[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
ρε παιδια γιατι το MD5SUM μου το βγάζει λάθος όταν την παιρναω???
Από το κινητό απευθείας την κατεβαζω......
Κατά τα αλλά όλα οκ πάει σφαίρα......α ξέχασα να πω πως θα πάρουμε την πρωτιά ωρε.........
" Γεωπόνος”
-
Το MD5 Sum (9539d36254c51b7e1b068b0797b00059) που αναγράφεται για το Redmi Note 2 είναι σωστό;
Γιατί εγώ το κατέβασα 2 φορές, και τις 2 φορές μου έβγαλε MD5 Sum: c79be054b94ad7070eea7398e53b1398 -
αρα υπάρχει θέμα με το ΜD5SUM αλλά δεν τρέχει τίποτα.
Αυτό που είδα λοιπόν στην νέα ρομ είναι πως τα κινέζικα παραμένουν στο κέντρο ασφαλείας όταν κανείς βαθύ καθαρισμό!!!!!
" Γεωπόνος”
-
-
και με την αυτονομία μάλλον θα έχουμε πάλι θέμα...4% έφαγε σε λίγα λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαιτερο (1% μέχρι να γράψω το μήνυμα μου από το κινητό μου)
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Διορθώθηκαν τα MD5Sums, που στην βιασύνη μας ξεχάσαμε να ενημερώσουμε στον πίνακα... -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
και με την αυτονομία μάλλον θα έχουμε πάλι θέμα...4% έφαγε σε λίγα λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαιτερο (1% μέχρι να γράψω το μήνυμα μου από το κινητό μου)
Να ξέρετε πως συνήθως μετά από Update χαλάνε τα στατιστικά της μπαταρίας, και σας δείχνει λάθος αυτονομίες και ποσοστά μπαταρίας.
Χρειάζεται 48 ώρες για την σωστή νέων συλλογή στατιστικών. -
Πολύ απλή διαδικασία χαίρομαι που έβαλα την DEV,χρόνια πολλά και αντέ με το καλό την νέα την άλλη Παρασκευή"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Αν και Χριστουγεννιάτικα είσασταν τυπικοί στο ραντεβού. Εύγε σε όλους σας.
Καλά Χριστούγεννα στο φόρουμ -
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου κρατησε??
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα