Όλα καλά με την καινούρια ρομ. Το φορτίζω να δω και από μπαταρία πως τα πάει. Ευχαριστούμε πολύ και καλές γιορτές!
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόντως, μετά από καθαρισμό της cache δεν έχει καμία σχέση με εχτέςΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνε ένα Wipe τις cache...Ο/H NasDriver έγραψε:
και με την αυτονομία μάλλον θα έχουμε πάλι θέμα...4% έφαγε σε λίγα λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαιτερο (1% μέχρι να γράψω το μήνυμα μου από το κινητό μου)
Να ξέρετε πως συνήθως μετά από Update χαλάνε τα στατιστικά της μπαταρίας, και σας δείχνει λάθος αυτονομίες και ποσοστά μπαταρίας.
Χρειάζεται 48 ώρες για την σωστή νέων συλλογή στατιστικών.
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απλά να θυμάστε αυτό που σας είπα.
Μετά από κάποιο flash υπάρχει περίπτωση να χαλάσουν τα στατιστικά της μπαταρίας και να σας δείχνει fake ποσοστά και αυτονομία.
Κάνετε έναν καθαρισμό (Wipe των Cache) από το Recovery, και περιμένετε 48 ώρες ώστε να βγουν νέα σωστά στατιστικά.
Μετά μπορείτε να δείτε την προαγματική αυτονομία της συσκευής σε σχέση με την νέα ROM που βάλατε.
Ο/H myrwnasu έγραψε:
καλημερα και καλες γιορτες. να ρωτησω, πως κανεις wipe cache και θα χασω δεδομενα η αλλο wipe ειανι αυτο?
Ο/H duran12 έγραψε:
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Ως άσχετος με αυτά τα πράγματα (root rom κλπ) και με τις λεπτομέρειες, συγκρίνοντας την παρούσα με την προηγούμενη, παρατηρώ καλύτερη αυτονομία και περισσότερη ελεύθερη ram, έστω και σε μικρό βαθμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά γιατί έχω μπει σε όλο αυτό το τρυπάκι με άψογες οδηγίες και υποστήριξη. Καλή συνέχεια!