[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
OffTopic
Live Ψηφοφορία από
2015 MIUI Global Fan Sites Awards
Which fan site do you like most? Vote for your favorite one!
Αποτελέσματα έως την 28/12/2015 - 14:17'
1.- Hellas , Ψήφοι: 945 , Ποσοστό: 21,74 %
2.- India , Ψήφοι: 940 , Ποσοστό: 21,63 %
3.- Russia , Ψήφοι: 738 , Ποσοστό: 16,98 %
4.- Indonesia , Ψήφοι: 393 , Ποσοστό: 9,04 %
Περσινά αποτελέσματα τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων Χωρών
1.- India , Ψήφοι: 1137
2.- Russia , Ψήφοι: 454
3.- Hellas , Ψήφοι: 305
4.- Indonesia , Ψήφοι: 303
Οδηγίες για την δημιουργία Λογαριασμού και ψήφου
Edit by Miui_ArtOffTopicEdit by Miui_Art
Για να μπορέσετε και εσείς να ψηφίσετε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε τα παρακάτω βήματα...
Πηγαίνετε ΕΔΩ => Create Account
Δημιουργείτε λογαριασμό, και μετάκάνετε καμμιά 3-4 post του τύπου thanks very much σε διάφορα άλλα θέματα και όχι στο θέμα της ψηφοφορίας για να μην σας αποκλείσουν ως Spammer, ώστε να αποκτείσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε.
Μετά, μόλις ανακοινωθεί ο σύνδεσμος για τον διαγωνισμό, θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum και θα ψηφίσετε την χώρα μας στο νούμερο 16.
ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Πάντως είμαστε χ3 σε σχέση με περισυ πολύ καλά νομίζω !!
Πήγαμε θαυμάσια, και μπορούμε αλόμη καλύτερα. -
-
959 με εμενα μεσα
-
Παιδια συγγνωμη για το ψιλοασχετο αλλα δωστε σας παρακαλω Λινκ για να κατεβασω το Miflash......Ευχαριστω
-
Τελικά εχθες έκανα όλα τα wipe και δεν άφησα ούτε το λειτουργικό στη συσκευή. Μετά φλασαρα την 5.12.24 το φορτισα πλήρως το πρωί και αυτή την στιγμή έχω χάσει με ελάχιστη χρήση 16%. Δηλαδή έχω τώρα 84%. Θα δω και τις επόμενες δύο τρεις μέρες τι συμπεριφορά θα έχει. Αλλιώς κάτι δεν πάει καλά!
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια συγγνωμη για το ψιλοασχετο αλλα δωστε σας παρακαλω Λινκ για να κατεβασω το Miflash......Ευχαριστω
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι έτοιμος να βάλω για πρώτη μου φορά ρομ καθώς αγόρασα πρόσφατα το Redmi Note 2 έτοιμο με gtv rom (gtv 5.12.17).
Από αυτά που διαβάζω πρέπει να την εγκαταστήσω από twrp για να συνεχίσω να το έχω στο κινητό μου.
Ποιές είναι οι cache που πρέπει να διαγράψω; θα προτιμούσα να μη σβήσω data.
Η ρομ πρέπει να είναι απλά χύμα στην SD card και με όνομα update.zip η δε χρειαζεται με το TWRP αυτό; -
Θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά - κατά γράμμα κάποιον από τους οδηγούς.
Αν περάσεις το TWRP στην συσκευή σου αλλά έχεις Stable ROM και πρέπει να βάλεις μία DEVELOPER θα πρέπει διστυχώς να κάνεις Factory reset/Wipe User Data που σημαίνει ότι θα ξανακάνεις Setup την συσκευή Από την αρχή.
Αν φτάσεις στο σημειο να κάνεις Setup την συσκευή σου από την αρχή, απλά να θυμηθείς να έχεις Αγγλική γλώσσα επιλεγμένη για να μπορέσεις να σετάρεις το Mi-Account σου.
Μετά μπορείς να γυρίσεις στην Ελληνική γλώσσα χωρίς κανένα πρόβλημα... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα