έχω πρόβλημα με την μεταφορά δεδομένων προς την συσκευή, προσπαθώ να περάσω ένα φάκελο με μουσική στον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου και εμφανίζεται αυτό το μήνυμα.
Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues
-
-
Για βγάλε τον χαρακτήρα & απο το όνομα του φακέλου.
-
-
δεν πρέπει να είναι το όνομα του φακέλου αλλά τα ονόματα των αρχείων...
ειδικά το θέμα path (συνολικό μέγεθος ονόματος αρχείου: C:\Αυτός ο υπολογιστής\Redmi Note 2\Phone storage\DCIM\Camera\"όνομα αρχείου)...έχεις υπο-φακέλους μέσα ?
Δοκίμασε να φτιάξεις τον φάκελο κενό στο κινητό και να περνάς υπο-φακέλους έναν-έναν....έτσι θα βρεις που "χτυπάει" -
Ο/H NasDriver έγραψε:
δεν πρέπει να είναι το όνομα του φακέλου αλλά τα ονόματα των αρχείων...
ειδικά το θέμα path (συνολικό μέγεθος ονόματος αρχείου: C:\Αυτός ο υπολογιστής\Redmi Note 2\Phone storage\DCIM\Camera\"όνομα αρχείου)...έχεις υπο-φακέλους μέσα ?
Δοκίμασε να φτιάξεις τον φάκελο κενό στο κινητό και να περνάς υπο-φακέλους έναν-έναν....έτσι θα βρεις που "χτυπάει"
-
στην επιλογη update driver εμφανιζονται οι γνωστες επιλογες search online ή browse απο υπολογιστη, δοκιμασα με αναζητηση online αλλα κολλησε για παντα εκει.
-
έχεις κατεβάσει το Mi PC Suite ? Βάζει τους drivers αυτόματα αλλά μην περιμένεις να δουλέψει στα υπόλοιπα.
δοκίμασε να αλλάξεις και usb θύρα και καλώδιο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
έχεις κατεβάσει το Mi PC Suite ? Βάζει τους drivers αυτόματα αλλά μην περιμένεις να δουλέψει στα υπόλοιπα.
δοκίμασε να αλλάξεις και usb θύρα και καλώδιο
-
worked & solved. Με το που το έκανα εγκατάσταση πέρασε όντως τα drivers άλλα από εκεί και πέρα όντως δεν δούλεψε τίποτα. Το πάλεψα να βάλω την μουσική μέσω της εφαρμογής αλλά ποτέ και πουθενά. Αλλά πήγα παραδοσιακά από My Computer>redmi>music copy/paste και όλα κομπλέ. Αν προκύψει κάτι καινούριο θα σας πω το μόνο σίγουρο..
-
-
Μια μικρή ερώτηση για να διευκρινίσω αν φταίει κάτι στο λογισμικό ή στην εφαρμογή. Στο Facebook πηγαίνοντας σε προφίλ φίλου πατώντας την επιλογή για αποστολή μηνύματος δεν κάνει τίποτα όσες φορές και να το πατήσεις. Παρότι έχω εγκατεστημένο και το messenger δεν το ανοίγει σαν εφαρμογή εκείνη την στιγμή. Αντ' αυτού πρέπει να ανοίγω το messenger και από την αναζήτηση να βρω το άτομο που θέλω να στείλω και να το κάνω από εκεί. Αυτό συμβαίνει και σε άλλους; Είναι πρόβλημα του Facebook; Επίσης στην παλιά μου συσκευή όταν είχα το 3g ανοιχτό και κάποιος μου έστελνε στο messenger πεταγόταν σαν pop-up το messenger σε ένα κυκλάκι με την photo της επαφής που σου έστελνε και πατώντας σε έβαζε στην συνομιλία. Τώρα δεν το κάνει αυτό απλά φαίνεται σαν ειδοποίηση στην εφαρμογή και πρέπει να μπεις εσύ να δεις ποιος σου έχει στείλει. Αυτό δεν με βοηθάει ιδιαίτερα διότι παρατήρησα ότι ενώ πχ διαβάζω ένα άρθρο στο browser και το τηλ χτυπάει ότι κάποιος μου στέλνει στο messenger δεν μπορώ να το δω, πρέπει να κλείσω αυτό που διαβάζω να βγω στην κεντρική οθόνη και να μπω στο messenger. Δεν είναι καθόλου πρακτικό.
-
Σχετικά με messenger και το κυκλάκι δοκίμασε τα εξής:
Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη
μετά πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή που λέει "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"
Μετά μπες στις ρυθμίσεις του messenger και σιγουρέψου ότι η επιλογή "Εικόνες Συνομιλητών" είναι ενεργοποιημένη.
Κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν διορθώθηκε.
Το παραπάνω πρόβλημα αναφέρεται στον παρακάτω οδηγό όπου έχει διάφορες απαντήσεις για συχνά προβλήματα XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες