Να δώσουμε όλοι από 5-6 ευρώ να πάει ο MIUI-ART μαθήματα αγγλικών
Κλαίωωωω
Κλαίωωωω
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι, απλά να αναφέρεις πως εκεί ψήφισες με εκείνο το όνομα, ώστε να ελεγχθεί και να σου δωθεί το μετάλλιοΟ/H sso έγραψε:
Π.χ. εγώ εκεί είμαι γραμμένος και ψήφισα σαν sso1955 (με το ίδιο email). Πρέπει να κάνω εγγραφή εδώ και σαν sso1955;
Αυτό ακριβώς ήρθα για να γράψω κι εγώ... Σήμερα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η μέρα!Ο/H Red21 έγραψε:
Σημερα δεν ηταν να ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα η κανω λαθος??
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Ανήκω και εγώ σε αυτούς που θεωρούν πως το όλο θέμα (με τις κατηγορίες των φίλων Ινδών) δεν αξίζει τον χρόνο και την προσοχή μας, ούτε την φαιά (φίλε Sakoumidi πάντα καλοπροαίρετα) ουσία μας.
Απλά αυτό που θέλω να προτείνω είναι η ανάπτυξη μια επίσημης απάντησης η οποία θα μπορούσε να εστιάσει σε 2-3 σημεία αποδεικνύοντας το αβάσιμο των κατηγοριών. Για εμένα αυτά είναι:
1. Ο Ινδός τονίζει πως πολλοί χρήστες δημιούργησαν νέα accounts και ψήφισαν μετά από 2-3 posts υπονοώντας πως δεν είναι ενεργά μέλη της κοινότητας κλπ. Αυτό δεν παραβιάζει κανέναν απολύτως κανόνα αρκεί να μιλάμε για κατόχους xiaomi συσκευών και miui users. Δεδομένου όμως ότι οι admins δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό (θεωρώ πως δεν έχουν τέτοια πρόσβαση στην μητρική εταιρεία) δεν μπορούν να κόψουν κανέναν.
Αν θέλουν από την επόμενη χρονιά ας ψηφίζουν χρήστες που έχουν 250 posts στο en.miui.com για να ψηφίσουν συνολικά 100 άτομα και να τελειώνουμε.
2. Το μόνο χαρακτηριστικό βάσει του οποίου μπορεί να απορριφθεί η ψήφος είναι η ip. Αν δουν 2 και 3 ψήφους από μία ip αποτελεί ένδειξη ότι "μπορεί" να πρόκειται για fake accounts. Εδώ θεωρώ πως δεν απειλούμαστε ή τουλάχιστον θα χαθούν ελάχιστες ψήφοι.
3. Το unfair για εμένα είναι η κατηγορία (εμμέσως μεν) της ελληνικής κοινότητας εν γένει. Ακόμα και να υπήρχαν κάποιοι θερμόαιμοι χρήστες που έστω ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν παραβιάζοντας κάποιους κανόνες, δεν μπορεί να κατηγορείται η ελληνική κοινότητα. Δεν μπορεί καν να υπονοείται κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να ειπωθούν και να αποστομώσουν οποιονδήποτε. Αλλά θέλω να δω την απάντηση των admins για να ξέρω αν θα πρέπει να απαντηθεί με ευγένεια και πνεύμα "κοινότητας" ο Ινδός, ή αν θα πρέπει να τα ρίξουμε και στους admins που πάτησαν την μπανανόφλουδα.
Ο λόγος που έγραψα λοιπόν εδώ είναι ο εξής: Προτείνω να αναπτυχθεί ένα κείμενο βάση το οποίο θα τεθεί στην κρίση του admin και των moderators ή όποιων άλλων μελών κριθεί σκόπιμο και να το έχουμε στο φούρνο για σερβίρισμα. Επίσης δηλώνω πρόθυμος να συμμετάσχω ή να υποβάλω μια πρόταση αυτού του κειμένου προς αξιολόγηση αρκεί να συμφωνήσουμε ότι θα σταλεί ως απάντηση της ελληνικής κοινότητας και όχι του admin ή κάποιου άλλου μέλους.
Σχόλια όπως αυτό για το επίπεδο των αγγλικών κάποιων προσώπων κατ'εμέ είναι λανθασμένα και το μόνο που δημιουργούν είναι άσχημη εικόνα-συναισθήματα. Σαφώς το επίπεδο των αγγλικών του κειμένου που υποβλήθηκε δεν ήταν υψηλό αλλά τοποθετήθηκε ως μέλος και όχι ως κοινότητα για να κρίνουμε όλοι κλπ.
Ετσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως είναι φυσικό. Το πρόβλημα έρχεται όταν κάποιος κάνει πολλαπλούς λογαριασμούς ΜΟΝΟ με email account και όχι με τηλεφωνικούς αριθμούς και ψηφίζει κάμποσες φορές απο την ίδια IP, το ίδιο PC, τον ίδιο browser, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα...Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Να ρωτήσω για την ίδια ip τους τεχνικούς δικτύων του φορουμ. Αν εγώ έχω 3 άτομα με xiaomi στην οικογένεια και μπει ο καθένας από τον ιδιο pc και ψηφίσει με τη σειρά από τον δικό του λογαριασμό, δεν θα δείξει 3 ψήφους από την ίδια ip; Που είναι το λαθος; Εξάλλου σε μένα τουλαχιστον οταν μπαίνω στο αγγλικό φορουμ από το pc αν θυμάμαι καλά, μου ζητάει εξτρα κωδικό τον οποίο παίρνω από τον authenticator του xiaomi μου. Άρα 3 ξεχωριστοι λογαριασμοί από 3 ξεχωριστα κινητά, αλλά από ιδια ip.