τα προγραμματα που χρησιμοποιω συνεχεια (οπως και οι πιο πολλοι) ειναι viber,fb ,messenger,gmail,chrome...
αλλες φορες ενω παταω να ανοιξει καποιο προγραμμα, το κανει μπαμ, αλλες φορες κανει 1δευτ γκρι οθονη και μετα το πεταει...
αυτο τι ειναι ακριβως? απο ραμ? ραμ εχω ελευθερη τουλαχιστον 500mb εκεινη την ωρα...
αυτο το χω παρατηρησει και σε ρομ miui αλλα και σε aosp
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα admin, ευχαριστω για τη γρηγοροτατη ανταποκριση, στο προβλημα μου!!!
Εκανα οτι ακριβως μου ειπες. Φλασαρα το recovery, παρολο που με "adb devices", δε μου εμφανιζε τη συσκευη μου. Το εκανα και 2η φορα.
Παρολ' αυτα,και παλι δε μπορω να μπω σε recovery mode, με Vol+ & Power!!! Υπαρχει πιθανοτητα να το μπρικαρα τελειως η υπαρχει καποιος αλλος τροπος επαναφορας???
Kαταρχήν μην αγχώνεσαι, δεν καταστράφηκε, απλά θέλει δουλείτσα να συνέλθει. Mάλλον πρέπει να τα κάνεις όλα ξανά από την αρχή, δηλαδή με το flashtool να περάσεις την official developer, να περάσεις recovery me adb και μετά την ελληνική. Λογικά αν φλασάρεις τη developer δεν θα θελει ξανα ξεκλείδωμα και ο bootloader.
Η αληθεια ειναι, πως αγχωθηκα λιγο....
Τελικα, περασα με SP Flash Tools την China Dev, κι εκανα ολην τη διαδικασια απο την αρχη, ακομη και το unlock!!! Ετσι, εχω πλεον ελληνικοτατο τηλεφωνο!!
Περιμενω να δω απο αυτονομια τι γινεται, γιατι με την 1η φορτιση, δε μου τα ειπε καλα...το παρακολουθω, και βλεπουμε.
φλασαρα επιτυχως την νεα εκδοση αλλα μετα ηθελα να φλασαρω και xposed
αποτελεσμα το κινητο να μπει σε bootloop και δεν ανοιξε ποτε...
μπηκα ρεκοβερυ να κανω τα wipes και βγαζει failed cant mount cache....δεν ξερω τι εγινε πραγματικα...
τωρα δεν κανει wipes και δεν μπορω να φλασαρω ρομ