Παιδια,πως μπορουμε να επιλεξουμε να μην αλλαζει το φοντο στην οθονη κλειδωματος? Βλεπω μονο 3 επιλογες για το χρονικο περιθωριο αλλαγης των εικονων αλλα δεν εχει καμια η οποια να απενεργοποιει εντελως τις αλλαγες
Καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για τη δουλεια που γινεται στο φορουμ.
Με το RN2 ηταν απλα τα πραγματα. Με ενα RN3 που εχω στα χερια μου τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολα και θελω να κανω ορισμενες ερωτησεις.
Καταρχην μου ηρθε μηνυμα οτι εγινε approved το αιτημα για ξεκλειδωμα. Απο κει και περα ο οδηγος στο φορουμ λεει να περαστει Κινεζικη dev. Εγω αυτη τη στιγμη εχω περασμενη τη ρομ του κινεζομαγαζου 7.0.919.0(LHNCNCJ) Stable. Γινεται να περαστει dev πανω σε stable γιατι διαβαζα οτι δεν γινεται (εκτος αν κανω λαθος).
Δευτερη ερωτηση αν μετα τη διαδικασια με το power+volume down και οταν γινει το ξεκλειδωμα μετα το κινητο θα ανοιξει κανονικα και θα ξεκινησω τη διαδικασια για να φλασαρω την ελληνικη?
Τριτη ερωτηση για το τελευταιο βημα που λεει οτι θα κανει επανεκινηση σε twrp. Μετα κανω κανονικα τα wipe ως γνωστο και απο το RN2 και μετα φλασαρω τη ρομ που εχω αποθηκευσει στο κινητο?
Παιδια έχω περάσει εδω και τρείς μέρες την επίσημη ελληνική ρομ και ο χρόνος της μπαταρίας που μου εμφανίζει το κινητό ειναι περίπου στις 2 ώρες και 25 λεπτά με την μπαταρία αυτή τη στιγμή στο 35%. Δεν είναι λίγος ο χρόνος? Γιατί παντού διαβάζω για πολύ καλη αυτονομία με την συγκεκριμένη ρομ. Εχω κάνει και dalvik/cache μπας και ήταν απομεινάρια απο τις άλλες ρομ αλλα τίποτα. Γιατί τόσο χαλια αυτονομία? (Με την προηγούμενη ρομ 7.1.6 την Ελληνική multi του φόρουμ εδω, η αυτονομία ήταν στις 5,5 ωρες με 6.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Sentinel6 περνιέται developer πάνω σε stable μετά από Factory Reset. Ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι μια χαρά.
@vaggelisp7406 δώστου λίγο χρόνο ακόμα, έχεις κάνει στο ενδιαμεσο κανένα restart στην συσκευή? Αν συνεχίσει έτσι ίσως χρειαστεί να βάλεις wakelock detector να δεις τι καταναλώνει την μπαταρία.
@Sentinel6 περνιέται developer πάνω σε stable μετά από Factory Reset. Ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι μια χαρά.
@vaggelisp7406 δώστου λίγο χρόνο ακόμα, έχεις κάνει στο ενδιαμεσο κανένα restart στην συσκευή? Αν συνεχίσει έτσι ίσως χρειαστεί να βάλεις wakelock detector να δεις τι καταναλώνει την μπαταρία.
Ναι εχω κάνει δυο τρια restart αλλα στα ίδια είμαι. Ειναι περίπου 5-6 μέρες αυτό και μ κάνει εντύπωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk