
Συγχαρητήρια σε όλους, από τη διαχείριση του φόρουμ μέχρι και το πιο πρόσφατο μέλος το οποίο ψήφισε αμέσως μετά την εγγραφή του. Καταφέραμε να βγούμε πρώτοι μέσα από 34 άλλες κοινότητες με τις περισσότερες να υπερέχουν πληθυσμιακά. Αυτό που καταφέραμε είναι ασύλληπτο: 1133 ψήφοι για το δικό μας φόρουμ σε σύνολο 4.930 !!!! σχεδόν το 1/4 των φήφων είπε MIUI Greece !!! Αυτό δείχνει την αγάπη και εκτίμηση που έχουν οι Έλληνες χρήστες προς το φόρουμ σε αντίθεση με τις υπόλοιπες 34 κοινότητες οι οποίες προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τις δικές τους.
Ασχέτως τι θα κάνουν εκεί στο Global με το υπόλοιπο 70% για την ανάδειξη του νικητή θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τους διαχειριστές να εκμεταλευτούν τη νίκη μας. Πως? προσωπικά δεν το γνωρίζω διότι είμαι νέο μέλος και άσχετος με το συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά κάτι θα υπάρχει πιστεύω. Ίσως οι ίδιοι να είχαν κάτι στο μυαλό τους οπότε τώρα ίσως είναι η ευκαιρία. "Τσοπάνηδες του Global που δεν ξέρετε να κλειδώνετε μια ψηφοφορία βγήκαμε 1οι στην ψηφοφορία σαν κοινότητα σε μία αγορά που την MIUI ή την Xiaomi την γνωρίζουν λίγοι και παρόλα αυτά θριαμβεύσαμε βρισκόμενοι μειονεκτικά στο πληθυσμιακό κριτήριο. Πολλαπλασιάσαμε τις ψήφους μας σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Παράγουμε σοβαρό έργο και ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε με την ψήφο του. Βοηθήστε μας τώρα κι εσείς γιατί ουσιαστικά θα βοηθήσετε τον εαυτό σας με τα αποτελέσματα που θα έρθουν."
Εμείς σαν χρήστες ψηφίσαμε για την Ελλάδα και για την αναγνώριση της Hellas MIUI και όχι για τα δώρα του διαγωνισμού. Εσείς οι διαχειριστές πλευρίστε αυτούς τους οποίους πιστεύετε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν και ότι καταφέρετε. Είμαστε μικρή αγορά και δεν έχουμε μεγάλες προσδοκίες.
Και τώρα που η αδρεναλίνη έπεσε με τη λήξη του διαγωνισμού δεν πάμε να ψηφίσουμε στην περσινή ψηφοφορία που είναι ακόμη ανοικτή για να βγούμε και εκεί πρώτοι?MIUI Global 9.5.19.0 -
ψηφισα και εγω πριν λιγες μερες, αλλα ξεχασα να γραψω εδώ την συμμετοχή μου.
όνομα συμμετοχης στην ψηφοφορία είναι το: PeterPanius. -
ΜΜπράβο στο φοβερό μας φόρουμ. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους.
-
-
εκλεισε η ψηφοφορια........δεν δειχνει ψηφους Η να τρεχει κατι......................
ΛΕΕΙ .Your User group have no permission to vote
This thread was moderated (Timed highlight) by Nanana at 14:42, Dec-30-2015
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε καληνυχτα τους!!!!!!!!!!!
ετσι να θυμονται τι ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ωρε!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0