Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Το συγκεκριμένο διαγωνισμό των θεωρώ μια τεράστια ήττα για το Official Forum MIUI ... όταν σε ένα thread γιορτάζεις τα 1.000.000 μέλη και μοιράζεις δώρα για να το γιορτάσεις και σε ένα άλλο ψηφίζουν όλες οι κοινότητες παγκοσμίως για την ανάδειξη της καλύτερης και ψηφίζουν λιγότερα από 5.000 μέλη μου προξενεί αρνητική εντύπωση. Όταν η FYROM και το Αζερμπαιτζάν έχουν 1 ψήφο και η Ελβετία 2 ψήφους και όταν η Ινδία χάνει από εμάς φανερώνει ότι εκτός από τη δική μας κοινότητα όλες οι υπόλοιπες είναι για τον πe0 ... καλά που υπάρχουμε και εμείς και υπήρξαν περισσότεροι ψήφοι από πέρισυ ... αν δώσουν την πρωτιά στους Ινδούς και δεν κατέβουμε στην ψηφοφορία εμείς του χρόνου τα νούμερα θα είναι ακόμη χειρότερα.

Ας μας δείξουν εκεί στο Official ότι δεν είναι αυτοκαταστροφικοί ... κερδίσαμε τους Ινδούς των οποίων η κοινότητα έχει τα τετραπλάσια μέλη από τη δική μας ... αν δώσουν τη νίκη σε αυτούς με γειά τους και χαρά τους ... του χρόνου δεν κατεβαίνουμε και τα δώρα του διαγωνισμού θα είναι περισσότερα από τις ψήφους :lol:
    MIUI Global 9.5.19.0
  • Επειδή δηλ. δεν ψήφισαν αναλογικά μ' εμάς που το πήραμε πατριωτικά, σημαίνει ότι είναι γτπ;
    Διαφωνώ μ' αυτή την άποψη.
    Απ' όλα τα Xiaomi-MIUI forum μπορεί να υπάρχει κέρδος για όλους μας με τα θέματα/post/δουλειά τους, ακόμη κι αν έχουν ελάχιστα post ή/& συμμετοχή (όχι μόνο σε διαγωνισμούς του global, αλλά ακόμη & στο ίδιο το forum τους). 8-)

Διαφωνώ επίσης με την άποψη ότι δεν θα πρέπει να συμμετέχουμε ξανά στο διαγωνισμό σε περίπτωση που δεν μας δώσουν την συνολική πρωτιά. Πέρα από το γεγονός ότι είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή τους όρους (70% η κίνηση-συμμετοχή στο τοπικό forum & 30% οι ψήφοι στο διαγωνισμό που βγήκαμε πρώτοι), είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας διεθνώς, ακόμη κι αν μας αδικούν. Αυτό σίγουρα το πετύχαμε με την ψηφοφορία σ' αυτό το διαγωνισμό. Καλό θα ήταν λοιπόν να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο. ;)
  • γτπ είναι οι περισσότερες κοινότητες ... με εξαίρεση εμάς, τους Ινδούς, τους Ρώσους, τους Ινδονήσιους και τους Λευκορώσους οι υπόλοιπες είναι "να χαμε να λέγαμε" και κάποιες όπως FYROM, Αζερμπαιτζάν και Ελβετία ανύπαρκτες ... 1 και 2 ψήφοι? ούτε καν οι moderators των δικών τους φόρουμ δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν την κοινότητα τους .... θέλουν να ονομάζονται κοινότητες?

Την παρουσία μας την κάναμε αισθητή από πέρισυ όταν βγήκαμε 3οι ... τώρα που βγήκαμε πρώτοι τι παραπάνω να κάνουμε? εξήγησα το λόγο γιατί πρέπει να κερδίσουμε ... δεν το παίρνω πατριωτικά αλλά όταν έχεις μία Ινδία με λιγότερους ψήφους από πέρισυ που ήταν νικήτρια και έχεις και μία Ελλάδα η οποία τριπλασίασε τις ψήφους της και βγήκε πρώτη γιατί να δώσεις την πρωτιά στην Ινδία? σου φαίνεται λογικό?

Αν θα πάρουμε μέρος στον επόμενο διαγωνισμό δε θα το κρίνω εγώ αλλά οι διαχειριστές ... είμαι νέο μέλος και φυσικά δεν μου πέφτει λόγος στην απόφαση ... αλλά αν είναι να κερδίζουν κάθε χρόνο οι Ινδοί ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρουν ποιός ο λόγος ύπαρξης του διαγωνισμού? Φυσικά και γνωρίζαμε από πριν για το 30% αλλά ακόμη και να χάναμε με λίγες ψήφους διαφορά από τους Ινδούς θεωρώ ότι το 70% θα έπρεπε να πάει σε εμάς
    MIUI Global 9.5.19.0
  • Διαφήμιση
  • Πάντως οι τοσο λιγοι συνολικοί ψήφοι μου κάνανε και εμένα εντύπωση(κάπως αρνητική), έως και έκπληξη μπορώ να πω. Δεν γίνεται για ένα τετοιο γίγαντα σε διαγωνισμο του παγκόσμιο να ψηφίζουνε μόνο 5000. Θα μου πείτε οτι απευθυνεται σε Κινέζους η εταιρεία και δεν την ενδιαφερουν ακομα άλλες χώρες, ΟΚ αλλά και πάλι μόνο 5000;
  • Κι οι Κινέζοι να ψήφιζαν, έχετε την αίσθηση ότι ξαφνικά οι ψήφοι θα γίνονταν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες;
    Επειδή δηλ. κάποιος παίρνει ένα κινητό, αυτόματα δένεται συναισθηματικά με την εταιρεία που το παράγει & τα forum που το υποστηρίζουν;

Ας είμαστε πιο ρεαλιστές.
    Καλά κι ωραία τα forum, αλλά το να έχει γραφεί & να συμμετέχει κάποιος σ' αυτά δεν σημαίνει κι ότι καίγεται για πάρτη τους.
    Στη μικρή Ελλάδα μας μπορεί τα forum να είναι πιο "οικογενειακά" & να υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο "δέσιμο" μεταξύ κάποιων μελών τους (όχι βέβαια όσο αν υπήρχε προσωπική επαφή) & ανεβασμένο εθνικό συναίσθημα & περηφάνια για τη νίκη, αλλά σε μεγάλες χώρες τα πράγματα είναι πιο απρόσωπα. Ας μην ξεχνάμε ότι κάποιες χώρες αποτελούνται από συνονθύλευμα διαφορετικών φυλών-κουλτούρας-πολιτισμών, με αποτέλεσμα να μην πολυασχολούνται όπως εμείς με "εθνικά" ζητήματα, πολύ περισσότερο με διαγωνισμούς κάποιου forum.

Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνώ ότι εδώ είμαστε μια ισχυρή-δεμένη κοινότητα, κάτι που οφείλεται -κυρίως- στο καλό κλίμα που επικρατεί στο forum, στην αλληλεγγύη μεταξύ των μελών & στην αμέριστη βοήθεια που παρέχουν οι γνώστες στους νέους. Για όλ' αυτά τα credits πάνε στα μέλη, αλλά κυρίως στην ομάδα διαχείρισης (Admin-Mod) του forum, που φροντίζουν γι' αυτό το καλό κλίμα με τη συνεχή παρουσία τους! :thumbup:
  • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H billxrys έγραψε:

billxrys έδωσα και εγώ ψήφο για την νίκη...
    Κάπως αργά φίλε μου!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    καλησπερα. Απλά είπα ότι έδωσα και εγώ την ψήφο μου για την μεγαλη νικη μας και όχι ότι ψήφησα εκτώς χρονικού ορίου.
  • Ο/H billxrys έγραψε:

καλησπερα. Απλά είπα ότι έδωσα και εγώ την ψήφο μου για την μεγαλη νικη μας και όχι ότι ψήφησα εκτώς χρονικού ορίου.
    Αγνόησε τα σχόλια, έτσι και αλλιώς η ψηφοφορία θα γίνει με βάση την λίστα από το en.miui.com, και θα είναι φοβερά εύκολη η διασταύρωση με τα ονόματα των μελών μας.

Η μόνη προυπόθεση για να παραλάβει κανείς το δώρο του όταν κερδίσει στην κλήρωση είναι να είναι εγγεγραμένο μέλος της κοινότητάς μας.
    Αν σε περίπτωση η κλήρωση για ένα δώρο βγάλει κάποιον που δεν έχει κάνει εγγραφή, θα ακυρωθεί και θα ξαναγίνει η κλήρωση για το δώρο που κληρώθηκε.

Για αυτό καλό είναι από τώρα, όσοι έχουν ψηφίσει αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε εγγραφή, να αρχίσουν να το κάνουν από τώρα....
    Έχουν πολλά χρονικά περιθώρια για αυτό... :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H billxrys έγραψε:

Για να μην παρεξηγηθώ νόμιζα ότι ψηφησες εκτός χρόνου για αυτό στο έγραψα σαν ενημέρωση,και δεν έχει να κάνει με την κλήρωση για τα δώρα.για αυτό τον λόγο και μόνο σου απάντησα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Μην αγχώνεστε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας. H ΧΙΑΟΜΙ από πλευράς Marketing είναι σε νηπιακό στάδιο. Εδώ καλά-καλά δεν την ξέρουν ούτε οι Κινέζοι, ειδικά η μετανάστες και για να το διαπιστώσετε ρωτήστε έναν δικό μας Κινέζο. Ούτε που θα τη ξέρει.
    Και μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί αν αρχίσει να γίνεται πολύ γνωστή, αυτές τις τιμές που αγοράζετε τώρα, ξεχάστε τες. :)
    Γι αυτό μη προσπαθείτε να την κάνετε τζάμπα μάγκα. Η διαφήμιση στις μέρες μας πληρώνεται πολύ ακριβά και κάποιοι από εμάς την κάνουμε τζάμπα.
    Μένουμε και διαφημίζουμε το φόρουμ μας και μόνο αυτό, γιατί μέχρι τώρα είναι το μόνο που μας έχει δώσει απλόχερα υποστήριξη.
    Η Xiaomi μας έχει γραμμένους.
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • .....και για να προσθέσω στα προηγούμενα. Ένα φόρουμ με τόσα ενεργά μέλη που βγαίνει έστω και 3ο σε ψηφοφορίες, πόσο μάλλον πρώτο, θα έπρεπε ο Admin να είναι από τους πρώτους που θα είχε στα χέρια του εντελώς δωρεάν, ότι συσκευή έχει πάνω της το logo της XIAOMI, συν πληρωμένα όλα τα έξοδα του φόρουμ, συν ένα ετήσιο οικονομικό μπόνους, διότι η συντήρηση ενός τέτοιου φόρουμ είναι full time job και κάτι παραπάνω.
    Εγώ έτσι έμαθα το marketing, στην αγορά και όχι στα βιβλία.
    Τον Hugo Bara μου μέσα.....
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Τον Hugo Bara μου μέσα.....
    :lol: :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)