Ξανα βαλανε το daily lock screen χωρίς το wifi και με μόνο 10 wallpaper όχι όπως στην προπροηγουμενη που είχε Πολλα περισσότερα.
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού3:20 λεπτά, με 41% και καθαρή εγκατάσταση, γιατί?Ο/H bilis1234 έγραψε:
Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου κρατησε??Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
ως τωρα τέλεια από αυτονομία στην EU οπότε είναι το ίδιο και στην GTV,Ο/H baiosss έγραψε:
Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
3:20 λεπτά, με 41% και καθαρή εγκατάσταση, γιατί?Ο/H bilis1234 έγραψε:
Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σου κρατησε??Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
ως τωρα τέλεια από αυτονομία στην EU οπότε είναι το ίδιο και στην GTV,Ο/H baiosss έγραψε:
Ευχαριστούσε πολύ! Πολλή καλή μέχρι στιγμής με μια πρώτη μάτια. Επέστρεψε και ή γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις και ο καιρός δουλεύει άψογα!!! Μόνο από αυτονομία μένει να δούμε πως τα πάει.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
περιμενουμε την 6.0 marshmallow!Ο/H gialaftis έγραψε:
Εμεις που έχουμε mi3w δε μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση??????
Ο/H tsimitsangaz έγραψε:
κανένα πρόβλημα φίλε μου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα γιατί έχεις άλλη συσκευή με τελείως διαφορετικά specs,
Έχουμε ψάξει και "στου βοδιού το κέρατο", αλλά μάλλον είναι online περιεχόμενο. Το ψάχνουμε...Ο/H Giannisagal έγραψε:
.....
Αυτό που είδα λοιπόν στην νέα ρομ είναι πως τα κινέζικα παραμένουν στο κέντρο ασφαλείας όταν κανείς βαθύ καθαρισμό!!!!!
github.com/Xiaomi-Miui-Hellas/…res/values-el/strings.xmlΟ/H Giannisagal έγραψε:
Ρε παιδιά το INCALLUI τι ειναι??????
IncallUI is the system app that manages various onscreen functions while you're in a call. Meaning it's the user interface when you're in a call. So I think it manages how the screen behaves during a call.Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ρε παιδιά το INCALLUI τι ειναι??????