[GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
καλησπέρα και Καλή χρονιά. Να ρωτήσω η τελευταία rom βασίζεται σε lollipop?
Αν φυσικά μιλάμε για το RedMi Note 2 που βλέπω στο προφίλ σου. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Οπότε μάλλον ή συσκευή μου είναι προβληματική και θα την στείλω. 4 και 5 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ παρά μόνο αν το φτάσω στο 3% μπαταρία.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω να φταίει ή rom. Δεν έχουν αναφέρει αλλοι θέματα με την αυτονομία σε τέτοιο βαθμό. Συγγνώμη που κουραζω με το θέμα της μπαταρίας μου σε όλα τα νήματα αλλά όπως καταλαβαίνετε ψάχνω να βρω λύση και δεν την βρίσκω.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H baiosss έγραψε:
Μετά από wipe data και τα συναφή και πλήρης φόρτιση έχω αυτά τα στατιστικά. Το wifi δεν ξέρω γιατί πάει τόσο πολυ. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου και είναι ελαττωματικη?
-
Eγώ να πω την αλήθεια, έχω μείνει με την 5.10.30,
και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και απο μπαταρία, και από όλες τις υπόλοιπες λειτουργείες της συσκευής.
Έχω πρόβλημα; -
Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Eγώ να πω την αλήθεια, έχω μείνει με την 5.10.30,και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και απο μπαταρία, και από όλες τις υπόλοιπες λειτουργείες της συσκευής.
Έχω πρόβλημα;
Αλλά που θα πάει; αργά ή γρήγορα θα νοιώσεις και συ τα "συμπτώματα στέρησης αναβάθμισης ROM" που νοιώθουμε αρκετοί με τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν και όσο περιμένουμε να βγεί η Marshmallow -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Eγώ να πω την αλήθεια, έχω μείνει με την 5.10.30,και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Και απο μπαταρία, και από όλες τις υπόλοιπες λειτουργείες της συσκευής.
Έχω πρόβλημα;
Αλλά που θα πάει; αργά ή γρήγορα θα νοιώσεις και συ τα "συμπτώματα στέρησης αναβάθμισης ROM" που νοιώθουμε αρκετοί όσο περιμένουμε να βγεί η Marshmallow
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Μετά από wipe data και τα συναφή και πλήρης φόρτιση έχω αυτά τα στατιστικά. Το wifi δεν ξέρω γιατί πάει τόσο πολυ. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ή είναι πρόβλημα της συσκευής μου και είναι ελαττωματικη?
-
Ο/H Nikos572 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Οι αλλη εκδοχη φυσικα ειναι να εχουν προβλημα οι συσκευες μας (δικη σου και δικη μου) σε καποιο κομματι που δεν μπορουμε εμεις να κανουμε κατι για να το αλλαξουμε και ολοι οι αλλοι ακομα και σαν power users να εχουν καλυτερες αυτονομιες.
Τι να πω? Σιγουρα η lollipop δεν ειναι και η καλυτερη εκδοση android που εχει κυκλοφορησει αφου παντου εχουν θεματακια και συσκευες αλλων εταιριων και ευχομαι να ειναι αυτο ωστε σε μια επερχομενη marshmallow να λυθουν τα οποια προβληματακια. Οπως και να εχει σε συγκριση παντα με ενα mi4 που ειχα στην κατοχη μου πριν καιρο, η αυτονομια ηταν η νυχτα με την μερα. -
Μάλλον εμείς δεν χρησιμοποιούμε πολύ την συσκευή μας
. Αυτή τη στιγμή είμαι με 1:30 ώρα SOT και 73% μπαταρία. Αν συνεχίσω έτσι μπορεί να ξεπεράσω τις 4 ώρες, αλλά εχω 3 ώρες που το φόρτωσα.
-
Εμένα μου κρατάει όλη μέρα, αν ξεκινήσω με 100% το πρωί μέχρι το βράδυ με συνεχείς χρήση (fb, ebay, pinterest, tapatalk κτλ) μπορεί να πέσει στο 30-40%. πάντως το σίγουρο είναι ότι δουλεύω 10 ώρες την ημέρα και από τις 10 ώρες τουλάχιστον τις 6 είμαι στο κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα