Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Η καλύτερη απάντηση σε όσα έγιναν για εμένα θα ηταν 1134 Ελληνικά συγχαρητήρια όταν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα :)
  • Παρακαλώ πολύ, ηρεμήστε...
    Δεχθείτε το αποτέλεσμα και προς Θεού μην ξεκινήσετε τα spam στο en.miui.com. Κερδίσαμε τις εντυπώσεις κερδίσαμε την ψηφοφορία και σπασμωδικές ενέργειες μόνο κακό μπορεί να μας κάνουν. Με αυτή την μικρή διαφορά ψήφων, αναμενόμενο ήταν να βγει πρώτη η Ινδία. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου με το σύνολο των ενεργών χρηστών μας και προς το παρόν ας τους δώσουμε 1134 συγχαρητήρια.
  • Κατσε ρε mod δηλαδη εσυ που στο κατω κατω της γραφης ανηκεις και στην ομαδα διαχειρησης και εχετε δωσει τοσο αγωνα εδω μεσα το αποδεχεσαι αυτο που συμβαινει??
    Ετσι απλα "ηταν αναμενομενο"??
    Εεε τοτε για ποιον λογο να ψηφισουμε και να βγουμε πρωτοι στις δημοκρατικες διαδικασιες απο την στιγμη που ξερατε (απο οτι υποννοεις) οτι ηταν προαποφασιμενο εξ αρχης το αποτελεσμα??
    Για την χαρα της συμμετοχης??
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την φυσικοτητα που το αποδεχεστε!!
    Μην τρελαθουμε να πουμε!!!
    Παιζουμε σε στημενους αγωνες και θα πουμε και ευχαριστω??
    Μπαινεις στο γηπεδο, εχεις ομαδαρα αλλα παιζεις στην Δ Εθνικη (λόγω πληθυσμού και μονο) κερδιζεις ομαδα τσαμπιονς λιγκ στο γηπεδο και μετα στο παιρνουν στα χαρτια και λες και ευχαριστω πολυ δεν πειραζει!!!!

Αυτο προσταζει το σαβουαρ βιβρ??

Μηπως ειστε φανατικοι οπαδοι του χριστιανικου δογματος και πιστευετε οτι οταν σου γυριζουν την χαστουκα απο το ενα μαγουλο δεν πρεπει να τους σαπισεις στο ξυλο αλλα να γυρισεις και το αλλο??

Ελα Χριστε και Παναγια!!!!

Μαλλον εγω δεν ειμαι καλα απο οτι καταλαβαινω εχω περιεργη αισθηση περι δημοκρατιας και δικαιοσύνης......μηπως να αλλαξω πλανητη??? lol
  • Διαφήμιση
  • Ένας διαγωνισμός ήταν που ξέραμε απο την αρχή οτι το 70% θα ήταν επιλογή τους βάση του perfomance.Και είναι απόλυτα δίκαιο με την συμμετοχή των Ινδών στο εκεί forum να πάρουν εκείνοι το 70%.

Μην μπερδεύεται το διαγωνισμό με πολιτικά αγωνιστικά ή αλλα πράματα που δεν έχουν καμία σχέση.
  • Ο/H Red21 έγραψε:

Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ καθώς δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο σε εντάσεις.

Δεν πρέπει να μετατραπεί για κανέναν λόγο σε INDIA vs GREECE Fight η όλη διαδικασία.

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με την υποστήριξη όλων σας και μετά από πολύ δουλειά που έχει πέσει από όλα τα μέλη διαχείρισης.

Ακόμη δεν συμπληρώσαμε 3 χρόνια ζωής σαν κοινότητα, και καταφέραμε να είμαστε στις κορυφαίες κοινότητες ανά τον κόσμο σε ότι αφορά την MIUI και την Xiaomi.

H Ινδία από την άλλη, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μερικά ανεγκέφαλα μέλη της αντέδρασαν όχι με τον σωστό τρόπο, δεν ακυρώνει σε τίποτα την προσφορά τους σε πολλά από αυτά που εμείς χαιρόμαστε στις συσκευές μας.

Και μάλιστα, πολλές φορές ήταν αυτοί που μας βοήθησαν στα πρώτα μας βήματα, όταν αρχίσαμε να παράγουμε τις πρώτες GTV ROMs, πολύ περισσότερο δε από τους Κινέζους μπορώ να πω.

Δεν είναι σωστό να ανοίγουμε μέτωπα, αλλά να κάνουμε τις σωστές κινήσεις για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την κοινότητά μας, και είναι σίγουρο πως από σήμερα, και με βάση τα αποτελέσματα, μπορούμε να έχουμε πολλαπλά οφέλη και δύναμη διεκδίκησης.

Για αυτό λοιπόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε την κοινότητά μας ακόμη καλύτερη, και δεν εξαρτώμαστε από κανέναν άλλο εκτός από όλους εσάς που μας στηρίζετε με την παρουσία σας και την συμετοχή σας εδώ.

Άλλωστε μην ξεχνάτε, πως αυτή είναι μόνο η αρχή !
    Τα καλύτερα έρχονται ... :lol: :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Για αρχή και για όσους δεν τα έχουμε πει, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ (εννοείται και όσοι γιορτάζουν)

Όσον αφορά τα τελικά αποτελέσματα, για να μην ανακυκλώνουμε τα ίδια και ίδια και μιας και με καλύπτουν και οι απαντήσεις τους, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους συμφουρίτες: 1) @annonnaki , 2) @alexha , 3) @caeser , 4) @iAmLiakos , 5) @katerinavellh , 6) @MIUI_ART , 7) @kok8 , 8 ) @kallair , 9) @NasDriver και 10) @dnomikos. Με λίγα λόγια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΔΙΚΟ FORUM αλλά περισσότερα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ.

Υ.Σ. ==>> Συμπατριώτη @Red21, καταλαβαίνω απόλυτα την πικρία σου αλλά μην το παίρνεις και τόσο προσωπικά. Εξάλλου εξ' αρχής γνωρίζαμε όλοι τους όρους. (εκ των οποίων ένας εξ' αυτών ήταν και το 70 - 30 %.)
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τις Δημοκρατικές σου ανησυχίες!!!! Εδώ στο Ελλάδα ψήφισε ο κόσμος ΟΧΙ και του βγήκε ΝΑΙ (και πρόσεξε έχουμε και Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία), πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που πίσω του είναι καθαρά Ιδιωτική Εταιρεία με ότι αυτό συνεπάγεται (ΛΕΦΤΑ=ΚΕΡΔΟΣ). Στο κάτω κάτω οι Ινδοί είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει το 70% των οδηγών και το 40% των θεμάτων που φοράμε στις συσκευές μας, σύμφωνα με τον @MIUI_ART, (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ γιατί θα ήταν άχρηστα τα κινητά μας στην Ελλάδα), οπότε μήπως τους αναλογεί και το μεγαλύτερο μερίδιο νίκης (να και ένα ποσοστό του 70 %). Μήπως πρέπει να τους πούμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκτός από τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Τέλος θα σε παρακαλούσα, για να μην λάβει άλλη έκταση το όλο θέμα, να μην μου απαντούσες, εκτός και εάν θεωρείς ότι κάπου σε πρόσβαλα ή είπα κάτι που δεν έπρεπε όποτε σου ζητάω και προκαταβολικά Συγγνώμη.
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Red21 έγραψε:

Μην το συνεχίζεις σε παρακαλώ καθώς δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο σε εντάσεις.

Δεν πρέπει να μετατραπεί για κανέναν λόγο σε INDIA vs GREECE Fight η όλη διαδικασία.

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με την υποστήριξη όλων σας και μετά από πολύ δουλειά που έχει πέσει από όλα τα μέλη διαχείρισης.

Ακόμη δεν συμπληρώσαμε 3 χρόνια ζωής σαν κοινότητα, και καταφέραμε να είμαστε στις κορυφαίες κοινότητες ανά τον κόσμο σε ότι αφορά την MIUI και την Xiaomi.

H Ινδία από την άλλη, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι μερικά ανεγκέφαλα μέλη της αντέδρασαν όχι με τον σωστό τρόπο, δεν ακυρώνει σε τίποτα την προσφορά τους σε πολλά από αυτά που εμείς χαιρόμαστε στις συσκευές μας.

Και μάλιστα, πολλές φορές ήταν αυτοί που μας βοήθησαν στα πρώτα μας βήματα, όταν αρχίσαμε να παράγουμε τις πρώτες GTV ROMs, πολύ περισσότερο δε από τους Κινέζους μπορώ να πω.

Δεν είναι σωστό να ανοίγουμε μέτωπα, αλλά να κάνουμε τις σωστές κινήσεις για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την κοινότητά μας, και είναι σίγουρο πως από σήμερα, και με βάση τα αποτελέσματα, μπορούμε να έχουμε πολλαπλά οφέλη και δύναμη διεκδίκησης.

Για αυτό λοιπόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε την κοινότητά μας ακόμη καλύτερη, και δεν εξαρτώμαστε από κανέναν άλλο εκτός από όλους εσάς που μας στηρίζετε με την παρουσία σας και την συμετοχή σας εδώ.

Άλλωστε μην ξεχνάτε, πως αυτή είναι μόνο η αρχή !
    Τα καλύτερα έρχονται ... :lol: :thumbsup:

Οκ admin σεβαστο, αλλωστε απο την στιγμη που το αποδεχεστε εσεις που στην ουσια ειστε και αυτοι που εχετε κανει ολον αυτον τον αγωνα....η γνωμη μου περιττεύει και συγνωμη που την αναφερω καν!!

Απλα η δικη μου αποψη περι δημοκρατιας και δικαιοσύνης μαλλον διαφερει......και οταν οι πολλοι αποφασιζουν κατι (καποιες χιλιαδες ατομα ψηφισαν στην διαδικασια) δεν μπορω να αποδεκτω με τιποτα αλλοίωση απο μια μικρη ομαδα ανθρωπων που εχουν απλα την δυναμη να το κανουν!!

Βρε δε πα να ειναι και θεοι για την xiaomi οι Ινδοι......στην συγκεκριμενη ψηφοφορια (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) εχασαν καθαρα και δικαια και το παγκοσμιο φορουμ θα επρεπε κατα την γνωμη μου να το σεβαστει και να το αποδεκτει.....οχι να το αλλιωσει!!

Συγνωμη και παλι για την αναστατωση αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Red21 έγραψε:

Συγνωμη και παλι για την αναστατωση αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει!!
    Να μην ζητάς συγνώμη από κανέναν.

Σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου και χαίρομαι που την εκφράζεις δημόσια. :thumbup:
    Μπορεί να μην συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.

Άλλωστε όλοι μας ανήκουμε στην ίδια ομάδα, και πραγματικά ευχαριστώ όλους σας για την δυναμική σας παρουσία.

Να ξέρεις παρ'όλα αυτά πως δεν τελειώσαμε εδώ.
    Έχω ανταλλάξει πολλά mails με τους υπευθύνους σε προσωπικό επίπεδο, και πολλά είναι να κάνω ακόμη.

Εκείνο που είναι σίγουρο πλέον, είναι πως μιλάμε με ίσους όρους και αυτό είναι μία αρχή για ακόμη καλύτερες μέρες.....

Υπομονή χρειάζεται και τίποτα παραπάνω.... ;)

• Καλά που δεν μας βάλανε τρίτους μετά τους ρωσους δεν λέτε :-P. Πλάκα κάνω. Έτσι πως το βλέπω εγώ μονο η Ινδια θα βγαίνει πρώτη σε αυτο το διαγωνισμό. Δεν έχει νόημα να το διοργανώνουν.
  • Δηλαδή δημοκρατία για εσένα είναι να ξεκινάς κάτι αποδεχομενος τους όρους που σου θέτει κάποιος και στο τέλος να του λες δεν μου άρεσαν οι όροι και δεν είσαι δημοκρατικός;

Γιατί πήρες μέρος εξαρχής; φταίει η τράπεζα που βάζει επιτόκιο η εσύ που δέχεσαι την κάρτα της και δεν ξέρεις να την κάνεις χρήση;

Προς θεού.

Συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ.
    Συγχαρητήρια ειδικά στους mod για την όλη πορεία μέχρι τώρα.
    Συγχαρητήρια στο forum της Ινδίας για την νίκη.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H GnF έγραψε:

Δηλαδή δημοκρατία για εσένα είναι να ξεκινάς κάτι αποδεχομενος τους όρους που σου θέτει κάποιος και στο τέλος να του λες δεν μου άρεσαν οι όροι και δεν είσαι δημοκρατικός;

Γιατί πήρες μέρος εξαρχής; φταίει η τράπεζα που βάζει επιτόκιο η εσύ που δέχεσαι την κάρτα της και δεν ξέρεις να την κάνεις χρήση;

Προς θεού.
    Δεν χρειαζόμαστε προσωπικές αντιπαραθέσεις βρε ..... ;)

Γιορτάζουμε την νίκη μας και ξεχνάμε τα υπόλοιπα. :thumbsup: