Σήμερα παρατηρισα ότι στα στατιστικά της μπαταρίας μου λέει ότι είναι ανοιχτό το gps το οποίο το χρησιμοποίησα για 56 λεπτά με το sports tracker και στην συνέχεια το απενεργοποιησα. Επίσης εμφανίζει ότι δουλεύει το sports tracker ενώ ειναι κλειστό. Τις προηγούμενες ημέρες με αυτή την rom δεν είχα παρατηρήσει κάτι παρόμοιο. Έκανα επανεκκίνηση στο κινητό και τώρα εμφανίζει κανονικά ότι δεν λειτουργεί το gps και η εφαρμογή. (την εφαρμογή με το gps τα άνοιξα αμέσως μετά από πλήρη φόρτιση, που έγινε με κλειστή συσκευή).
[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
καλησπερα παιδια.
Με την συγκεκριμενη ROM βραζω μακαρονια στη κουζινα της Pitsos πιο γρηγορα απο οτι με την προηγουμενη.βλεπω το changelog και δεν εχετε κανει καμια αναφορα σε κεραμικες εστιες. Οπως και να χει μπραβο σαςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Στο Mi4i τουλάχιστον, στις επαφές, δε δουλεύει η πλαϊνή μπάρα. Όποιο γράμμα ελληνικό και να πατήσεις, πάει στο τέλος του καταλόγου. Κατά τα άλλα απ'όσο έχω δει, μια χαρά. Εκτός από το θεματάκι με το MiCloud στο πρώτο σετάρισμα που ανέφερε κι ένας άλλος φίλος, που λύνεται με το να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα και νομίζω υπήρχε και στο MIUI 6
EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε μόνο από 1, λειτουργούν τα γράμματα. Όχι ότι αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί... -
Ο/H trust no one έγραψε:
Στο Mi4i τουλάχιστον, στις επαφές, δε δουλεύει η πλαϊνή μπάρα. Όποιο γράμμα ελληνικό και να πατήσεις, πάει στο τέλος του καταλόγου. Κατά τα άλλα απ'όσο έχω δει, μια χαρά. Εκτός από το θεματάκι με το MiCloud στο πρώτο σετάρισμα που ανέφερε κι ένας άλλος φίλος, που λύνεται με το να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα και νομίζω υπήρχε και στο MIUI 6
EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε μόνο από 1, λειτουργούν τα γράμματα. Όχι ότι αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί...
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H trust no one έγραψε:
EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε μόνο από 1, λειτουργούν τα γράμματα. Όχι ότι αυτό δεν είναι περίεργο, αλλά τουλάχιστον λειτουργεί...
-
Ο/H trust no one έγραψε:
-
Ο/H trust no one έγραψε:
Δε με πήγαινε, όχι. Τώρα δουλεύουν όλα εκτός από το "Χ".
-
Δεν έχει Αγγλικούς χαρακτήρες στην μπάρα δεξιά αλλά μόνο Ελληνικούς
προφανώς για αυτό δεν δουλεύει σε εμένα που έχω τις επαφές με Αγγλικούς.
-
Ο/H trust no one έγραψε:
Δε με πήγαινε, όχι. Τώρα δουλεύουν όλα εκτός από το "Χ".
-
-
-
Ο/H freekafe έγραψε:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Σήμερα το πρωί μου κατέβασε μόνο του μια καινούργια έκδοση του browser και μου ζήτησε να την εγκαταστήσω. Αν το κάνω θα χάσω τα Ελληνικά και θα έχω κινέζικα και αγγλικά στον browser σωστά;; Επίσης αυτή η rom είναι πολύ καλή. Μπράβο σε όλους.
Ακομα και αν το κάνεις μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση των αναβαθμίσεων για την εφαρμογή αυτή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα