Διαφήμιση

[GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • [GTV-5.12.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/1 15:07)

Είπα εχθες να δοκιμασω το better battery stats μήπως δείξει κάτι για το θέμα της μπαταρίας μου που δεν βλέπω από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Σε γενικές γραμμές όλα δείχνουν καλά αλλά το wifi που μου λέει πως δουλεύει στο 100% με παραξένεψε!

Για όσους έχουν δουλέψει την εφαρμογή αυτή τι πιστευτε? Είναι φυσιολογικά τα στατιστικά?

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sokgiorgos έγραψε:

Ο/H HeavenScent έγραψε:

Ο/H chrisvel έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες :) και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους)
      Και πάλι καλήμερα
      Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δηλαδή κάθε βδομάδα λες πως πρέπει να κάνουμε backup να περνάμε την νέα ρομ και μετά πάλι τα ίδια; Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο :? :?
      Καλημέρα χρόνια πολλά. Καθε Παρασκευή που βγαίνει η καινούργια ρομ το μόνο που κάνουμε είναι μπαίνουμε recovery κάνουμε wipe dalvin και cache και παίρναμε την ρομ και ειμαστε οκ και δεν χανουμε τίποτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ναι προσωπικά καθε φορα κανω wipe ολα ! ετσι αποφευγω να 'φερνω' τα bug της προηγουμενης ρομ μεσα στην καινουργια. η διαδικασια εξαλου ειναι πολυ απλη ανοίγοντας το Mipcsuit κανω export στο pc τα applications και επειτα οταν περάσω την καινούργια ρομ παλι απο το mipcsuit τα εγκαθιστώ μαζικά σε λιγα λεπτά. Οσο για τους αριθμούς, ειναι στο google acount και μόλις συνδεθώ γίνονται αμεσα διαθέσιμη στην συσκευή :);)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stefgr74 έγραψε:

Πρώτα μπαίνουμε recovery κάνουμε wipe dalvin και cache και μετά παίρναμε την ρομ ? Ή ανάποδα?
      Έτσι όπως το έβαλες
    • Ο/H stefgr74 έγραψε:

Ευχαριστώ. Τις προηγούμενες φορές το έκανα ανάποδα...
      Κοίτα και μετά να το κάνεις, καλό κάνει κακό είπαμε δεν κάνει... αλλά αφού προσπαθείς να μη μεταφέρεις κάποια caches...
      Άρα τα διαγράφεις και προχωράς με ένα update όπως είσαι
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisvel έγραψε:

Ο/H sokgiorgos έγραψε:

Ο/H HeavenScent έγραψε:

Ο/H chrisvel έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες :) και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους)
      Και πάλι καλήμερα
      Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δηλαδή κάθε βδομάδα λες πως πρέπει να κάνουμε backup να περνάμε την νέα ρομ και μετά πάλι τα ίδια; Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο :? :?
      Καλημέρα χρόνια πολλά. Καθε Παρασκευή που βγαίνει η καινούργια ρομ το μόνο που κάνουμε είναι μπαίνουμε recovery κάνουμε wipe dalvin και cache και παίρναμε την ρομ και ειμαστε οκ και δεν χανουμε τίποτα
      Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ναι προσωπικά καθε φορα κανω wipe ολα ! ετσι αποφευγω να 'φερνω' τα bug της προηγουμενης ρομ μεσα στην καινουργια. η διαδικασια εξαλου ειναι πολυ απλη ανοίγοντας το Mipcsuit κανω export στο pc τα applications και επειτα οταν περάσω την καινούργια ρομ παλι απο το mipcsuit τα εγκαθιστώ μαζικά σε λιγα λεπτά. Οσο για τους αριθμούς, ειναι στο google acount και μόλις συνδεθώ γίνονται αμεσα διαθέσιμη στην συσκευή :);)
      σου περνάει και τα settings?
    • Σχετικά με την μπαταρία και πάλι είχα περίεργο περιστατικό. ενώ χτες από τις 8:30 το πρωί που βγήκε από την πρίζα με αρκετή χρήση όλη μέρα χρειάστηκε το βράδυ στις 22:30 φόρτιση, σήμερα κάποια στιγμή που το φόρτισα μερικώς μόλις έφτασε στο 75% μετά από μισή ώρα και μόνο ραδιόφωνο και ένα τηλεφώνημα ήταν στο 50%. Σαν να μην μπορεί να κρατήσει την ενέργεια της μερικής φόρτισης... δεν βγάζω νόημα.. ψιλοδιορθώνει με μια επανεκκίνηση αλλά όχι απόλυτα
    • Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση.

• Ο/H baiosss έγραψε:

Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση.

η σάρωση είναι κλειστή αλλά είδα ότι το wifi ειναι ενεργό πάντα και στον ύπνο. εκεί το άλλαξα περιμένω εξελίξεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aggelosd έγραψε:

Ο/H baiosss έγραψε:

Εγώ τελικά εκλεισα από τις προχωρημένες ρυθμισεις του wifi την σάρωση και είδα το φως το αληθινό. Όπως έδειξαν και στα screenshot πιο πάνω το wifi πιθανότατα έκανε την κατανάλωση.

η σάρωση είναι κλειστή αλλά είδα ότι το wifi ειναι ενεργό πάντα και στον ύπνο. εκεί το άλλαξα περιμένω εξελίξεις
      Οχι το wifi επελεξα να το κρατησω ενεργο ακομα και στον υπνο. Την σαρωση ομως την εκανα uncheck και ειδα επιτελους 3,5 σχεδον ωρες οθονη με 30% μπαταρια.
      Πιο πριν τοσες ωρες οθονη εβλεπα μονο αν ειχα φτασει στο 5% της μπαταριας.

Τουλαχιστον σε εμενα το θεμα της υψηλης καταναλωσης εδειχνε να προκαλειται απο το wifi που ετρεχε διαρκως στο παρασκηνιο χωρις να το χρησιμοποιω και η σαρωση κατ εμε δεν παιζει και καποιο βασικο ρολο να την εχει κανεις ενεργη.