Το φορτισα ως το 78% το έβγαλα και πήγε σε ένα λεπτό στο 71 το άφησα στο standby και σε τρία λεπτά πήγε 61. Μετά όσο το σκαλιζα να βρω τι τρέχει έβλεπα την μπαταρία να πέφτει διαρκώς. Έκανα reboot δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Το πήρα χτες στα χέρια μου Και Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό. Παράξενο δεν είναι;;;
[GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
thank for this
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
Το φορτισα ως το 78% το έβγαλα και πήγε σε ένα λεπτό στο 71 το άφησα στο standby και σε τρία λεπτά πήγε 61. Μετά όσο το σκαλιζα να βρω τι τρέχει έβλεπα την μπαταρία να πέφτει διαρκώς. Έκανα reboot δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Το πήρα χτες στα χέρια μου Και Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση σύμφωνα με τον οδηγό. Παράξενο δεν είναι;;;
-
Παιδιά καλημέρα... Μια απορία θα ήθελα να μου λύσει κάποιος... Κάνοντας κάθε εβδομάδα αναβάθμιση στην νέα rom κάθε ποτέ θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν τη περάσουμε για καλύτερη απόδοση ;;; η δεν χρειάζεται ποτέ κάτι τέτοιο ;;;
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pilot έγραψε:
Παιδιά καλημέρα... Μια απορία θα ήθελα να μου λύσει κάποιος... Κάνοντας κάθε εβδομάδα αναβάθμιση στην νέα rom κάθε ποτέ θα πρέπει να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν τη περάσουμε για καλύτερη απόδοση ;;; η δεν χρειάζεται ποτέ κάτι τέτοιο ;;;
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες
και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους)
Και πάλι καλήμερα -
Ο/H chrisvel έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρεςκαι γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους)
Και πάλι καλήμερα
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Ο/H chrisvel έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρεςκαι γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους)
Και πάλι καλήμερα
Καλημέρα χρόνια πολλά. Καθε Παρασκευή που βγαίνει η καινούργια ρομ το μόνο που κάνουμε είναι μπαίνουμε recovery κάνουμε wipe dalvin και cache και παίρναμε την ρομ και ειμαστε οκ και δεν χανουμε τίποτα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ και τόσο καιρό κάνω δηλαδή με όλες τις ρομ, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
-
Καλημερα, μια ερώτηση.... κλειστό το κινητό και μπαίνω recovery με volume+power δείχνει το γραφικό fastreboot αλλά μετά τίποτα γιατί?
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Καλημερα, μια ερώτηση.... κλειστό το κινητό και μπαίνω recovery με volume+power δείχνει το γραφικό fastreboot αλλά μετά τίποτα γιατί?
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
power και volume(-) fastboot
power και volume(+) recoveryYou may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα