Κόλλησε στην οθόνη με τις εφαρμογές για παιδιά
-
-
Δεν λειτουργεί ο κωδικός που έχεις ορίσει ?
-
δεν ανοιγει το τηλ παταω εξοδος απο το kids mode και μου γραφει οτι δεν μπορει να μπει στις ρυθμισεις.και με ξαναπεταει στην οθονη του kids mode
-
Στην οθόνη του Kids έχεις δώσει google play store ?
-
οχι δεν εχω δωσει μονο εικονες καμερα και you tube
-
βρηκα λυση μετα απο πολυ ψαξιμο.ευχαριστω.
-
Γραψε την τότε όταν μπει ο επόμενος άτυχος αυμπασχων να δει τη λύση σου. Αυτός είναι και ο ρόλος του Φόρουμ
-
Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:
Στο xiaomi redmi note 3g μου είχα κάνει 1 εβδομάδα πριν το brickαρω για πρώτη φορά (εννοείται υπήρξαν κι άλλες )
Χθες στο καινούριο μου redmi note 3 μου πήρε περίπου 1 ώρα) βελτιωνομαι έτσι?
Βέβαια δε φταίω εγώ αλλά το ηλιθιο bug της λειτουργίας παιδιού
Το ξεκλείδωσα σε κάνα μισάωρο μετά από λίγα πειράματα
Καθότι δεν είχα ακόμα βάλει τη Sim μέσα δεν μπορούσα να κάνω κλήση όπως προτιμούν στο ιντερνετ έτσι το σκέφτηκα διαφορετικά
Το ζητούμενο είναι να μπεις στις ρυθμίσεις. Οπότε σκέφτηκα να περάσω κάποιο theme ή launcher που να με αφήσει να κάνω αυτό. Έτσι μπήκα σε κάποιο από τα παιχνίδια που είχα ενεργοποιησει στο Kids Mode και όλο και κάποιο link υπάρχει να σε στείλει στο Google store. Από κει έκανα Search για launcher. Πρώτο μου έβγαλε της ZEN. Το εγκατέστησα το έτρεξα και εμφάνισε τις ρυθμίσεις. Μπήκα απενεργοποιησα το Kids Mode κι όλα καλα
Ελπίζω να βοηθήσει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ -
το επαθα κ εγώ...
-
-
rebmi note3 άλλο τπτ δ ξέρω αν είναι ελληνική ή όχι
EDIT:
Είμαι οκ βγήκε τελικά με laucher όπως είπε ο φιλος -
Την παράπεμψα σε τόπικ που είναι για το πρόβλημα της. Λογικά θα είναι οκ
Αλλά δεν γίνεται το ίδιο πράγμα να ποστάρετε σε 2 τόπικς και να ρωτάει και private για ένα θέμα που όπου και να είναι την ίδια στιγμή θα το δούμε
Είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα