Διαφήμιση

Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues

• Ο/H panospc έγραψε:

Σχετικά με messenger και το κυκλάκι δοκίμασε τα εξής:

Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη
      μετά πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή που λέει "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"
      Μετά μπες στις ρυθμίσεις του messenger και σιγουρέψου ότι η επιλογή "Εικόνες Συνομιλητών" είναι ενεργοποιημένη.
      Κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν διορθώθηκε.

Το παραπάνω πρόβλημα αναφέρεται στον παρακάτω οδηγό όπου έχει διάφορες απαντήσεις για συχνά προβλήματα XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
      Μόλις ξεκίνησα να εφαρμόζω τα παραπάνω είχα και το πρώτο crusharισμα, η αφή δεν ανταποκρινοταν καθόλου μόνο τα "κουμπιά", πατώντας το home για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη δεν μπορούσα να μεταβώ στην διπλανή σελίδα του μενού και αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση.. cry-squared
    • Καλή χρονιά κι από μένα. Σχετικά με το Viber έχω ένα θεματάκι σε Redmi Note 2 16GB με την 7.0.8.0 ενώ τους ακούω δεν με ακούνε. Το μικρόφωνο είναι ΟΚ αφού στις απλές κλήσεις αλλά και στον facebook messenger, skype κτλ λειτουργεί κανονικά.
    • Εχω σοβαρο προβλημα με την rom έχει crushάρει 2 φορές και δεν ανταποκρίνεται η αφή και κάνω συνεχώς επανεκκίνηση. Τι πρέπει να γίνει για να λυθει το προβλημα; Με την κινεζικη εκδοση δεν είχα τετοια προβληματα, τουλαχιστον να βάλω μια rom που θα ειναι σταθερη.. Δεν εχουν περασει ουτε 2 μέρες απο την μέρα που εβαλα την 7.0.8
    • Διαφήμιση
    • Είχες κάνει Fastory Reset/Defaults πριν βάλεις την ROM ?

Πάντως και οι Developer ROM αξίζουν την προσοχή σου.

=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Είχες κάνει Fastory Reset/Defaults πριν βάλεις την ROM ?

Πάντως και οι Developer ROM αξίζουν την προσοχή σου.

=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files
      ακολουθησα επακριβως τις οδηγιες που αναφερονται εδω xiaomi-miui.gr/community/index…3%CE%B7-updated/?pageNo=1 και δεν αναφέρεται πουθενά. Αν μπορείτε πείτε μου πως μπορω να μεταβω απο stable σε developer μηπως και λυσω το προβλημα μου.
    • Όταν πέρασες την Ελληνικη ROM, στην πρώτη εκκίνηση σου έβγαλε το αρχικο setup που διαλέγεις γλώσσα κλπ;
      Αν δεν σου το έβγαλε ίσως πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το recovery.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Όταν πέρασες την Ελληνικη ROM, στην πρώτη εκκίνηση σου έβγαλε το αρχικο setup που διαλέγεις γλώσσα κλπ;
      Αν δεν σου το έβγαλε ίσως πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το recovery.
      νομιζω οχι δεν μου το εβγαλε απλά με πεταξε απευθειας στο αγγλικο μενου νομιζω και αλλαξα εγω την γλωσσα απο τις ρυθμισεις
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως

Για να κάνεις επαναφορά πηγαίνεις στο φάκελο Εργαλεία -> Αναβάθμιση, πατάς επάνω δεξιά τον κύκλο που έχει 3 τελείες μέσα και επιλέγεις επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery.

Μόλις κάνει επανεκκίνηση στο recovery, εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις στο recovery θα σoυ βγάλει ένα μήνυμα που λέει "Unmodified System Partition detected κλπ..." και θα έχει και μια μπάρα που λέει Swipe to allow modification. Σέρνεις την μπάρα προς τα δεξιά για να το επιτρέψεις.

Μετά θα σε μεταφέρει στην κεντρική οθόνη του TWRP και θα πατήσεις στο "Wipe", μετά πατάς "Advanced Wipe" και επιλέγεις τα Dalvik cache, Data, Cache και προαιρετικά επιλέγεις αν θες και το internal storage αλλά θα σου σβήσει τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη. Σέρνεις την μπάρα που γράφει "Swipe to wipe" και μόλις τελειώσει πατάς "Reboot System"

Μετά την επανεκκίνηση θα πάρει περισσότερη ώρα το πρώτο boot και μόλις τελειώσει θα σου βγάλει το αρχικό setup. Βεβαιώσου ότι έχεις μπαταρία γιατί παίρνει κάποια λεπτά το πρώτο boot.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως

Για να κάνεις επαναφορά πηγαίνεις στο φάκελο Εργαλεία -> Αναβάθμιση, πατάς επάνω δεξιά τον κύκλο που έχει 3 τελείες μέσα και επιλέγεις επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery.

Μόλις κάνει επανεκκίνηση στο recovery, εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις στο recovery θα σoυ βγάλει ένα μήνυμα που λέει "Unmodified System Partition detected κλπ..." και θα έχει και μια μπάρα που λέει Swipe to allow modification. Σέρνεις την μπάρα προς τα δεξιά για να το επιτρέψεις.

Μετά θα σε μεταφέρει στην κεντρική οθόνη του TWRP και θα πατήσεις στο "Wipe", μετά πατάς "Advanced Wipe" και επιλέγεις τα Dalvik cache, Data, Cache και προαιρετικά επιλέγεις αν θες και το internal storage αλλά θα σου σβήσει τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη. Σέρνεις την μπάρα που γράφει "Swipe to wipe" και μετά πατάς "Reboot System"

Μετά την επανεκκίνηση θα πάρει περισσότερη ώρα το πρώτο boot και μόλις τελειώσει θα σου βγάλει το αρχικό setup. Βεβαιώσου ότι έχεις μπαταρία γιατί παίρνει κάποια λεπτά το πρώτο boot.
      αν κατάλαβα καλά αν διαγράψω και το inτernal storage θα μου διαγράψει πχ την μουσική που έχω περάσει στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σωστά; Να παραθέσω κιόλας ότι τα crushaρισματα ξεκίνησαν όταν πήγα στο κέντρο ασφαλείας να δώσω δικαίωμα στα αναδυόμενα παράθυρα του messenger. Υπάρχει περίπτωση η εφαρμογή να δημιουργεί τα προβλήματα στην rom;
    • Ο/H muj έγραψε:

αν κατάλαβα καλά αν διαγράψω και το inτernal storage θα μου διαγράψει πχ την μουσική που έχω περάσει στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σωστά;
      Ναι σωστά, αλλά αυτό προαιρετικά το κάνεις. Πιο σημαντικό είναι να κάνεις τα Dalvik cache, Data και Cache
      Όσο για το messanger δεν ξέρω αν φταίει. Στο δικό μου δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την stable. Δοκίμασε να σβήσεις το messenger και να το ξαναπεράσεις και να κάνεις και ένα reboot μήπως και ήταν κάποιο τυχαίο κόλλημα. Αλλιώς αν σου κάνει τα ίδια δοκίμασε να κάνεις επαναφορά όπως σου έγραψα παραπάνω.
    • Ο/H panospc έγραψε:

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως

Μετά θα σε μεταφέρει στην κεντρική οθόνη του TWRP και θα πατήσεις στο "Wipe", μετά πατάς "Advanced Wipe" και επιλέγεις τα Dalvik cache, Data, Cache και προαιρετικά επιλέγεις αν θες και το internal storage αλλά θα σου σβήσει τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη. Σέρνεις την μπάρα που γράφει "Swipe to wipe" και μόλις τελειώσει πατάς "Reboot System"

τελικά δεν κατάφερα να το αποφύγω μου crushare σήμερα ακολούθησα όλα τα βήματα που αναφέρεις και στο τέλος μου έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι root και αν ήθελα να γίνει να κάνω swype για install αλλά επειδή δεν μου το είχες αναφέρει πάτησα όχι και προχώρησε σε reboot.
    • Διαφήμιση