Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • εγώ θέλω να δω συγχαρητήρια στους διαχειριστές και στους developers για την απίστευτη προσπάθεια εδω για να βοηθησουν εμας τους απλους χρηστες.
    Lost_Animal θέλω και εσένα να δω στη λίστα για τα δώρα γιατί σίγουρα το αξίζεις μαζί με τους υπολοίπους.
    η xiaomi και η κάθε xiaomi θα είχε αυτή την αντιμετώπιση παιδιά είναι το μόνο σίγουρο.
  • Ο/H wolfman έγραψε:

Lost_Animal θέλω και εσένα να δω στη λίστα για τα δώρα γιατί σίγουρα το αξίζεις μαζί με τους υπολοίπους.
    1ον) Σίγουρα το αξίζει οπότε πρέπει να είναι στην κλήρωση
    2ον) Πόσο κ*λ*φαρδος μπορεί να είναι και να κερδίσει? :D :D :D
    MIUI Global 9.5.19.0
  • Διαφήμιση
  • Παραθέτω κάτι που διάβασα στο θέμα υποστήριξης της κοινότητας που είχα ανοίξει στο myphone.gr, τονίζοντας κάποια σημεία με κόκκινα bold:

Ο/H nfeel έγραψε:

Πολύ ίντριγκα με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού παιδιά.

Οι Ινδοί έχουν εγείρει κατηγορίες για cheating,με fake votes από vpn's κλπ
    Δεν έχω καμία ασχολία με το community η την εταιρία,ελπίζω απλά να ήταν όλα legit με το διαγωνισμό.Βλέπω οι admins περνάνε τις ψήφους από ενδελεχή έλεγχο οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεφτυλιστούμε.

Επίσης μου έκανε αλγεινή εντύπωση το κάτω του μετρίου,έως κακό επίπεδο αγγλικών που χρησιμοποιείται από εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.Ας απαντάει κάποιος που κατέχει λίγο καλύτερα τα αγγλικά για να δίνεται πιο σοβαρή κ σωστή εικόνα στους έξω..
    Όταν εκφραζόμαστε πιο σωστά,μας παίρνουν κ οι άλλοι πιο σοβαρά!
    Ρωτώ & εδώ αυτό που ρώτησα τον συγγραφέα του παραπάνω post:

Ο/H evankouros έγραψε:

Διάβασα τις τελευταίες 20 σελίδες του θέματος της ψηφοφορίας (που έχει κλειδώσει) & δεν βρήκα καμιά κατηγορία.

Έκανα αναζήτηση για "cheating" - "fake vote" - "vpn" τον τελευταίο μήνα & επίσης δεν βρήκα τίποτα.
    Για να τα έγραψες προφανώς κάπου θα τα είδες.
    Μπορείς να δώσεις κάποια link;
    Ακόμη κι αν δεν βρεθούν/δοθούν σχετικά link για post με κατηγορίες Ινδών (π.χ. σε περίπτωση που διαγράφηκαν), αληθεύει ότι έγιναν τέτοιες κατηγορίες;
    Τις είδε & απάντησε κάποιος;
    Αν έγιναν τέτοιες κατηγορίες, μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε;
  • Μάλλον ψάχνεις αυτό. Θα γινουν οι κατάλληλοι έλεγχοι και όλα καλά θα είναι. Διάβασε τη συζήτηση στο thread και θα καταλάβεις.
  • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Μάλλον ψάχνεις αυτό. Θα γινουν οι κατάλληλοι έλεγχοι και όλα καλά θα είναι. Διάβασε τη συζήτηση στο thread και θα καταλάβεις.
    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν είχα δει το θέμα.
  • Ο/H evankouros έγραψε:

Παραθέτω κάτι που διάβασα στο θέμα υποστήριξης της κοινότητας που είχα ανοίξει στο myphone.gr, τονίζοντας κάποια σημεία με κόκκινα bold:

Ο/H nfeel έγραψε:

Δεν έχω καμία ασχολία με το community η την εταιρία,ελπίζω απλά να ήταν όλα legit με το διαγωνισμό.Βλέπω οι admins περνάνε τις ψήφους από ενδελεχή έλεγχο οπότε ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξεφτυλιστούμε.

Επίσης μου έκανε αλγεινή εντύπωση το κάτω του μετρίου,έως κακό επίπεδο αγγλικών που χρησιμοποιείται από εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.Ας απαντάει κάποιος που κατέχει λίγο καλύτερα τα αγγλικά για να δίνεται πιο σοβαρή κ σωστή εικόνα στους έξω..

Τι να πω και για το κακό επίπεδο Αγγλικών!!! :dash:
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

Παραθέτω κάτι που διάβασα στο θέμα υποστήριξης της κοινότητας που είχα ανοίξει στο myphone.gr, τονίζοντας κάποια σημεία με κόκκινα bold:

Ο/H nfeel έγραψε:

Τι να πω και για το κακό επίπεδο Αγγλικών!!! :dash:
    Κοιτάμε-ασχολούμαστε με τα επίπεδα & κινδυνεύουμε να χάσουμε την ουσία... :roll:
    Γι' αυτό τους απάντησα, έστω & καθυστερημένα & σ' άλλο θέμα, κι ας μου το διαγράψουν/κλειδώσουν. :thumbsup:
    Unfair complaint against "2015 MIUI Global Fan Sites" voting result... - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum
    ...lost in translation...
  • Καλυτερα νεα για το νεο ετος δεν θα μπορουσαμε να εχουμε κοιτα να δεις απο περσι την τεραστια διαφορα που ειχαμε!!!Μπραβο αυτο σημαινει οτι το φορουμ ανεβηκε και αυτο οφειλεται βεβαια και στην ομαδα του!!!Μπραβο παιδια συνεχιστε την τελεια δουλεια που κανετε username sto en.miui : mike_kostop
  • Ρε παιδιά γιατί ασχολούμαστε ;;;;
    Η άποψη μου είναι περιμένετε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα από την Miui και βλέπουμε μετά. Μπορεί να ασχολούμαστε τσάμπα ... Αν είναι κάτι θα μας ενημερώσει ο Admin και τότε ξαναμιλάμε για ότι προκύψει. Μην το κουράζουμε το θέμα! Αφήστε τα μίση και πιάστε καμία νέα Rom ... Φτιάξτε κανέναν οδηγό !!!! Κανένα Tip !!!! Μην ασχολείστε με το τί λέει ο κάθε τυχάρπαστος ... Ας αναλωθούμε για πιο σημαντικά πράγματα για την ώρα και σε περίπτωση που βγει επίσημα κάτι το ξανακουβεντιάζουμε. Αφού είδατε έγραψε μία χαζομάρα ο Ινδός και η Miui του το έκλεισε το θέμα.
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Ο Ινδός δεν έγραψε απλά "μια χαζομάρα". Προσπάθησε, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να μαζέψει όσα "στοιχεία" μπορούσε κι άπλωσε ένα τραχανά για να προσπαθήσει να εδραιώσει μια κατηγορία χωρίς να μπορεί να την αποδείξει. Μ' αυτό τον τρόπο όμως έβαλε φιτίλια όχι μόνο σ' εμάς, αλλά & σ' όλους τους υπόλοιπους που είδαν με μισό μάτι την πρωτιά μας στην ψηφοφορία, όπως επίσης & στους συντονιστές του global. Σαφώς λοιπόν & πρέπει να δίνονται κάποιες απαντήσεις. Αυτές όμως πρέπει να είναι σε καυστικό αλλά ήπιο τόνο & με επιχειρήματα, ώστε να πιάσουν τόπο. Το να ορμάμε φωνάζοντας με το μαχαίρι στο χέρι είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το να σφάζουμε με το βαμβάκι χωρίς να το παίρνει ο άλλος χαμπάρι από πού του ήρθε. ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H evankouros έγραψε:

Ο Ινδός δεν έγραψε απλά "μια χαζομάρα". Προσπάθησε, αφιέρωσε πολύ χρόνο για να μαζέψει όσα "στοιχεία" μπορούσε κι άπλωσε ένα τραχανά για να προσπαθήσει να εδραιώσει μια κατηγορία χωρίς να μπορεί να την αποδείξει. Μ' αυτό τον τρόπο όμως έβαλε φιτίλια όχι μόνο σ' εμάς, αλλά & σ' όλους τους υπόλοιπους που είδαν με μισό μάτι την πρωτιά μας στην ψηφοφορία, όπως επίσης & στους συντονιστές του global. Σαφώς λοιπόν & πρέπει να δίνονται κάποιες απαντήσεις. Αυτές όμως πρέπει να είναι σε καυστικό αλλά ήπιο τόνο & με επιχειρήματα, ώστε να πιάσουν τόπο. Το να ορμάμε φωνάζοντας με το μαχαίρι στο χέρι είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το να σφάζουμε με το βαμβάκι χωρίς να το παίρνει ο άλλος χαμπάρι από πού του ήρθε.
    Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου !!!! Απλά εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται για την ώρα να λέμε κάτι παραπάνω !!!! Την απάντηση που του χρειαζόταν την έχει δώσει ο @MIUI_ART. Πιστεύω απλά ότι για την ώρα καταναλώνουμε θεά ουσία και τίποτα παραπάνω !!!!
    Για να μην παρεξηγηθώ το ξαναλέω: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!

Υπομονή και βλέποντας και κάνοντας ...
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.