πάτα από το cmd adb reboot και θα κάνει επανεκκίνηση.Ο/H marinos94 έγραψε:
παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι το swipe right to unlock
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
παιδια βοηθεια εχω κανει ακριβως τον οδηγο και με ξεκλειδωτο bootloader και μου εβγαλε και successful οταν φλασαρα τη ρομ αλλα μετα το reboot now εδω και ωρα εχει μαυρισει η οθονη και το μονο που μπορω να κανω ειναι το swipe right to unlock
Ο/H frankiskos έγραψε:
Ο/H marinos94 έγραψε:
-
Ο/H marinos94 έγραψε:
Ο/H frankiskos έγραψε:
Ο/H marinos94 έγραψε:
-
Ο/H frankiskos έγραψε:
Ο/H marinos94 έγραψε:
Ο/H frankiskos έγραψε:
Ο/H marinos94 έγραψε:
-
εγω ξανα εριξα την 6.3.3 δεν συχρονιζε το mi account με τιποτα. με την 6.3.3 ολα καλα
-
-
Ο/H marinos94 έγραψε:
και κατι αλλο διαβασα σε προηγουμενα σχολια οτι δε χρειαζεται wwipe το οποιο δεν εκανα και κουμπωσε απευθειας πανω στην κινεζικη developer το εκανα καλα ή να το ξανα κανω?
Από recovery (twrp) το κάνουμε. Αν έκανες από εκεί το install ξαναπήγαινε μισό και κάνε wipe cache & wipe dalvik cache
Μετά reboot to system... Θα κάνει κανά 8λεπτο να κτήσει την μνήμη cache αλλά θα είσαι πολύ πιο οκ -
Ο/H burningzc έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H burningzc έγραψε:
Καλημέρα παίδια συγχαρητηρια για την δουλεια σας! Εμείς που δεν τα κατέχουμε πως θα βάλουμε την Ελληνική ROM?
Εκανα αιτηση για το ξεκλείδωμα να περιμένω sms και μετά προχωράω? αυτό ειναι το ευκολο κομάτι...
μετα μου φαινονται πολύ δυσκολα τα επόμενα βήματα....
Αυτή παρακάτω ειναι η δική μου ROM.
ευχαριστώ!!!!
sms ερχεται? -
Έχω κολήσει.
Τα έχω κάνει όλα σωστά αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει την redminote3_twrp.img
(Τρέχω Win10 και έχω τους σωστούς drivers)
Βγάζει το παρακάτω: (Μπήκε stable και μετά Developer. Εννοείται ότι έχω έχω κάνει αίτηση για Unlock και έχει ήδη γίνει. Αντιγράφτηκε κανονικά στον adb η twrp image και τρέχει DOS με Admin rights)
-
Ο/H burningzc έγραψε:
Γεια σας παιδια! για το ξεκλείδωμα του bootloader που έκανα την αιτηση ποσο να περιμενω?
sms ερχεται?
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Έχω κολήσει.
Τα έχω κάνει όλα σωστά αλλά δεν μπορεί να μπουτάρει την redminote3_twrp.img
(Τρέχω Win10 και έχω τους σωστούς drivers)
Βγάζει το παρακάτω: (Μπήκε stable και μετά Developer. Εννοείται ότι έχω έχω κάνει αίτηση για Unlock και έχει ήδη γίνει. Αντιγράφτηκε κανονικά στον adb η twrp image και τρέχει DOS με Admin rights)
Δοκίμασε και την εντολή fastboot flash recovery redminote3_twrp.img. Το 99% των περιπτώσεων περνιέται με τη δεύτερη και συνεχιζεις κανονικα τη διαδικασία. Το γράφει στον οδηγο της πρώτης σελίδας. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα