Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
Ο/H georgelaros έγραψε:
-
Μπράβο στα παιδιά που ψηφίζουν ακόμα ενώ η ψηφοφορία έχει τελειώσει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά που ψηφίζουν ακόμα ενώ η ψηφοφορία έχει τελειώσει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H sakis117 έγραψε:
Ο/H georgelaros έγραψε:
Φίλε μου Sakis το γνωρίζω και σε ευχαριστώ για την ειρωνεία σου... ;):thumbdown::thumbdown:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H georgelaros έγραψε:
Ο/H sakis117 έγραψε:
Ο/H georgelaros έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Και παλι συγγνώμη -
Φυσικα και μπραβο. εκτος αν το λες ειρωνικά ?? ...
Δε το λέω ειρωνικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλά θα τους τρελανουμε τους Ινδους,θα λένε καλά αυτοί ψηφίζουν ακόμα και να μας ακυρώσουν όλους
Στάλθηκε από το XFire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επειδή πολύ κουβέντα έγινε για Ινδούς & "γατάκια", η άποψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να τους αφήσουμε στην ησυχία τους.
Μας αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια που βγήκαμε πρώτοι στην ψηφοφορία
, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκλίζουμε συνέχεια τους άξιους αντιπάλους μας. Κι αυτοί τη δουλειά τους κάνανε, όσο καλύτερα μπορούσαν. Εμείς φέτος την κάναμε καλύτερα. Του χρόνου ίσως την κάνει κάποιος άλλος. Πώς θα μας φαινόταν αν μας αποκαλούσαν "γατάκια";
Μπράβο λοιπόν στους Ινδούς για τη 2η θέση τους (δεν τους θεωρώ καθόλου "γατάκια" γι' αυτή), στους Ρώσους για την 3η κλπ-κλπ... -
Ο/H evankouros έγραψε:
Επειδή πολύ κουβέντα έγινε για Ινδούς & "γατάκια", η άποψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να τους αφήσουμε στην ησυχία τους.Μας αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια που βγήκαμε πρώτοι στην ψηφοφορία
, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσιγκλίζουμε συνέχεια τους άξιους αντιπάλους μας. Κι αυτοί τη δουλειά τους κάνανε, όσο καλύτερα μπορούσαν. Εμείς φέτος την κάναμε καλύτερα. Του χρόνου ίσως την κάνει κάποιος άλλος. Πώς θα μας φαινόταν αν μας αποκαλούσαν "γατάκια";
Μπράβο λοιπόν στους Ινδούς για τη 2η θέση τους (δεν τους θεωρώ καθόλου "γατάκια" γι' αυτή), στους Ρώσους για την 3η κλπ-κλπ...
Συμφωνώ απόλυτα και θα προσθέσω συγχαρητήρια για όλα τα fan club όχι μόνο τους 3 πρώτους !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H evankouros έγραψε:
Επειδή πολύ κουβέντα έγινε για Ινδούς & "γατάκια", η άποψη μου είναι ότι καλό θα ήταν να τους αφήσουμε στην ησυχία τους.Μας αξίζουν βέβαια συγχαρητήρια που βγήκαμε πρώτοι στην ψηφοφορία
Μπράβο λοιπόν στους Ινδούς για τη 2η θέση τους (δεν τους θεωρώ καθόλου "γατάκια" γι' αυτή), στους Ρώσους για την 3η κλπ-κλπ...
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα και θα προσθέσω συγχαρητήρια για όλα τα fan club όχι μόνο τους 3 πρώτους !!
Ο/H arist1976 έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου αλλά δεν νομίζω οτι ειχε κάποιος προθεση να προσβάλει ή να υποτιμήσει κανέναν. Είναι μια ψιλή καζούρα για καλαμπουράκι. Οπως μετά από εναν αγώνα ποδοσφαίρου. Δεν θελεις να προσβάλεις τον κολλητό σου αλλά τον πειράζεις και λίγο. Ουτε εγώ εγραψα για γατακια κλπ αλλά και λιγος χαβαλές δεν πειράζει. Καλοπροαίρετα το λέω, χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!
Έγραψα ό,τι έγραψα, επειδή μπορεί & κάποιος άλλος να μας διαβάζει με το google translate κι ίσως παρεξηγηθεί αδίκως....lost in translation...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0